Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Les 7 Laux (Prapoutel)

76 Nr. evaluări:

90 % Rată recomandări:

Staţiune 8,0
Domeniu schiabil 8,4

Domeniu schiabil Les 7 Laux

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.400 m Telecabine: 1
Cel mai jos punct: 1.350 m Total pârtii: 120 km
Cota staţiune: 1.350 m
Pârtii:
46 km
Instalaţii pe cablu: 24
Pârtii:
36 km
Teleschiuri: 15
Pârtii:
38 km
Telescaune: 8

Domeniu schiabil Les 7 Laux

Cu skipass-ul "Les 7 Laux" vă stau la dispoziţie întreguk domeniu schiabil de jur-împrejurul celor trei staţiuni: 38 de pârtii cu diferite grade de dificultate, cu o lungime totală de 120 km şi cu o diferenţă de nivel de 1050 m, uniţi de 24 instalaţii pe cablu şi în plus, nenumărate posibilităţi de zăpadă prăfuită!

Începătorii se pot bucura de pârtia albastră La Chanterelle, care cu o lungime de 6,5 km este cea mai lungă din întregul domeniu schaibil. Intermediarii şi profesioniştii se simt aici în elementul lor, deoarece în acest domeniu sunt preponderent pârtii roşii şi negre. Spre vale sunt din nou mai multe pârtii albastre, pe care începătorii pot exersa să schieze sau să se dea cu snowboard-ul.

Din sezonul 19/20 se deschide Ruta Veveriţelor, potrivită pentru începători care pot astfel descoperi domeniul schiabil preponderent pe pârtii albastre ţi verzi.

Snowpark-ul din Le Pleynet cu tables, quarterpipe, slides şi jumps stau la dispoziţia freestyler-ilor spre bucuria acestora! Pentru şi mai multă adrenalină în rândul snowborad-urilor este halfpipe-ul de cca. 100 m lungime, precum porţiunea de boardercross din Prapoutel. Freerider-ii îşi pot face de cap în domeniile sigure din Haut du Domaine, după placul inimii.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Les 7 Laux (Prapoutel)

Compusă din cele trei sate Le Pleynet, Pipay și Prapoutel, stațiunea Les 7 Laux are minunate pârtii de coborâre, precum și activități de agrement, cum ar fi o plimbare cu snowscooterul, parapantă, tenis, o pârtie de derdeluş și 23 de km de trasee de schi fond.

Seara, vă puteți bucura de specialitățile culinare ale regiunii la un pahar de vin bun într-unul dintre restaurante sau puteți viziona Hollywood în limba franceză la cinematograf. Centrul spa cu saună, piscină interioară, jacuzzi etc. oferă relaxarea necesară după o zi obositoare pe pârtii. Cu toate acestea, cei care vor să se agite se pot distra în baruri și apoi în discotecă.

Snowpark: Oakley 7 Laux Snowpark Les 7 Laux (Prapoutel)

Marele snowpark din domeniul schiabil Les 7 Laux este situat în apropiere de Le Pleynet și a fost modelat de "Ho5Park". Aici puteți găsi cam tot ceea ce își dorește inima unui freestyler. De la începători până la profesioniști își pot demonstra abilitățile pe patru niveluri diferite de dificultate, pe o lungime de aproximativ 1 km.

Aici nu sunt doar șine, kickeri, cutii și alte obstacole, ci și un airbag care așteaptă să fie ars. Un aspect deosebit este funcția video de pe Big Airbag: Aici vă puteți înregistra săriturile și apoi le puteți urmări, analiza și partaja online. În Pro Park există, de asemenea, o zonă specială de jib unde experții se pot descărca pe șine, mese și cutii.

Pe lângă snowpark, zona de schi are și un circuit de boardercross și un halfpipe mare. Snowboarderii și freestylerii se vor simți ca acasă în Prapoutel și în împrejurimi!
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Les 7 Laux nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Les 7 Laux

Raportul pentru Les 7 Laux este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri

Alte criterii

Après-Ski

Cazare în Les 7 Laux (Prapoutel)

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Les 7 Laux (Prapoutel)

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex