Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Wengen

59 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,6
Domeniu schiabil 9,1

Domeniu schiabil Grindelwald/First & Kleine Scheidegg/Männlichen

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.500 m Telecabine: 8
Cel mai jos punct: 944 m Total pârtii: 151 km
Cota staţiune: 1.274 m
Pârtii:
63 km
Instalaţii pe cablu: 38
Pârtii:
67 km
Teleschiuri: 17
Pârtii:
21 km
Telescaune: 13 Rute de schi: 4 km

Domeniu schiabil Grindelwald/First & Kleine Scheidegg/Männlichen

Skipass-il "Grindelwald-Wengen" cuprinde domeniile Grindelwald-First și micuțul Scheidegg/Männlichen cu un total de 151 km de pârtii (incl. rute de schi). Wengen este perfect conectat cu domeniile schiabile atât datorită instalațiile pe cablu Männlichen și Interlaken, dar și liniilor ferate. De asemenea, la dispoziția tuturor oaspeților regiunii Interlaken stă și un skibus gratuit către Grindelwald. Pentru a putea beneficia de serviciile gratuite ale skibus-ului trebuie să aveți un skipass, card pentru drumeții sau derdeluș valabil pentru regiunea, precum și un card pentru oaspeți completat și valid.

Ambele domenii schiabile oferă coborâri potrivite pentru fiecare. Domeniul First este potrivit în special pentru începători, datorită ofertei variate în pârtii ușoare. Aici este chiar și o zonă specială în care trebuie să "vă dați" încet cu schiurile. Și pentru snowboarderi domeniul reprezintă o atracție, ei având la dispoziție snowpark-ul "White Elements", pentru distracție din plin.

Pârtia de 6 km lungime "First-Egg-Bort-Grindelwald" și o diferență de nivel de 1118 m este una dintre cele mai grele pârtii din regiune și este o provocare chiar și pentru profesioniști. Cei mai avansați vin în domeniul schiabil Scheidegg/Männlichen pentru a profita de legendara pârtie Lauberhorn. Dar și cei mai puțin versați au de unde alege dintr-un total de 102 km de pârtii.

Celor care doresc și mai mult, le recomandăm upgrade-ul la skipass-ul "Jungfrau", pentru a avea acces la un total 206 km de pârtii până la o altitudine 2970 m. La Schilthorn găsiți pârtii cu diferite grade de dificultate, regiuni largi cu zăpadă adâncă, funpark-ul "Mürren-Schilthorn" și multe altele.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Wengen

În Elveția, există stațiuni de schi care își luminează unele dintre pârtii pentru a schia pe timp de noapte în unele zile, seara. În apropiere de Wengen, de exemplu, puteți schia în nocturnă la Bodmi Arena, lângă Grindelwald. Zona de schi de noapte oferă așa-numita "bodmiNIGHT" în fiecare miercuri și vineri, de la mijlocul lunii decembrie. În aceste date, pârtia de schi nocturn va fi deschisă între orele 19:00 și 22:00 pentru schi nocturn. Cei care nu sunt interesați de schiul nocturn sau pur și simplu vor să se bucure de seară mai mult, o pot face confortabil, alături de o ceașcă de vin fiert, lângă pârtie. Posesorii de skipass Jungfrau au posibilitatea de a participa gratuit la schi nocturn.

Après-Ski Wengen

De asemenea, Wengen are multe de oferit și în ceea ce privește activitățile après-ski. Pentru cei cărora le place un pic mai multă liniște, există numeroase restaurante și cafenele unde puteți încheia confortabil o zi pe pârtii. De exemplu, vizitați barul cu șemineu "Sunstar" și savurați un păhărel cu muzică live și un foc deschis. Cu toate acestea, fanii distracției clasice de după schi vor găsi, de asemenea, o gamă largă de baruri, cum ar fi "Hasenstall" sau "Pickel Bar". În "Blue Monkey Club" se întâmplă încă multe chiar și la o oră târzie.

Cu toate acestea, distracția sportivă din Wengen nu se oprește la pârtii. Regiunea Jungfrau, de exemplu, este un adevărat paradis pentru iubitorii de tobogan. Numai în Grindelwald există un total de 70 km de piste de tobogan. Lung de 15 km este "Big Pintenfritz". "Fox Run" din Wengen - de la Wengernalp până în vale - are o lungime de 4,5 km. De exemplu, traseul "Eiger Run", lung de 3,5 km, este iluminat seara.

De asemenea, turiștii pot explora lumea montană pe traseele de drumeții de iarnă sau pe cele cu rachete de zăpadă. Sau vă puteți face turele pe patinoarul din centrul satului.

Snowpark: White Elements Snowpark Wengen

"White Elements Snowpark" din Grindelwald este ceva de admirat. Împărțit în două parcuri, începătorii și riderii avansați se pot relaxa pe sărituri, șine și altele asemenea. În inima snowpark-ului, halfpipe-ul de la telescaunul Bärgelegglift oferă timp de zbor.

La "Oberjoch" se află parcul pentru începători, care este foarte potrivit pentru începătorii de freestyle, cu kickeri și boxe mici. Linia dură din Advanced Park Bärgelegg este potrivită pentru riderii avansați. Proaspăt îngrijit zilnic, "White Elements Snowpark" nu lasă nimic de dorit și se angajează, de asemenea, să practice schiul și snowboardingul prietenos cu clima, împreună cu "Summit Foundation". Concursurile internaționale, cum ar fi "End of Season Jam", reprezintă un stimulent suplimentar pentru a vizita acest parc.

Există şi un parc special în Grindelwald pentru freerideri: în Centrul de pregătire în avalanșă ATC al Mammut puteți exersa căutarea subiecților îngropați cu tehnica adecvată pe un teren mare

Domeniul schiabil Grindelwald/First & Kleine Scheidegg/Männlichen nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia

Raportul experţilor Grindelwald/First & Kleine Scheidegg/Männlichen

Raportul pentru Grindelwald/First & Kleine Scheidegg/Männlichen este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,1 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Wengen

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Wengen

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex