Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Saas-Fee

38 Nr. evaluări:

75 % Rată recomandări:

Staţiune 7,5
Domeniu schiabil 7,0
Informaţii despre domeniul schiabil
Saas-Fee
Cel mai înalt punct: 3.573 m
Cel mai jos punct: 1.800 m
Cota staţiune: 1.800 m
Instalaţii pe cablu: 26
Teleschiuri: 15
Telescaune: 2
Telecabine: 9
Total pârtii: 100 km
Pârtii:
20 km
Pârtii:
60 km
Pârtii:
20 km
Rute de schi: 5 km

Oferte ski Saas-Fee - Perla Alpilor!

Saas-Fee

Deja la sosire Valea Saas cu pantele sale abrupte va lasa o impresie de neuitat. Încadrată de cele mai înalte vârfuri ale Alpilor Elveţieni, strada şerpuieşte până la intrarea în staţiune la 1800 m. Cel târziu aici trebuie însă să lăsaţi maşina, deoarece Saas-Fee este o staţiune fără trafic auto. Cu autobuzul gratuit, maşină pe electricitate sau pe jos vă puteţi deplasa fără probleme în aşezare. Fostul sat montan de la poalele "Dom"-ului, cum este numit cel mai înalt munte al Elveţiei - 4545 m, a evoluat în o staţiune turistică de iarnă plină de viaţă şi totuşi tradiţională, cu mult farmec şi multe posibilităţi de shopping şi distracţie.

Din staţiune pornesc diferite cabine care oferă acces direct la domeniul schiabil. De la 3000 m deasupra nivelului mării porneşte cea mai renumită telecabină din valea Saas - "Metro Alpin" - care îşi duce pasagerii pe gheţar la 3500 m la Mittelallalin, un alt vârf al Allalinhorn. De aici ajungeţi la cel mai la altitudine restaurant giratoriu cu o vedere panoramică extraordinară. Un etaj mai jos se află de altfel şi accesul la pavilionul de gheaţă de 5000 m², care este menţinut la o temperatură constantă de -1°C şi oferă perspecive fascinante asupra gheţarului Fee.

După schi vă stau la dispoziţie în Saas-Fee nenumărate posibilităţi: baruri în aer liber cu şezlonguri la poalele pârtiilor, restaurante tradiţionale confortabile în centru, numeroase baruri şi discoteci şi diverse activităţi sportive.

Valea Saas

Valea Saas este înconjurată de 18 vârfuri de peste 4000 m şi astfel oferă o vedere impresionantă! Instalaţiile pe cablu duc până la 3573 m altitudine, de unde se deschide un evantai de pârtii de 147 km cu toate gradele de dificultate. Renumitul "Metro Alpin", o instalaţie subterană, vă duce sub gheţar până la Mittelallalin, unde vă așteaptă o culisă montană de neuitat. Domeniul schiabil este deosebit de atractiv și pentru oaspeții internaționali, deoarece aici se desfășoară de ex. FIS Snowboard World Cup Freestyle, spectaculoasa competiție Glacier Bike Downhill sau concursul Allalin. Ultimul concurs de la sfârșitul sezonului și cea mai lungă coborâre din lume, de la o altitudine de 3573 m până în localitatea situată la 1800 m!

Cele patru localități de la poalele pârtiilor sunt bine conectate între ele prin intermediul autobuzelor, astfel că vă puteți bucura pe deplin de ziua la schi! Fiecare dintre ele are farmecul propriu: sate potrivite pentru familii, cu căsuțe confortabile în stilul cabanelor din cantonul Wallis ori districte impregnate de stilul après-ski. Cu siguranță aici veți găsi diversitate!

Drum Saas-Fee

  • Tren: Visp (cca. 30 km)
  • Avion: Sion (75 km), Berna (ca. 120 km), Milano-Malpensa (cca. 185 km), Geneva (cca. 225 km)

Cazare în Saas-Fee

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Saas-Fee

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex