Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Chamonix

28 Nr. evaluări:

82 % Rată recomandări:

Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 8,4
Planul pârtiilor
Informaţii despre domeniul schiabil
Chamonix
Cel mai înalt punct: 3.275 m
Cel mai jos punct: 1.000 m
Cota staţiune: 1.035 m
Instalaţii pe cablu: 60
Teleschiuri: 26
Telescaune: 22
Telecabine: 12
Total pârtii: 172 km
Pârtii:
57 km
Pârtii:
76 km
Pârtii:
39 km

Oferte ski Chamonix - Schi de excepţie!

Chamonix

Staţiunea Chamonix are ca şi culisă împresionantul peisaj montan al Mont Blancs (4810 m). Localitatea dezvoltată oferă vizitatorilor săi un punct de acces ideal la regiunea de schi. Domenii schiabile variate şi provocatoare, care se întind la altitudini de până la 3842 m se adună în jurul "Cham", cum mai este cunoscută. Plăcerea absolut extraordinară o găsiţi însă în primul rând off-piste. Aici se întrec în fiecare an freeriderii şi "extremiştii" din toată lumea.

Chamonix, care în 1924 a fost gazda Jocurilor Olimpice, are tradiţie bogată şi o infrastructură turistică de invidiat pe lângă peisajele incredibile - de la 1035 m panorama este cu adevărat unică. "Marele Frumos" - cum numesc localnicii Mont Blanc - domină valea cu vârful său de 4810 m, acoperit cu o armură de zăpadă şi gheaţă. Dar şi "zdrenţuitele" vârfuri cum ar fi Drus (3754 m) sau Aiguille du Midi (3842 m) ştiu să se ăună în scenă! Staţiunea vă aşteaptă cu un centru plin de viaţă, cu zonă pietonală, numeroase restaurante şi cafenele şi o ofertă de Après-Ski considerabilă. Cu toate acestea Chamonix a reuşit să-şi păstreze farmecul tradiţional şi atmosfera primitoare de vacanţă.

Mont Blanc

El este considerat "Acoperişul Europei", cel mai înalt vârf al Alpilor. Cu siguranţă este una din cele mai vizitate atracţii turistice naturale din lume. De când în sec. XVIII doi britanici şi-au relatat experienţa pe Mont Blanc, fluxul de turişti nu s-a mai oprit. Muntele atinge o altitudine maximă de 4810 m şi este situat între Franţa şi Italia - cele două ţări se ceartă de multă vreme în ceea ce priveşte situarea exactă a graniţei. La nord se află valea franceză a râului Arve, cu Chamonix, unul din cele mai importante lagăre de pornire pentru escaladarea Mont Blanc. De aici puteţi lua instalaţia pe cablu cu cea mai lungă porţiune fără suport intermediar din lume - 3 km! - până la 3777 m. Localitatea s-a dezvoltat în un centru internaţional pentru iubitorii de alpinism şi spoturi de iarnă. Către sud-est în schimb găsiţi italiana Courmayeur în Valle Aosta.

În jurul colosului stâncos se află nu doar un domeniu schiabile renumit, fascinaţia Mont Blancs şi a vârfurilor şi gheţarilor înconjurători o pot experimenta şi cei care nu schiază. Cu instalaţia pe cablu Téléphérique de l'Aiguille du Midi ajungeţi de la Chamonix la cota 3842 şi vă puteţi bucura de panorama uimitoare a "Acoperişului Europei". Un drum merită făcut şi cu Télécabine Panoramique de la Aiguille du Midi la Pointe Helbronner. Cabina opreşte de mai multe ori de-a lungul drumului de 50 m - pentru fotografii de invidiat.

Drum Chamonix

  • Tren: Chamonix (la destinaţie), Martigny (cca. 50 km), Aigle (cca. 75 km)
  • Avion: Genf (cca. 100 km), Chambéry-Savoie (cca. 150 km)

Cazare în Chamonix

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Chamonix

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex