Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Niederndorf

62 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 7,3
Domeniu schiabil 9,3

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.869 m Telecabine: 16
Cel mai jos punct: 620 m Total pârtii: 288 km
Cota staţiune: 500 m
Pârtii:
126 km
Instalaţii pe cablu: 90
Pârtii:
127 km
Teleschiuri: 39
Pârtii:
35 km
Telescaune: 35

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" vă permite accesul la unul dintre cele mai moderne şi mai mari domenii schiabile din lume, deja recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune de pe planetă! Cele 90 de instalaţii pe cablu moderne, cei 288 km de pârtii şi cele patru snowpark-uri garantează distracţia la zăpadă, de la mic la mare, de la începător la profesionist - toată lumea se distrează!

Din Kössen mergeţi cu moderna telecabină de 6 locuri până la refugiul rustic Bärenhütte, la cota 1500 m. Domeniul schiabil este potirivit mai ales pentru familii şi începători datorită versanţilor şi pârtiilor line. Cei mici se pot distra Sunny Kids Park. Vă aşteaptă însă şi câteva pârtii care vă testează abilităţile, cum este spre exemplu pârtia alpină sau cea de vale, cu o diferenţă de nivel de 600 m. Toate pârtiile sunt bine pregătite şi oferă suficiente posibilităţi pentru o pauză gastronomică. de unde puteţi să admiraţi superba panoramă a munţilor înconjurători!

Se rentează şi o excursie în domeniul schiabil Walchsee (Zahmer Kaiser cu încă 15 km de pârtii), majoritar cu pârtii de dificultate uşoare, foarte potrivit pentru începători. Cei mai avansaţi se pot desfăta în domeniile schiabile înconjurătoare din Schneewinkel, găsind suficienta posibilităţi în acest sens. În St. Johann în Tirol, Waidring, St. Ulrich am Pillersee şi Fieberbrunn vă aşteaptă pârtii renumite direct din faţa uşii.

Cu extinderea la Super Ski Card puteţi alege chiar din 2750 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu în 22 de regiuni de schi.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Niederndorf

Fanii schiului nocturn, care devine din ce în ce mai popular în Austria, au și ei ceva de oferit aici: Telescaunul Amberglift din Durchholzen se deschide până seara târziu o dată sau de două ori pe săptămână, în funcție de sezon și de condițiile de zăpadă. Apoi, bufnițele de noapte se pot bucura pe deplin de pista de aproximativ 1 km, care este iluminată de proiectoare. Schiatul pe timp de noapte este și rămâne o experiență foarte specială! Johann in Tirol, la aproximativ 30 km distanță, există o pistă de noapte lungă de 1,5 km, la care se poate ajunge cu un telescaun.

Après-Ski Niederndorf

Doritorii de après-ski au de unde alege în Walchsee şi în Kössen. "Londoner" sau "Larinis-Partyhouse" sunt puncte de socializare seara! Şi în SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental sunt numeroase variante de après-ski, cum sunt barurile şi cafenele, cum sunt de exemplu cele din Söll.

O altă atracţie în Kaiserwinkl este săptămâna dedicată călătoriilor cu baloanele cu aer în ianuarie, unde puteţi participa la la competiţia profesioniştilor, cu ale lor baloane sub diverse forme! Şi fanii săniuşului au de ce să se bucure: în Niederndorf este o pârtie de 1,2 km naturală, prin pădure. Sau vă distraţi la patinoar, faceţi drumeţii cu rachetele de zăpadă ori plimbări cu sania trasă de cai, bucurându-vă de minunată natură.

Doriţi mai degrabă să vă relaxaţi seara? Atunci se merită o excursie la Ebbs. În parcul tematic "Hallo Du" veţi găsi o zonă de saune întinsă pe aproximativ 1500 m², dar şi patinoar acoperit, precum şi alei de bowling.

Snowpark: Boarders Playground Niederndorf

În regiunea de schi SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental vă aşteaptă patru snowparks şi un ski-parcour. "Mini Playground" de pe pajiştea destinată exerciţiilor din Brixen bucură prin multitudinea mogulilor, jib boxes şi jumps perfecte pentru cei mici şi începători. Mai mult, "Boarders Playground", aşezat la instalaţia pe cablu Gampenkogelbahn stă atât la dispoziţia începătorilor, cât şi profesioniştilor cu variante freestyle.

Pe Easy Line cei la început îţi pot exersa mişcările pe elementele tip slide. Pro Line îi aşteaptă în schimb pe cei avansaţi şi este compusă din jump-line şi o jib-line cu bonks, boxes şi rails. Printre atracţii se mai numără şi super-cross line cu a sa snake-run şi banked slalom. În parc este şi o zonă de relaxare.

Cei care doresc şi mai mult pot să viziteze şi celelalte trei parcuri din SkiWelt, "Skiparcours Hans im Glück", "Kaiserpark" la Ellmau şi "Crazy Kangaroo Park" în Salvenmoos, unde datorită nocturnei distracţia se întinde patru nopţi săptămânal.

Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,1 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Niederndorf

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Niederndorf

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex