Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Saas-Fee

34 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,6
Domeniu schiabil 9,6
Informaţii despre domeniul schiabil
Saas-Fee
Cel mai înalt punct: 3.573 m
Cel mai jos punct: 1.800 m
Cota staţiune: 1.800 m
Instalaţii pe cablu: 26
Teleschiuri: 15
Telescaune: 2
Telecabine: 9
Total pârtii: 100 km
Pârtii:
20 km
Pârtii:
60 km
Pârtii:
20 km
Rute de schi: 5 km

Domeniu schiabil Saas-Fee

Domeniu schiabil Saas-Fee

"Destinationspass" vă permite acces la 147 km de pârtii şi 42 de instalaţii pe cablu în întreaga vale Saas (v. regiunea de schi). În domeniul local al Saas-Fee vă puteţi da pe 100 km de pârtii cu toate gradele de dificultate.

Pârtiile din valea Saas sunt deschise de-a lungul întregului sezon de iarnă, din noiembrie până bine târziu după Paşte. Datorită situării foarte la altitudine precum şi datorită numeroaselor instalaţii de producere artificială a zăpezii, zăpada este aici sigură! Tocmai la finalul primăverii, după mijlocul lui martie, ninge enorm în valea Saas - în acelaşi timp şi orele de soare pe zi sunt multe.

Începătorii se pot da pe pârtii glaciare uşoare, largi şi bătute bine, condiţii ideale pentru ei. Dar şi profesioniştii au destule de făcut: mai jos de gheţar vă invită "Weiße Perle" ("Perla Albă") şi "National" la distracţie spectaculară şi de neuitat off-piste. Mai jos de telescaunul "Längfluh" vă provoacă la o coborâre panta nepreparată mogul, iar pe panta fostă de coborâre a Cupei Mondiale coborârea "Galen", o provocare şi ea, chiar pentru profesionişti. O altă atracţie specială este coborârea "Panorama" de la cota 3500 m (Mittelallalin Felskinn), până la Saas-Fee. Mai jos de gheţar găsiţi teritoriul dedicat carverilor. Schi în nocturnă puteţi experimenta în Saas-Grund şi Saas-Balen - pârtiile sunt iluminate artificial o dată pe săptămână.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Saas-Fee

În Saas-Fee se începe cu Après-Ski-ul direct de la staţia de vale. Diferite baruri cum ar fi "Fee-Iglu-Bar" lângă Hotel Imseng sau "Black Bull Bar" cu terasă confortabilă de lemn vă aşteaptă cu muzică, băuturi gustoase şi multă bună dispoziţie. "Popcorn!" are două localuri în staţiune: unul unde puteţi cumpăra cele mai noi trends de schi şi snowboard şi celălalt un hostel cu cafenea primitoare şi cu club modern, unde puteţi petrece toată noapte. "Dom-Bar" este cu totul deosebit: de-a lungul zilei este deschis ca magazin unde se vând cele mai populare modele de schi şi snowboard, apoi puteţi bea în linişte o cafea sau mânca un sandwich, iar seara deschide din nou, acum ca şi bar cu muzică live, care vă aşteaptă la o bere rece sau un vin local. Şi în staţiunile învecinate Saas-Grund şi Saas-Almagell găsiţi în apropiere de staţiile de vale câteva localuri de Après-Ski cum ar fi "Tipi Saas-Grund" , chiar lângă instalaţia pe cablu.

Cei care preferă un ambient mai liniştit, poate alege din diverse cafenele şi restaurante şi se răsfăţa cu specialităţi elveţiene. Şi pentru alte activităţi după schi găsiţi destule de făcut în Saas-Fee: de pe muntele Hannig coboară un derdeluş de 6 km până în staţiune. Un derdeluş şi mai lung îl găsiţi în schimb pe Kreuzboden în Saas-Grund: are 11 km lungime. Pe impresionantul traseu de alpinism "Gorge Alpine" mergeţi de la Saas-Fee la Saas-Grund (doar cu ghizi cu experienţă). Lecţii de căţărări pe gheaţă sau pentru schi de tură, plimbări cu sania trasă de husky, drumeţii cu rachetele de zăpadă şi bowling - găsiţi cu siguranţă ceva pe gustul dvs.!

Din iarna 2014/2015 s-a alăturat centrului de SPA mai mic deja existent "Aqua Allalin", un nou centru de agrement cu piscină, diverse saune, bale de aburi, jacuzzi în aer liber şi sală fitness.

Snowpark: Saas-Fee

Domeniul schiabil cu zăpadă extrem de sigură Saas-Dee indeplineşte fără probleme criteriile celor mai ambiţioşi dintre sportivi. Dar asta nu este tot: aici vă aşteaptă diverse snowpark-uri pentru freestyleri, experţi sau începători. În domeniul Morenia, la în jur de 2600 m altitudine, se află Freestyle Park cu diverse Kickerlines, Boxen, Rails, o Superpipe şi o Halfpipe. La Chill-Out zone puteţi face o pauză.

Pentru începători merită în orice caz o vizită la park-ul de începători de la Stafelwald. Aici vă puteţi da şi exersa pe 3 lines diferite cu diverse grade de dificultate.

Mai jos de Kreuzbodens, în domeniul schiabil Saas-Grund, găsiţi încă un funpark: lasă inimile freestylerilor să bată mai tare cu diverse kickere şi rails.

Domeniul schiabil Saas-Fee nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia

Raportul experţilor Saas-Fee

Raportul pentru Saas-Fee este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Saas-Fee

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Saas-Fee

În acest moment nu există oferte disponibile