Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Leogang

94 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,2
Domeniu schiabil 9,6

Domeniu schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.096 m Telecabine: 29
Cel mai jos punct: 830 m Total pârtii: 270 km
Cota staţiune: 788 m
Pârtii:
140 km
Instalaţii pe cablu: 70
Pârtii:
112 km
Teleschiuri: 20
Pârtii:
18 km
Telescaune: 21

Domeniu schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Cu skipass-ul inclus Ski Alpin Card vă daţi de acord cu motto-ul "1 skipass - 3 regiuni - munţi nenumăraţi" pe un impresionant număr de km de pârtie: 408. Domeniile incluse sunt Skicircuss Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn şi domeniile din Zell am See şi Kaprun. Cel din urmă este un domeniu schiabil glaciar şi astfel cu siguranţă foarte ridicată de zăpadă. Dacă cei 408 km incluşi nu vă ajung - vă recomandăm Super Ski Card (v. regiunea de schi). Acest skipass vă permite accesul la 22 regiuni de schi din Tirol şi Salzburg şi la distracţie nelimitată pe peste 2750 de km de pârtii.

Din Leogang aveţi acces direct la Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Pârtiile mai sus de Leogang sunt în general albastre şi uşoare, vă aşteaptă însă şi o porţiune de cursă cu cronometru şi o coborâre neagră (Tarlack). Pentru cei mici există o lume a copiilor. Cu cabina ajungeţi prin Asitz la valea Glemmtal, cu numeroase porţiuni frumoase de carving, mogul, pante abrupte, o porţiune de cursă cu cronometru şi două pârtii cu nocturnă. O flotă de instalaţii de înzăpezire cresc siguranţa deja mare de zăpadă. Posibilităţi minunate de Freeride există la Zwölferkogel-West şi Schattberg-West - rezervate însă celor cu multă experienţă.

La Nitro Snowpark Leogang cu Box, Rails, Kinked Box, Corner, Big Pro Kickers şi multe altele oferta este ideală pentru free-style şi boardercross. A fost conceput de altfel de campionul mondial Stefan Gimpl.

În 2023 Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul schiabil Zell am See-Kaprun plănuiesc chiar să devină un unic domeniu, cu legături asigurate prin pârtii şi instalaţii. Deocamdată zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Glemmtal la Zell am See, la Schmittenhöhe.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Leogang

Celor cărora ziua nu le este îndeajuns pentru schi Austria le oferă uneledomenii schiabile cu posibilităţi de schi cu nocturnă. Aceste domenii schiabile deosebite sunt deschise şi în afara programului obişnuit de lucru, pentru schi şi seara. În Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn există câteva pârtii pentru schi nocturn, care vă permit să prelungiţi distracţia pe schiuri până seara. La Leogang schiorii se pot da la instalaţia Schanteilift de mai multe ori pe săptămână pe cei 500 m acoperiţi de instalaţia de nocturnă. Şi la instalaţia Unterschwarzbahn în Hinterglemm se aprinde o nocturnă pe cca. 1,2 km. Freestylerilor Nightpark-ul de acolo le oferă ocazia să-şi exerseze trucurile şi salturile pe timp de seară. Folosirea pârtiilor cu instalaţii de nocturnă este gratuită cu skipass valabil.

Après-Ski Leogang

După o zi pe pârtie, Leogang vă oferă posibilitatea de a vizita numeroase atracţii turistice. Printre acestea se numără de exemplu Capela St. Anna sau muzeul dedicat mineritului, (Bergbaumuseum) în satul vecin Hütten, la cca. 4 km depărtare.Celor pasionaţi de sport le stau la dispoziţie nenumărate posibilităţi de la ice stock, curling, squash până la zbor în tandem cu parapanta. Pentru extra-adrenalină se oferă tururi pe skidoo sau pe Snow Quad. O altă delicatesă este coborârea în nocturnă de pe derdeluşul de la Asitz. Pentru câteva ore liniştite, puteţi profita în plus de o plimbare cu sania trasă de cai, unde vă puteţi relaxa şi vă bucura la maxim de peisaj.Cine vrea totuşi să petreacă, este bine venit atât în Hinterglemm cât şi în Saalbach, unde Après-Ski se scrie cu literă mare fidel motto-ului "cu cât este mai frig, cu atât mai aprinsă atmosfera!" Anul acesta "Skicircus" a fost nominalizat ca şi câştigător în categoria "Après-Ski" de către test portalul Skiresort.de. Deja în timpul zilei numeroase baruri aprés-ski iar începând de după-amiaza în locaţiile de vârf cum sunt Hinterhag Alm şi Goaßstall la care nu veţi putea rezista. Pentru atmosferă de Oktoberfest şi în miezul iernii recomandăm "AsitzBräu", la staţia de munte a instalaţiei Asitzbahn, la 1763 m altitudine.

Snowpark: Nitro Snowpark Leogang

În Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn vă aşteaptă patru fun-park-uri, acestea promit o mulţime de varietate de adrenalină!

La Leogang se află "Nitro Snowpark Leogang" chiar la instalaţia pe cablu Asitz. Cu corners, big airs la fel şi diferite rails şi boxe face ca parcul Nitro să nu mai lese nimic de dorit şi de asemenea și oferă oportunități optime de formare profesională pentru toți freestyle. Parcul a fost proiectat de campionul mondial Stefan Gimpl. Un tabel cu trei salturi diferite reuşeşte să suplimenteze plăcerea. În zona jib cei fără experienţă pot să încerce primele încercări la easy-box.

Dacă nu este suficient distracţia în timpul zile atunci puteţi continua la "Nightpark" la instalaţia pe cablu Unterschwarzachbahn din Hinterglemm, unde şi în întuneric puteţi practica freestyle. În plus în Saalbach la instalaţia pe cablu Bernkogel este Learn-to-Ride-Park cu minikicker şi box pentru începători care sunt perfecte pentru primele salturi. În apropiere este şi o porţiune de schi şi bordercross.

În Fieberbrunn începătorii în ale Freestyle găsesc la staţia de mijloc Streuböden park-ul "EasyPark", conceput pentru toată lumea. 5 Kickere, 3 waves şi 4 boxe vă stau aici la dispoziţie.

Domeniul schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Raportul pentru Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Leogang

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Leogang

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex