Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Hinterglemm

234 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,7
Domeniu schiabil 10,0

Domeniu schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.096 m Telecabine: 28
Cel mai jos punct: 830 m Total pârtii: 270 km
Cota staţiune: 1.003 m
Pârtii:
140 km
Instalaţii pe cablu: 70
Pârtii:
112 km
Teleschiuri: 21
Pârtii:
18 km
Telescaune: 21

Domeniu schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Skipass-ul inclus este Ski Alpin Card, care acoperă nu mai puţin de 3 domenii schiabile şi astfel un număr impresionant de km de pârtie: 408. Domeniul care aparţine direct de Hinterglemm este Skicircuss Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn, acestuia i se adaugă Schmittenhöhe în Zell am See, precum şi înzăpezitul domeniu glaciar Kitzsteinhorn la Kaprun. Dacă cei 408 km incluşi nu vă ajung - vă recomandăm Super Ski Card (v. regiunea de schi). Acest skipass vă permite accesul la 22 regiuni de schi din Tirol şi Salzburg şi la distracţie nelimitată pe peste 2750 de km de pârtii.

Din Hinterglemm aveţi acces direct la Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Skicircus vă pune la dispoziţie numeroase pârtii pentru începători, avansaţi şi experţi şi este astfel perfect pentru toate nivelele de cunoştinţe. Pârtii mogul, cu mare înclinaţie, porţiuni de carving şi o pistă contra cronometru precum şi 2 pârtii cu nocturnă completează oferta, în timp ce tunurile de zăpadă asigură zăpadă suficientă.

Cine caută o provocare atletică în Hinterglemm este aşteptat cu drag la circuitul Hinterglemm-Runde: măsoară 23 km lungime, duce pe ambele părţi ale văii Glemmtals, înconjurând staţiunea. Freestylerii în schimb se pot da după plac la Funpark Hinterglemm sau în unul din cele trei park-uri din Saalbach. Cel din Hinterglemm le pune sub placă o half pipe (70 m lungime, 4 m înălţime), rails, Funbox, Corner, Big Air, Straight Jump, Banks, BX Parcours şi în plus un teritoriu de snow-skate - aşa face toţi banii şi pentru împătimiţii de boarder-cross.

Profesioniştii îşi pot pune abilităţile la încercare la coborârile "Zwölferkogel Nord" şi "Schattberg Nord". Posibilităţi minunate de Freeride vă aşteaptă la Zwölferkogel-West şi Schattberg-West - trebuie însă să rămână rezervate experţilor!

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul schiabil Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu până în 2023. Din iarna 2019/20 zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Glemmtal la Zell am See, la Schmittenhöhe. Deocamdată puteţi lua skibus-ul de la Vorderglemm înapoi la Skicircus şi astfel schimba domeniile fără probleme.

Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Hinterglemm

Celor care nu le-a ajuns ziua pe pârtie, pot să se desfete şi după lăsarea întunericului! În Hinterglemm sunt mai multe instalaţii pe cablu printre care Unterschwarzachbahn, care vă conduce direct la pârtie cu nocturnă de 1,2 km lungime. Teleschiul din Leogang vă duce şi el către o pârtie cu nocturnă, mai bine la una cu 500 m lungime. Iar cei ce mai doresc să se distreze cu diverse obstacole nu trebuie să rateze night park-ul!

Après-Ski Hinterglemm

O ofertă de après-ski atât de variată ca în Hinterglemm nu veţi întâlni peste tot. Doritorii de petreceri după experienţa de peste zi de pe pârtii au nimerit perfect aici!

Distracţia începe deja din timpul zilei, la cele peste 40 de refugii montane, cum sunt "Bar Pfiff", "Bauer's Schi-Alm", "Hexenhäusl", "Tanzhimmel" ori "Goaßstall"! Diverse cluburi şi baruri precum "Checker Club - Post Bar" vă garantează voie bună seară de seară, indiferent de fundalul muzical

Relaxare şi confort veţi găsi şi în numeroasele cafenele, baruri şi restaurante, iar de neratat este şi bucătăria locală, cu ale sale specialităţi. Principala atracţie o constituie plimbarea cu caleaşca prin zăpadă.

Iar cei care vor o pauză de la distracţie pe pârtie au destule activităţi dintre care să aleagă, începând cu patinoar şi până la distracţie pe roţi cu ATV, o tură la derdeluş, snowtubing ori tenis – se găseşte câte ceva pentru fiecare! Tot o atracţia importantă în Saalbach-Hinterglemm este cu siguranţă distracţie cu ATV-urile de la Unterschwarzbahn din parcul off-road.

Snowpark: Nightpark Snowpark Hinterglemm

Snowpark-ul "U-Bahn" din Hinterglemm este situat la instalaţia pe cablu Unterschwarzachbahn şi funcţionează sub motto-ul "Freestyle Unlimited!" - pe bună dreptate, căci aici indiferent dacă este zi ori noapte, soare ori furtună nu există nici o limită!

Multiplele porţiuni amenajate "Easy", "Medium" şi "Pro" le dau iubitorilor de freestyle posibilitatea să exerseze noi trucuri, fără a se simţi direct depăşiţi de situaţie. Parcul are diverse obstacole ca spine, gap kicker, wallride şi multiple rails.Şi pârtiile din Saalbach vă oferă diversitate, dar parcul nocturn depăşeşte cu mult aşteptările freesyler-ilor.

În plus, mai este un parc, "Easypark" care se află la instalaţia pe cablu Bernkogel din Saalbach. Acesta oferă îndeosebi începătorilor posibilitatea să exerseze cu cele trei mini-kickere şi boxes speciale pentru cei la început de drum.

Nitro Snowpark Leogang este şi el foarte îndrăgit, căci are foarte multe de oferit! Deservit de instalaţia pe cablu Asitz în Leogang vă aşteaptă cu big airs, corners, boxsn şi rails diferite.

Domeniul schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Raportul pentru Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Hinterglemm

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Hinterglemm

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex