Declaraţie de aprobare

Pentru rezervări şi participarea la un sejur la schi (pentru cazul în care titularul principal al rezervării este minor).
Trimiteţi această declaraţie cât se poate de repede prin fax la +49 221 33 60 62948 sau scanată prin email la info-ro@snowtrex.com, deoarece nu putem procesa rezervarea înainte de primirea aceste declaraţii!


Prin prezenta mă declar de acord cu rezervarea şi participarea fiului meu/fiicei mele minor(e) ____________________, născ. la data _________, la sejurul în_________________ la data de __________ şi mă declar co-responsabil în ceea ce priveşte obligaţiile copilului meu, rezultate fată de agenţia de turism tour-operatoare din rezervarea sejurului.
Ca şi gardian legal al persoanei numite mai sus am luat la cunoştinţă faptul că este vorba de un pachet turistic care nu este organizat în mod deosebit pentru participarea de turişti minori.Nu se asigură serviciu de supraveghere.Eliberez operatorul în acest sens de responsabilitate în ceea ce priveşte daunele de sănătate ale turistului minor şi daunele cauzate de turistul minor.

______________
Localitate, dată
_______________________________________
numele şi prenumele părintele/tutorelui
(vă rugăm legibil, cu litere mari)
_________________________________
Semnătură părintelui/tutorelui