Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Lenzerheide

130 Nr. evaluări:

97 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,4
Informaţii despre domeniul schiabil
Arosa-Lenzerheide
Cel mai înalt punct: 2.865 m
Cel mai jos punct: 1.229 m
Cota staţiune: 1.473 m
Instalaţii pe cablu: 50
Teleschiuri: 24
Telescaune: 18
Telecabine: 8
Total pârtii: 225 km
Pârtii:
110 km
Pârtii:
87 km
Pârtii:
28 km

Oferte ski Lenzerheide - vibrant şi autentic!

Lenzerheide

Lenzerheide se află la o altitudine de 1473 m într-o vale din cantonul elveţian Grisunilor (Graubünden), la cca. 20 km sud de capitala cantonului, Coira. Idilica lume înconjurătoare a Lacului Heid cu vedere către Vf. Parpaner Rothorn este formată din saturi tradiţionale, bogăţie culturală şi infrastructură modernă. Regiunea de vacanţă Lenzerheide a primit în plus sigla "Familien willkommen", unde familiile sunt binevenite, atât părinţii cât şi copiii având variate posibilităţi de petrecere a timpului liber. Evenimente pline de şarm, precum Piaţa de Crăciun din "Pădurea Magică (Zauberwald)" inclusiv cu instalaţii de lumini deosebite face parte din punctele de atracţie culminante ale regiunii.

Aici puteţi descoperi şi vizita multe muzee, cetăţi şi biserici. La Hotel Kurhaus se organizează diverse concerte, spectacole de cabaret şi alte evenimente culturale care vă invită la bună dispoziţie. Din punct de vedere al sporturilor de iarnă, Clubul Arosa-Lenzerheide vă oferă cele mai moderne domenii schiabile din Elveţia. Iubitorii de spa nu duc nici ei lipsă de posibilităţi pentru relaxare în Lenzerheide, spre exemplu în cel mai mare hamam din zona Alpilor. Pe timp nefavorabil activităţilor în aer liber, Centrul Sportiv Lenzerheide vă aşteaptă cu o ofertă variată de activităţi indoor.

Valea Schanfigger

"Schanfigg" este o vale care se întinde pe 20 kilometri, în Cantonul elveţian Graubünden. În teritoriul original vorbitor de retoromană, populaţia germanică a contribuit la o combinaţie culturală foarte interesantă. Cel mai important loc din vale este Arosa, cunoscută în special datorită posibilităţilor pentru practicarea sporturilor de iarnă şi ca staţiune balneară. Paradisul de schi şi drumeţii vă pune iarna la dispoziţie datorită legăturii cu domeniul schiabil Lenzerheide 225 km de pârtii, 50 de instalaţii pe cablu şi 60 de km pentru drumeţii către toate cabanele din împrejurimi. Pentru schi de fond există 86 km de pârtii. Regiunea nu a întors spatele modernităţii, dar a reuşit în acelaşi timp să-şi păstreze farmecul tradiţional.

Drum Lenzerheide

  • Tren: Coira (cca. 20 km)
  • Avion: Friedrichshafen (cca. 145 km), Zürich (cca. 135 km)

Cazare în Lenzerheide

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Lenzerheide

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex