Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Ramsau am Dachstein

79 Nr. evaluări:

86 % Rată recomandări:

Staţiune 8,8
Domeniu schiabil 8,9

Domeniu schiabil Rittisberg/Dachsteingletscher

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.700 m Telecabine: 1
Cel mai jos punct: 1.035 m Total pârtii: 30 km
Cota staţiune: 1.135 m
Pârtii:
14 km
Instalaţii pe cablu: 14
Pârtii:
14 km
Teleschiuri: 11
Pârtii:
2 km
Telescaune: 2 Rute de schi: 43 km

Domeniu schiabil Rittisberg/Dachsteingletscher

Cu skipass-ul "Ski amadé" puteţi alege între 5 regiuni, 760 km de pârtii şi 270 de instalaţii (v. regiunea de schi).

Domeniul schiabil al Ramsau am Dachstein - Rittisberg (1600 m) şi gheţar Dachstein (2700 m) oferă 30 de km de pârtii variaţi. Rittisberg este datorită pârtiilor sale mai degrabă uşoare şi medii foarte îndrăgit de începători în ale schiului şi ale snowboardului.

Gheţarul Dachstein are în plus şi câteva pârtii pentru avansaţi. Tura de schi de 18 km Edelgrieß, care acoperă o diferenţă de altitudine de 1.500 m este aici cea mai exigentă. O atracţie specială o constituie trecerea de la gheţarul Dachstein la lacul Hallstätter See, o porţiune de 20 km lungime şi o panoramă superbă. Pentru drumul de întors că stau la dispoziţie skibus-uri între Hallstatt şi Schladming.

Dacă doriţi să treceţi ziua de schi în revistă, prin intermediul Skiline şi indicând numărul de skipass puteţi vedea instalaţiile folosite şi kilometri de pârtii şi de diferenţă de nivel parcurşi.

Snowboarderilor le recomandăm de asemenea gheţarul Dachstein şi "Dachstein Super-Park" pentru începători şi experţi, cu quarterpipe, slides, tables şi o half-pipe de 120 m la coborârea Hunerkogelabfahrt.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Ramsau am Dachstein

Schiul în nocturnă în Austria este o experienţă specială. Alunecările pe pârtie la lumina reflectoarelor vă vor fermeca. La Hochwurzen în domeniul schiabil Skigebiet Planai & Hochwurzen găsiţi pârtia 33, o coborâre de 3 km. Între orele 19:00 şi 23:00 aveţi aici posibilitatea de a vă da pe timp de noapte, cu sprijinul cabinei Hochwurzen, care vă duce pe vârf - ţo refugiile sunt deschise până târziu. Distracţia nu este din păcate inclusă în skipass. La destinaţie trebuie cumpărat un ticket separat. La Rittisberg bei Ramsau vă puteţi da, de la ora 19:00 pe derdeluşul de 3,5 km lungime.

Après-Ski Ramsau am Dachstein

În regiunea de schi a "Ski amadé" Après-Ski începe deja la terasele de la staţiile de vale, unde puteţi încerca primele "şnapserl"! Un loc de întâlnire îndrăgit este de exemplu "Platzhirsch" la Planai. nenumărat refugii vă aşteaptă la revenirea de pe pârtii cu o masă consistentă. În Ramsau există destule posibilităţi de a petrece o seară plăcută. Câteva localuri tradiţionale vă invită să încercaţi specialităţi regionale în atmosferă foarte ospitalieră. Dacă vă doriţi mai multă petrecere cel mai bine mergeţi până la Schladming, la doar 7 km, unde lumea se adună pentru Après-Ski în jurul staţiei de munte a instalaţiei Planai.

Pentru relaxare vă aşteaptă Dachsteinbad Ramsau cu bazine diverse, bazine sportive, zonă de relaxare şi oază de saune. Dar şi plimbări lungi cu rachetele de zăpadă, tururi de schi, drumeţii la lumina torţelor şi plimbări cu săniile trase de cai fac parte din ofertă, pentru iubitorii de săniuş în plus diverse derdeluşuri de exemplu la Hochwurzen sau Rittisberg şi încă bowling, perete de căţărări interior, patinoar, Snow-Rafting şi Snow-Tubing.

Snowpark: Superpark Planai Ramsau am Dachstein

Atenţie freestyler! Cunoscut ca fiind unul din cele mai bune funpark-uri din Europa, Superpark-ul de la Planai este o experienţă cu adevărat deosebită pentru cei care şi-au dorit întotdeauna să petreacă măcar câteva ore cu crème de la crème în "zbor". Starurile ecenei, cum ar fi Flo Mausser şi Marko Grilc pregătesc aici următorul sezon şi confirmă astfel calitatea extraordinară a parcului.

De asigurarea calităţii mereu perfecte mereu a diverselor obstacole se ocupă o echipă de profesionişti. Halfpipe, kicker, corner, rails&Co. de diferite dimensiuni sunt o bază ideală, chiar şi doar pentru spectacol. ore de neuitat pentru toţi pătimaşii sporturilor de iarnă!
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Rittisberg/Dachsteingletscher nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Rittisberg/Dachsteingletscher

Raportul pentru Rittisberg/Dachsteingletscher este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Ramsau am Dachstein

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Ramsau am Dachstein

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex