Evaluările turiştilor

Hasliberg

187 Nr. evaluări:

95 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 8,6
Planul pârtiilor
Informaţii despre domeniul schiabil
Meiringen-Hasliberg
Cel mai înalt punct: 2.433 m
Cel mai jos punct: 1.055 m
Cota staţiune: 1.082 m
Instalaţii pe cablu: 15
Teleschiuri: 6
Telescaune: 4
Telecabine: 5
Total pârtii: 60 km
Pârtii:
20 km
Pârtii:
34 km
Pârtii:
6 km

Vacanță ski Hasliberg - Mult soare pe pârtii excelente!

Hasliberg

Fermecătoarea aşezare Hasliberg este alcătuită din 4 părţi: Wasserwendi, Hohfluh, Goldern şi Reuti. Este situată după cheile Brünigpass (1008 m) şi la poalele Planplatten (2250 m), mai sus de foaret animata vecină Meiringen. Hasliberg este o staţiune de schi îndrăgită şi bine cunoscută şi este considerată ca fiind una din cele mai primitoare pentru familii din Berna Superioară. La o altitudine de cca. 1100 m vă puteţi bucura de paorame incredibile asupra lumii montane înconjurătoare cu vârfurile Glogghüs (2534 m), Hochstollen (2480 m) şi Rothorn (2525 m).

Din Reuti şi Wasserwendi ajungeţi cu telecabina direct în domeniul schiabil. Trasee de drumeţii de iarnă unesc zonele şi duc chiar la Meiringen. Datorită situării ideale chiar lângă domeniul schiabil Hasliberg oferă o gamă largă de oferte pentru pasionaţii mai mici şi mai mari ai sporturilor de iarnă.

Meiringen-Hasliberg

Valea Haslital cu staţiunile sale de schi foarte populare se află în mijlocul Berner Oberland, pe fondul feeric al Glogghüs (2534 m) şi Rothorn (2525 m), zona oferă privelişti incredibile asupra munţilor înconjurători. Cu 60 km de piste, un snowpark, numeroase opţiuni off-slope şi 18,5 km de trasee schi fond - distracţia pură pe zăpadă este garantată! Dar şi în afara pârtiilor aveţi alegere largă de activităţi de agrement. În Valea Haslital recreerea, cultura, distracţia şi acţiunea sunt capitalizate. Pentru oferta ideală pentru copii regiunea a fost onorată cu sigiliul de calitate "Familii binevenite"!

Drum Hasliberg

  • Tren: Meiringen (cca. 7 km), Brünig-Hasliberg (cca. 7 km)
  • Avion: Berna (cca. 85 km), Zürich (cca. 115 km), Basel (cca. 150 km), Sion (cca. 240 km), Geneva (cca. 245 km)

Cazare în Hasliberg

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Hasliberg

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter