Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Award

Evaluările turiştilor

Hasliberg

97 Nr. evaluări:

97 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 8,6

Informaţii despre domeniul schiabil

Meiringen-Hasliberg

Cel mai înalt punct: 2.433 m
Cel mai jos punct: 1.055 m
Cota staţiune: 1.082 m
Instalaţii pe cablu: 15
Teleschiuri: 6
Telescaune: 4
Telecabine: 5
Total pârtii: 60 km
Pârtii:
20 km
Pârtii:
34 km
Pârtii:
6 km

Domeniu schiabil Meiringen-Hasliberg

Cu skipass-ul "Meiringen-Hasliberg" aveţi acces la un domeniu schiabil minunat, cu în total 60 km de pârtii acoperiţi de 15 instalaţii pe cablu. Vă aşteaptă nenumărate refugii confortabile şi restaurante de munte.

De la Hasliberg ajungeţi cu viteza vântului în domeniu schiabil: fie de la Wasserwendi la Käserstatt sau de la Reuti prin Bidmi la Mägisalp şi Käserstatt! Pe pârtiile în marea lor majoritate cu dificultate medie între 1055 şi 2433 m vă puteţi dedica exclusiv distracţiei pe zăpadă. Foarte abrupte sunt în schimb pârtiile din partea superioară a domeniului schiabil, unde se află şi cea mai grea coborâre "Nordpol" (cu 1,5 km lungime): Fosta coborâre de campionat mondial vă pune la dispoziţie o diferenţă de altitudine de 540 m! Cea mai lungă coborâre se întinde pe 8,5 km şi duce de la restaurantul panoramic Alpen Tower la staţia de vale în Hasliberg Reuti şi oferă distracţie pe plăci pură în stadiu pur.

Mägisalp cu minunatele zone de zăpadă adâncă şi Snow-Park-ul său vă aşteaptă la o vizită, freerideri-lor stându-le la dispoziţie condiţii excelente şi la Gummenalp, Hochsträss sau Hohbühl/Balisalp. Pe oaspeţii mai mici îi aşteaptă paradisul Skihäsliland, cu printre altele un sat-iglu şi loc de joacă cu multă distracţie în zăpadă.

Dacă nu vreţi să părăsiţi pârtia după apusul soarelui puteţi profita de nocturnă în fiecare vineri pe Käserstatt-Lischen (în funcţie de sezon).

Şi în Elveţia găsiţi unele domenii schiabile cu nocturnă, unde unele din pârtii sunt iluminate seara. Aceasta este posibil în apropiere de Hasliberg. În perioada de la mijlocul lui ianuarie până la mijlocul lui martie, în fiecare vineri de la 22:00 pârtia Mägisalp-Reuti vă aşteaptă la schi în nocturnă. Pentru a ajunge la pârtia de 4,5 km pentru schi seara puteţi folosi instalaţia pe cablu din Meiringen, care circulă la 19:00, 20:00 şi 21:00 către staţia de munte Hasliberg Reuti. Pe lângă ski seara puteţi să luaţi şi o gustare la restaurantul montan de pe Mägisalp. De la Mägisalp ultima coborâre a instalaţiei în vale se face la 23:00. Titularii unui skipass valabil mai multe zile pot intra direct, ceilalţi sportivi trebuie să achiziţioneze zn bilet pentru schi în nocturnă la destinaţie. Domeniul schiabil Meiringen-Hasliberg nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia
Click aici pentru harta mărită

Raportul experţilor Meiringen-Hasliberg

Raportul pentru Meiringen-Hasliberg este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Hasliberg

Harta Măreşte

Caută…
: Domeniu schiabil Hasliberg
În acest moment nu există oferte disponibile