Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Grindelwald

80 Nr. evaluări:

91 % Rată recomandări:

Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 9,8

Domeniu schiabil Grindelwald/First & Kleine Scheidegg/Männlichen

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.500 m Telecabine: 8
Cel mai jos punct: 944 m Total pârtii: 151 km
Cota staţiune: 1.034 m
Pârtii:
63 km
Instalaţii pe cablu: 38
Pârtii:
67 km
Teleschiuri: 17
Pârtii:
21 km
Telescaune: 13 Rute de schi: 4 km

Domeniu schiabil Grindelwald/First & Kleine Scheidegg/Männlichen

Skipass-ul "Jungfrau" acoperă domeniile Grindelwald/First, Kleine Scheidegg/Männlichen și Mürren/Schilthorn, cu un total de 206 kilometri de pârtii. Pentru a folosi acest serviciu, trebuie doar să prezentați un permis de drumeție sau de săniuș valabil pentru regiunea Jungfrau sau permisul de schi "Jungfrau" și un card de oaspete completat și valabil. Cele două zone de schi oferă pârtii potrivite pentru toate gusturile (pentru detalii, vezi regiunea de schi).

Domeniul schiabil Grindelwald-Wengen cuprinde zonele Grindelwald/First și Kleine Scheidegg/Männlichen, cu un total de 151 de kilometri de pârtii. Prima, cu o gamă largă de pârtii ușoare și o zonă specială de 30 km, este deosebit de potrivită pentru începători. Dar această zonă este, de asemenea, un sfat absolut pentru cunoscători printre snowboarderi. Parcul de zăpadă "White Elements" face ca inimile fanilor de freestyle să bată mai repede. Pârtia "First-Egg-Bort-Grindelwald", cu o lungime de 6 km și o diferență de nivel de 1.118 m, cere totul chiar și de la experți și este considerată una dintre cele mai dificile pârtii din regiune.

Domeniul schaibil Kleine Scheidegg/Männlichen este una dintre cele mai populare din Elveția și este cunoscută în special pentru coborârea de aproximativ 4,5 km din Cupa Mondială de pe Lauberhorn. Dar și începătorii își merită banii pe pistele largi.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Grindelwald

Schiul de noapte este la fel de popular în Elveția ca și în celelalte țări alpine. În Elveția există mai multe stațiuni de schi care își iluminează pârtiile pentru a schia pe timp de noapte. Zona de schi Grindelwald/First este, de asemenea, o astfel de zonă de schi de noapte. De la jumătatea lunii decembrie, pârtia de schi nocturnă din Bodmi Arena din Grindelwald se va deschide în fiecare miercuri și vineri seara pentru așa-numita "bodmiNIGHT". În aceste zile vă puteți încălța schiurile pentru a schia în nocturnă între orele 19 și 22. Pe lângă schiul de noapte, vă puteți bucura de atmosfera confortabilă de seară cu un vin fiert în afara pârtiilor. Cu abonamentul de schi Jungfrau, biletul de teleschi pentru schiul de noapte este gratuit.

Après-Ski Grindelwald

Après-ski este de asemenea, foarte important în Grindelwald. Când ziua de schi se apropie de sfârșit, oamenii se întâlnesc la legendarul mare tipi de pe Kleine Scheidegg, de exemplu. După o băutură răcoroasă sau un vin cald, toată lumea pornește împreună spre ultima coborâre. Există, de asemenea, o atmosferă après-ski la Genepi Bar sau la Spycher Bar, de exemplu. În vale, oamenii se întâlnesc seara la Espresso Bar sau Gepsi Bar sau, bineînțeles, pentru a dansa în Mescalero sau Plaza Disco.

Pentru cei care nu schiază, există 100 km de trasee de drumeții de iarnă. Departe de pârtii, vă puteți distra și pe cele 5 pârtii de tobogan din Grindelwald: de exemplu, pe pârtia de 8 km care coboară de la Bussalp sau pe ceea ce este probabil cea mai lungă pârtie de tobogan din lume, "Big Pintenfritz", lungă de 15 km. În centrul sportiv aveți la dispoziție mai multe opțiuni: de la piscina interioară, la pista de corzi interioară, de la saună și până la patinoarul cu 4 piste de curling.

Snowpark: White Elements Grindelwald

"White Elements Snowpark" din Grindelwald este ceva de admirat. Împărțit în două parcuri, începătorii și riderii avansați se pot relaxa pe sărituri, șine și altele asemenea. În inima snowpark-ului, halfpipe-ul de la telescaunul Bärgelegglift oferă timp de aer.

La "Oberjoch" se află parcul pentru începători, care este foarte potrivit pentru începătorii de freestyle, cu kickeri și boxe mici. Linia dură din Advanced Park Bärgelegg este potrivită pentru riderii avansați. Proaspăt îngrijit zilnic, "White Elements Snowpark" nu lasă nimic de dorit și se angajează, de asemenea, să practice schiul și snowboardingul prietenos cu clima, împreună cu "Summit Foundation". Concursurile internaționale, cum ar fi "End of Season Jam", reprezintă un stimulent suplimentar pentru a vizita acest parc.

Există, de asemenea, un parc special în Grindelwald pentru freerideri: în Centrul de pregătire în avalanșă ATC al Mammut puteți exersa căutarea subiecților îngropați cu tehnica adecvată pe un teren mare.

Domeniul schiabil Grindelwald/First & Kleine Scheidegg/Männlichen nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia

Raportul experţilor Grindelwald/First & Kleine Scheidegg/Männlichen

Raportul pentru Grindelwald/First & Kleine Scheidegg/Männlichen este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Grindelwald

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Grindelwald

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex