Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Lenzerheide

130 Nr. evaluări:

97 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,4

Domeniu schiabil Arosa-Lenzerheide

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.865 m Telecabine: 8
Cel mai jos punct: 1.229 m Total pârtii: 225 km
Cota staţiune: 1.473 m
Pârtii:
110 km
Instalaţii pe cablu: 50
Pârtii:
87 km
Teleschiuri: 24
Pârtii:
28 km
Telescaune: 18

Domeniu schiabil Arosa-Lenzerheide

Cu skipass Arosa-Lenzerheide vă stau la dispoziţie 225 km de pârtii cu 50 instalaţii pe cablu în cel mai mare domeniu schiabil unitar din Graubünden. Domeniile schiabile Lenzerheide şi Arosa s-au unit la sfârşitul anului 2013 prin intermediul noii telegondole Hörnli-Urdenfürggli. Astfel s-a făcut trecerea peste Valea Urden, care este de altfel singurul element natural ce desparte cele două domenii schiabile.

Arosa-Lenzerheide este situată la o altitudine între 1229 - 2865 m. Iubitorii sporturilor de iarnă au garanţia soarelui, deoarece instalaţiile pe cablu sunt situate atât pe parte estică, cât şi pe cea vestică a văii. Începătorilor le stau multe pârtii albastre la dispoziţie, iar copiii schiori îţi pot exersa mişcările în Kinderland Auarara pe pârtia de exerciţiu cu un mini-curs şi carusel de schi. Însă domeniu schiabil oferă posibilităţi şi profesioniştilor, pârtia "Silvano Beltrametti", denumită după fost schior elveţian şi pe care se desfăşoară competiţia mondială are o înclinare medie de 31 de procente şi un gradient de 66 de procente. Astfel, pârtia de curse FIS este una dintre cele mai grele din lume.

Schiorilor mai rapizi le stă la dispoziţie pârtia de viteză Cumascheals cu cronometru precum şi pârtia de curse Pedra Grossa. Ca să vă puteţi urmări performanţa, au fost instalate camere video automate pe pârtie. Freerider-ii găsesc mai multe rute de schi care nu sunt preparate pe panta vestică a domeniului schiabil. Iubitorii de schi nocturn pot să se dea pe Alp Stätz o dată pe săptămână pe pârtia de cca. 3,5 km lungime. O dată pe lună se organizează schi la lumina lunii, astfel că vă puteţi bucura de schi într-o atmosferă inedită.

Cine doreşte să cunoască tot domeniul schiabil într-o zi le recomandăm "Runda Lai", care urmăreşte rotaţia soarelui pe pârtii de la V la E şi durează, în funcţie de experienţa fiecăruia, între 4 şi 5 ore. Pauzele vi le puteţi petrece confortabil la unul dintre refugiile din domeniul schiabil, multe dintre ele oferă şi Wi-Fi gratuit. Coborârile prin vale conduc într-un final direct către Lenzerheide şi Arosa.

Domeniul schiabil Arosa-Lenzerheide este cunoscut mai ales pentru oferta bogată în pârtii. Iubitorii de sporturi de iarnă apreciază aici în mod deosebit pârtiile lungi cu diferite grade de dificultate, cu mult loc pentru cei avansaţi şi freerideri.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Lenzerheide

În Lenzerheide, de exemplu, după o zi de schi, accentul se pune pe o ofertă extinsă de wellness, precum și pe sporturi blânde de compensare. În centrul sportiv Lenzerheide puteți încerca diverse activități de interior, de la lumea acvatică H2Lai și o lume a fitnessului până la patinoarul de gheață. Cei care preferă patinajul pe gheață și curlingul în aer liber vor găsi, de asemenea, un patinoar natural în Lenzerheide.

În jurul satului se poate face tobogan clasic pe mai multe trasee naturale. Pista de tobogan de 3,8 km de la stația de mijloc Scharmoin este iluminată seara. Pista de tobogan "Tgantieni" coboară 1,5 km până la Val Sporz, iar pista "Lain" duce 2 km de la Sporz la Lain. În satul vecin Lenzerheide, în Churwalden, o plăcere independentă de zăpadă îi așteaptă pe toți fanii săniușului: "Pradaschier" este una dintre cele mai lungi piste de săniuș pe șine din lume. Pista coboară în 31 de curbe pe o lungime totală de 3,1 km.

Șapte trasee de drumeție de iarnă îi trimit pe pietoni pe cele mai frumoase trasee din jurul Lenzerheide, care sunt concepute și pentru mersul nordic. În plus, sunt marcate patru trasee pitorești pentru rachete de zăpadă. Toate traseele sunt semnalizate cu indicatoare roz foarte vizibile. O excursie la hamam sau o masă bună în hanurile și restaurantele hotelului, cu o mare varietate de preparate culinare, completează seara.

Pentru toți fanii après-ski, merită o vizită la Chilihütta: probabil cel mai lung bar din Lenzerheide vă oferă rachiu de casă într-o ambianță rustică și garantează o atmosferă bună! Alte locuri de vizitat în zona de schi includ Schirmbar pe Alp Stätz, Wanner Bar pe pârtia de coborâre din Cupa Mondială sau Munggaloch. În sat există diverse discoteci și baruri, care pot fi abordate într-o manieră relaxată datorită interdicției de a schia pe timp de noapte.

Snowpark: Snowpark Lenzerheide

În domeniul schiabil Arosa-Lenzerheide, schiorii care practică freestyling și fun ski vor găsi o mulțime de varietăți, cu trei parcuri de distracție și o pârtie de distracție. Funpark Arosa oferă o configurație atractivă, cu kickeri, box-uri, șine, locuri de muncă și un mini-pipe. Funpark Lenzerheide are, de asemenea, un design bine gândit și mai multe obstacole. În serile de vineri seara, cei care practică jibberii pot aștepta cu nerăbdare "Sesiunea de noapte", cu o atmosferă specială de parc. Pe Funslope de la telescaunul Stätzertäli, până la patru rideri pot porni în același timp pentru a face viraje rapide pe pista de distracție, pentru a trece prin tuneluri și pentru a îndrăzni sărituri mici. Wood Ranch Arosa este un parc natural neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2, realizat din lemn pur de brad Arosa și oferă posibilități complet noi de freestyle.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Arosa-Lenzerheide nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia

Raportul experţilor Arosa-Lenzerheide

Raportul pentru Arosa-Lenzerheide este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Lenzerheide

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Lenzerheide

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex