Award
Evaluările turiştilor

Hasliberg

187 Nr. evaluări:

95 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 8,6

Domeniu schiabil Meiringen-Hasliberg

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.433 m Telecabine: 5
Cel mai jos punct: 1.055 m Total pârtii: 60 km
Cota staţiune: 1.082 m
Pârtii:
20 km
Instalaţii pe cablu: 15
Pârtii:
34 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
6 km
Telescaune: 4

Domeniu schiabil Meiringen-Hasliberg

Cu skipass-ul "Meiringen-Hasliberg" aveţi acces la un domeniu schiabil minunat, cu în total 60 km de pârtii acoperiţi de 15 instalaţii pe cablu. Vă aşteaptă nenumărate refugii confortabile şi restaurante de munte.

De la Hasliberg ajungeţi cu viteza vântului în domeniu schiabil: fie de la Wasserwendi la Käserstatt sau de la Reuti prin Bidmi la Mägisalp şi Käserstatt! Pe pârtiile în marea lor majoritate cu dificultate medie între 1055 şi 2433 m vă puteţi dedica exclusiv distracţiei pe zăpadă. Foarte abrupte sunt în schimb pârtiile din partea superioară a domeniului schiabil, unde se află şi cea mai grea coborâre "Nordpol" (cu 1,5 km lungime): Fosta coborâre de campionat mondial vă pune la dispoziţie o diferenţă de altitudine de 540 m! Cea mai lungă coborâre se întinde pe 8,5 km şi duce de la restaurantul panoramic Alpen Tower la staţia de vale în Hasliberg Reuti şi oferă distracţie pe plăci pură în stadiu pur.

Mägisalp cu minunatele zone de zăpadă adâncă vă aşteaptă la o vizită, freerideri-lor stându-le la dispoziţie condiţii excelente şi la Gummenalp, Hochsträss sau Glogghüs. Pe oaspeţii mai mici îi aşteaptă paradisul Skihäsliland, cu printre altele un sat-iglu şi loc de joacă cu multă distracţie în zăpadă.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Hasliberg

Şi în Elveţia găsiţi unele domenii schiabile cu nocturnă, unde unele din pârtii sunt iluminate seara. Aceasta este posibil în apropiere de Hasliberg. În perioada de la mijlocul lui ianuarie până la mijlocul lui martie, în fiecare vineri de la 22:00 pârtia Mägisalp-Reuti vă aşteaptă la schi în nocturnă. Pentru a ajunge la pârtia de 4,5 km pentru schi seara puteţi folosi instalaţia pe cablu din Meiringen, care circulă la 19:00, 20:00 şi 21:00 către staţia de munte Hasliberg Reuti. Pe lângă ski seara puteţi să luaţi şi o gustare la restaurantul montan de pe Mägisalp. De la Mägisalp ultima coborâre a instalaţiei în vale se face la 23:00. Titularii unui skipass valabil mai multe zile pot intra direct, ceilalţi sportivi trebuie să achiziţioneze zn bilet pentru schi în nocturnă la destinaţie.

Après-Ski Hasliberg

Hasliberg este alternativa liniştită pentru Meiringen. Dar nici aici nu sunteţi în pericol să vă plictisiţi în afara pârtiilor. Pe lângă diversele posibilităţi de excursii vă puteţi şi răsfăţa cu bunătăţi tradiţionale la "Gasthof Post" sau "Panoramarestaurant Alpen Tower". Numeroase activităţi, cum ar fi drumeţii, săniuş şi patinoar completează oferta. Pe pârtia cu nocturnă Käserstatt-Lischen puteţi să vă daţi până la 22:00.

Iubitorii de romane poliţiste merită să facă o vizită la Muzeul Sherlock Holmes. Pentru mai multă distracţie vă aşteaptă la barurile "Häxachessel Bidmi" şi "Aquarium" la Käserstatt sau "Jam Rock", "Sherlock Lounge" şi "Sherpa Club".

Snowpark: Junior Park Mägisalp/Audi Skicross Park Hasliberg

Instalaţiile pe cablu Meiringen-Hasliberg oferă şi celor mici şi celor mari mai multe arii de distracţie. Pentru a participa la aventura de Freestyle de aici, este indiferent dacă sunteţi la început de cariere sau vă număraţi printre cei cu experienţă.

"Skihäsliland" oferă celor mai mici un cadru sigur pentru a învinge primele obstacole. Ceva mai exigente dar în continuare ideale pentru începători şi familii sunt cele de la "Junior Park Mägisalp" între Hääggen şi Mägisalp, numărând câteva rails şi kickere uşoare.

Pentru schiorii cu experienţă o alegere bună este în schimb "Audi Skicross Park Grindelwand". Patru persoane se pot da aici simultan pe diferitele obstacole, pereţi, trambuline etc. La telescaunul Mägisalp-Hääggen sunt incluse multe ore de distracţie pentru toţi vizitatorii.

Parcul are reguli care reduc riscul de accident, aici puteţi încerca liniştiţi câteva salturi! Pe lângă Skicross Park în Grindelwand mai găsiţi şi Snowpark White Elements, care este împărţit în Beginner Area şi o Advanced Area, potrivit astfel pentru toţi. Ambele zone au mai multe boxes, rails, jibs şi kickere.

Mai mult, în apropiere de Hasliberg mai este un Skicross Park, în domeniul schiabil Erzegg din Melchsee-Frutt. Cu maşina faceţi în jur de jumătate de oră până aici. De-a lungul pârtiei Erzegg se mai întinde un Freestyle Park, care datorită celor trei zone în care este împărţit, este potrivit atât pentru începători, cât şi pentru cei mai avansaţi. Sună bine, nu-i aşa?

Domeniul schiabil Meiringen-Hasliberg nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia

Raportul experţilor Meiringen-Hasliberg

Raportul pentru Meiringen-Hasliberg este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Hasliberg

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Hasliberg

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter