Hotelul chiar lângă pârtie - din pat direct pe plăci!

Hoteluri în apropierea pârtiei - vă legați schiurile chiar în faţa uşii şi porniți direct pe pârtie - ce poate fi mai frumos? Vacanța la schi într-o unitate de cazare chiar la pârtie vă aduce nu numai timp în plus, ci înlătură și enervanta călătorie cu mașina sau skibus-ul. Cine își alege o cazare la pârtie, are parte de un mare avantaj în vacanța la schi și se bucură de un fler deosebit al sporturilor de iarnă. Apropierea de domeniul schiabil oferă libertate și independență, având tot timpul posibilitatea să vă aventurați pe pârtii sau să vă înapoiați rapid la cazare după ce ați petrecut o zi întreagă pe pârtie! Căutați prin ofertele selecţionate cu grijă și rezervați-vă următoarea vacanță la schi direct la pârtie!

De ce vacanță la schi direct la pârtie?

Cazările direct la pârtie sunt de obicei foarte populare. Fie că sunt hoteluri, pensiuni sau chalet-uri, toate unitățile de cazare la pârtie oferă un mare avantaj, apreciat de mulți schiori. Motivul este simplu: cine locuiește direct la pârtie economisește timp. Cine nu cunoaște călătoria de dimineață cu skibus-ul, încărcat cu echipamentul de schi? Cu cât întârziați să urcați în autobuz, cu atât crește riscul să nu mai prindeți loc de stat jos. Mai ales cu copii, aceasta poate deveni o adevărată provocare. Cei care nu au chef de așa ceva iau mașina. Dar nici aici nu dispar toate problemele: în funcție de oră, se poate găsi cu greu de exemplu, un loc de parcare. Pentru cei mai mulți, vacanța la schi este punctul culminant al iernii - așa că de ce să nu fie cât se poate de plăcut? Cu cazarea direct la pârtie, multe dintre potențialele probleme dispar înainte de a începe. Fără aglomerație în skibus, fără bătăi de cap pentru a găsi un loc de parcare potrivit, putând astfel pleca și ajunge la cazare pe schiuri exact când vreți. Locuind direct la pârtie, aveți toată ziua de schi la dispoziție și o plănuiți cum vreți. Poate vreți să luați direct teleschiul și să porniți pe pârtie sau poate mai întâi vă savurați cafeaua proaspăt măcinată la soare pe balcon, urmărindu-i pe cei mai matinali cum își fac schemele. Factorul timp joacă un rol tot mai mic odată cu apropierea de domeniul schiabil. Acesta este atât de apreciat de iubitorii de sporturi de iarnă în concediul la schi!

Oferta potrivită pentru fiecare direct la pârtie

Genialitatea unei cazări direct în domeniul schiabil este că există oferte potrivite chiar pentru fiecare tip de schior și toate gusturile! Fie pentru cei ce vor să se bucure până în ultimul minut de skipass ori pentru cei care preferă o pauză la cazare de-a lungul zilei pe pârtie; single, perechi sau familii - oferta cazărilor în apropierea pârtiei este atât de diversificată încât îndeplinește toate dorințele! Un hotel de schi direct la pârtie pune în majoritatea cazurilor la dispoziția iubitorilor de sporturi de iarnă un pachet fără griji. Cel care îți petrece concediul aici o face pentru a se bucura de schi. De cele mai multe ori, pe lângă cazare se oferă și demipensiune, pentru a scăpa de grija meselor de dimineață și seară și a avea flexibilitatea de a face pauză după bunul plac la ora prânzului. Oferta se întinde de la hoteluri cu oaze de spa până la hoteluri sport sau pentru familii. În timp ce hotelurile sport sau cele cu zone de spa sunt axate pe fitness și recuperare, cele pentru familii pun accent pe serviciul de supraveghere copii, cooperații cu școli de schi și programe de animație seara. Indiferent de ce tip de hotel este toate cazările ski-in/ski-out au ceva în comun: bucuria este chiar la ușă. Apartamentele și chalet-urile sunt de asemenea foarte îndrăgite de iubitorii de sporturi de iarnă. În Franța, majoritatea stațiunilor de iarnă se află chiar în domeniile schiabile, la peste 1000 m altitudine. Prețurile scăzute și atmosfera privată oferită de un apartament fac din domeniile schiabile franțuzești o destinație de iarnă foarte iubită mai ales de familii și grupuri mici.

La ce să fiți atenți când rezervați o cazare direct la pârtie?

Cu excepția Franței, unde stațiunile dispun de magazine și posibilități de petrecere a timpului liber direct pe munte, activitățile în afara pârtiei se desfășoară preponderent în văi. Unele hoteluri de schi sunt situate la mai mare depărtare de diverse centre comerciale, bazine de înot etc., astfel încât trebuie să folosiți mașina. Sunt unele hoteluri situate la mare înălțime, accesul aici făcându-se doar cu ajutorul instalațiilor pe cablu sau a ski-doo-ului. O experiență într-un astfel de hotel este cu siguranță de recomandat. Însă acelora care mai vor și altceva pe lângă schi în vacanța de iarnă, le recomandăm să se intereseze exact de situarea unității de cazare.

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter