Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Chamonix

28 Nr. evaluări:

82 % Rată recomandări:

Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 8,4

Domeniu schiabil Chamonix

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.275 m Telecabine: 12
Cel mai jos punct: 1.000 m Total pârtii: 172 km
Cota staţiune: 1.035 m
Pârtii:
57 km
Instalaţii pe cablu: 60
Pârtii:
76 km
Teleschiuri: 26
Pârtii:
39 km
Telescaune: 22

Domeniu schiabil Chamonix

Skipass-ul "Chamonix Le Pass" vă garantează distracţie pe plăci pe în jur de 172 km de pârtii, acoperiţi de 60 de instalaţii pe cablu. Acestea se află în domenii diferite: Domaine de Balme, Grands Montets şi Brévent/Flégère, cu diferite oferte pe diferite gusturi în funcţie de situare. În plus în skipass sunt incluse şi domeniile portivite pentru începători La Vormaine, Les Chosalets, Les Planards şi La Poya. Legătura între domenii nu este asigurată pe cablu, puteţi folosi însă fără probleme skibus-ul gratuit.

În timp ce începătorii preferă în general Col de Balme sau pantele sudice de la La Flégère, cei cu mai multă expereinţă se bucură în special de fabuloasele posibilităţi de freeride şi coborâri "negre" din zona Grands Montets şi de la Brévent. În sezonul 2018/2019 în Grands Montets se va inaugura o nouă zonă pentru începători.

O autentică provocare o constituie Piste de Pylônes la Grands Montets: cu o lungime de 3,5 km acoperă o diferenţă de nivel de 1300 m! La tururile de schi nu pierdeţi ocazia de a profita de cunoştinţele ghidurilor profesionişti. Un snowpark cu diferite elemente, snowbowl şi boardercross vă aşteaptă cu distracţie maximă la Grands Montets.

Pentru şi mai multă zăpadă adâncă - de exemplu în legendara Vallée Blanche, cu minunaţii săi 20 km de freeride - recoamdăm extinderea skipass-ului la "Mont Blanc unlimited". Acesta permite acces la 870 km de pârtii, printre care fără limitări în italiana Courmayeur, elveţiana Verbier sau în marele teritoriu schiabil Evasion Mont Blanc.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Chamonix

Situat în regiunea de schi Mont Blanc, cu peisaje care îți taie respirația, schiul nocturn este un alt punct de atracție pentru pasionații de sporturi de iarnă. De la Chamonix se află la aproximativ 8 km de cea mai apropiată pârtie iluminată. La periferia orașului Les Houches, care este conectat la domeniul schiabil Les Houches-Prarion, în fiecare joi are loc schi nocturn pentru familii. Schiul de noapte pe pârtia albastră, care este potrivită copiilor, durează între orele 20:00 și 22:00. Cele două teleschiuri de la Le-Tourchet pot fi folosite gratuit în timpul acestor ore de funcționare prelungite, cu un skipass valabil. La anumite date, pe pârtia de antrenament va avea loc și o mare cursă cu torțe. În timpul și după distracția la schi o stație de băuturi, cu vin fiert și ciocolată caldă asigură un sentiment de căldură și confort seara.

Après-Ski Chamonix

Staţiunea Chamonix este un punct de întâlnire strălucitor pentru toţi cei pasionaţi de sport, aventură şi petrecere. Aici se întâlnesc şi se amestecă în mulţime freeriderii şi iubitorii de adrenalină cu turiştii clasici. Fiecare dintre persoanele care caută un local de Après-Ski pe gustul lor va găsi aici ceva potrivit. Pentru a începe seara, vă recomandăm o vizită la unul din barurile şi pub-urile cu muzică în direct, cum ar fi Chambre Neuf sau L'Arbate. Hot-Spots sunt şi White Hub şi Quartz Bar, al căror interior este inspirat de cristale. Apoi începe viaţa de noapte propriu-zisă, la Dick's Tea. Cu ambient elegant sau rustic vă aşteaptă numeroase baruri şi cafenele împrăştiate în întreaga staţiune. Cine vrea să petreacă în schimb o seară mai liniştită, poate face ceva cumpărături în centrul staţiunii sau îşi poate încerca norocul la cazinou.

Cu un program foarte extins de sport nu veţi duce lipsă de mişcare. Un patinoar artificial, piscină, 2 săli de tenis/squash, o sală de căţărări şi un centrul fitness oferă destule posibilităţi de exprimare. Adrenalină oferă în schimb un zbor cu parapanta sau căţărarea pe gheaţă. Puteţi explora natura la o drumeţie de iarnă în jurul Chamonix sau la o drumeţie cu rachetele de zăpadă pe culisa impresionantă a Mont Blancs. Merită însă făcută şi pur şi simplu o plimbare prin Chamonix cu diferitele sale straturi arhitectonice - admiraţi faţadele Art-Decó şi Hotelurile din Belle Epoque, vechi gospodării şi vile impozante, chalet-uri şi biserici. "Alpin-Museum" este o destinaţie obligatorie pentru cei interesaţi de alpinism şi nu doar.

Snowpark: Snowpark Summit Park Chamonix

Snowpark-ul Summit Park este cel mai nou freestyle park din domeniul schiabil Chamonix. Este situat în "Domaine de Balme", în domeniul schiabil Chamonix Le Pass şi a fost conceput de echipa Ho5Park. Este aşezat la cca. 2000 m altitudine şi garantează practic astfel un sezon lung de zăpadă. Diferite module, kickere, rails, pipe lines şi boxe cu toate gradele de dificultate verde, albastru, roşu şi negru au posibilităţi pentru toată lumea. În mod regulat se desfășoară diverse concursuri, printre care și competiția anuală "Ride the Snake".

Parcul se întinde pe o lungime de cca. 1000 m chiar lângă telescaun şi telecabină şi este astfel foarte uşor de accesat. Recomandat fiecărui freestyler!

Domeniul schiabil Chamonix nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Chamonix

Raportul pentru Chamonix este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Chamonix

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Chamonix

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex