Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Leogang

81 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,4
Informaţii despre regiune
Ski Alpin Card
Cel mai înalt punct: 3.122 m
Cel mai jos punct: 443 m
Instalaţii pe cablu: 938
Teleschiuri: 445
Telescaune: 306
Telecabine: 187
Total pârtii: 2.750 km
Pârtii:
1.139 km
Pârtii:
1.304 km
Pârtii:
307 km

Regiune de schi Ski Alpin Card

Este un card al superlativelor: skipass-ul Super Ski Card cu acces la 2750 km de pârtii, dintre care 2200 înzăpezite artificial cu 938 instalaţii pe cablu în două ţări şi şase landuri federale. Deja din sezonul 2016/2017 skipass-ul "Alpii Kitzbühel AllStarCard" s-a unit cu Salzburger Super Ski Card, pentru a permite ceva incredibil:Cu cei 3 gheţari, Kitzsteinhorn, Dachstein şi Mölltaler, acest Ultra-Skipass vă oferă distracţie pe pârtii 201 de zile şi incredibilă siguranţă de zăpadă. Pentru relaxare şi petrecere vă aşteaptă peste 800 de căbănuţe tiroleze şi salzburgheze. Printre cele 22 de regiuni de schi se numără renumitele Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental, Kitzbühel – Kirchberg, St. Johann în Tirol – Oberndorf, Steinplatte Waidring – Winklmoos, Ski amadé şi Arena Zillertal. Obligatoriu pentru orice iubitor de sporturi de iarnă!

În skipass este inclusă şi legătura între Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang şi instalaţiile din Fieberbrunn! Asigură accesul fără problme şi pauze peste graniţele dintre landurile Tirol şi Salzburg, pentru un total de 270 de km de pârtii (incl. ture de schi).

De la domenii liniştite şi uşoare pentru familii, pante largi de carving sau abrupte pentru experţi până la funpark-uri nu veţi duce lipsă de nimic!

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul schiabil Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu până în 2023. Din iarna 2019/20 zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Glemmtal la Zell am See-Kaprun. Deocamdată puteţi lua skibus-ul de la Vorderglemm înapoi la Skicircus. Acesta se va schimba însă în următorii 4 ani, asociaţia transformând cele două domenii în cel mai mare domeniu cu legături directe din Austria.
Click aici pentru harta mărită

Cazare în Leogang

Harta Măreşte

Caută…

: Regiune de schi Leogang

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex