Evaluările turiştilor

Canillo

NOU!

Nu există încă evaluări.

Domeniu schiabil Grandvalira

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.640 m Telecabine: 6
Cel mai jos punct: 1.710 m Total pârtii: 210 km
Cota staţiune: 1.500 m
Pârtii:
100 km
Instalaţii pe cablu: 71
Pârtii:
77 km
Teleschiuri: 37
Pârtii:
33 km
Telescaune: 28

Domeniu schiabil Grandvalira

Cu skipass-ul omonim domeniul schiabil Grandvalira oferă distracție pe 210 kilometri de pârtii! Aceasta este cea mai mare zonă de schi din Europa în afara Alpilor și a fost creată odată cu fuzionarea zonelor Soldeu/El Tarter și Pas de la Casa/Grau Roig.

Pasionații sporturilor de iarnă pot ajunge în vârfuri cu 71 de teleschiuri. Pasionații de sporturi de iarnă au acces nu numai la Canillo, ci și la satele El Tarter, Grau Roig și Pas de la Casa. Zona de schi Grandvalira oferă o varietate de neegalat. Aici, atât schiorii începători, cât și cei avansați își merită banii cu o selecție extrem de largă de pârtii. Nici o pârtie nu trebuie să fie schiată de două ori pe zi, dacă nu doriți acest lucru.

Pasionații de sporturi de iarnă deosebit de ambițioși se bucură, de asemenea, de numeroase opțiuni de off-piste, de o pistă de mogul, de mai multe parcuri de distracție, de piste de boardercross și de curse FIS.

În întreagul domeniu schiabil veți găsi puncte de acces Wi-Fi care vă permit să accesați internetul. Din februarie 2019, puteți folosi skipass-ul Grandvalira și pentru a accesa zona de schi Ordino Arcalís, cu încă 30 de kilometri de pârtii și 15 teleschiuri.
Hartă a pârtiilor Grandvalira
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Canillo

Pasionații de sporturi de iarnă care nu s-au săturat să schieze sau să facă snowboarding în timpul zilei vor găsi, de asemenea, pârtii de schi pe timp de noapte în zona de schi versatilă Grandvalira. La aproximativ 10 minute de mers cu mașina de Canillo se află pârtia de schi nocturnă Le Peretol, la cota 1.960 de metri. Acesta are o lungime de aproximativ 500 m și este situat direct la telescaunul Peretol T-bar și la parcul de zăpadă "Sunset Park Peretol". Seara, lumina reflectoarelor se aprinde întotdeauna de marți până duminică, între orele 17:00 și 22:00.

Există, de asemenea, o pârtie de schi de noapte în Pas de la Casa, care se află la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina de Canillo. Pârtia "Tubs" vă invită să vă bucurați de pârtii pe timp de noapte, pe o distanță de aproximativ 1,5 km, la telescaunul de 4 locuri "La Solana".

Après-Ski Canillo

Satul Canillo nu este departe de fortăreața après-ski din Grandvaliras: Pas de la Casa. Aici, iubitorii de petreceri pot transforma fiecare noapte în zi. Dar și în Canillo vă puteți distra cu siguranță în diferitele baruri. La intervale regulate se organizează petreceri în pub-ul "Camping Pla", care sunt foarte populare printre locuitorii din zonă. Un punct de atracție în Canillo este cu siguranță Mont Magic Zip-Lining. La o înălțime de 40 m, cu o viteză de până la 80 km/h și o lungime de 550 m, este o super experiență după schi! În plus, există posibilitatea de a vă antrena în "Palau de Gel", un centru sportiv și comunitar, cu patinaj pe gheață, înot, tenis sau squash. După sport, vă puteți bucura de bucătăria andorrană. Ce zici de o brânză "tupi", de exemplu? Acesta se maturează într-un borcan de pământ cu rachiu și usturoi și este una dintre numeroasele specialități ale Andorrei.

Pentru cei care sunt mai interesați de atracțiile culturale, Canillo oferă mai multe obiective turistice medievale, cum ar fi biserica din Canillo sau vechea moară.

*n Andorra, a petrece o vacanță de iarnă înseamnă și a te bucura de sărbători într-un peisaj de iarnă unic în afara Alpilor. În consecință, nu trebuie ratată o plimbare pe timp de iarnă sau o vizită în orașele din jur, cum ar fi Soldeu sau El Tarter.

Snowpark: Snowparks domeniul schiabil Grandvalira Canillo

Freestylerii vor găsi un adevărat paradis în zona de schi Grandvalira. Aici sunt disponibile trei parcuri de zăpadă, inclusiv singurul parc nocturn din Andorra. În parcul de zăpadă El Tarter, diverse obstacole și o linie de kicker îi așteaptă pe freestyleri. În plus, echipajul din parcul Coliflor Freestyle oferă o Academie de Freestyle, care este deschisă zilnic. La Xavi Snowpark din Grau Roig sunt disponibile, de asemenea, elemente de kicker și jib. Iar la Sunset Park Henrik Harlaut cu Bag Jump, luminile rămân aprinse chiar și seara - cu ajutorul unui sistem de proiectoare care funcționează la viteză maximă de marți până duminică seara. De asemenea, în mod regulat au loc diverse evenimente și concursuri, unde amatorii și profesioniștii internaționali de freestyle își demonstrează abilitățile.

Domeniul schiabil Grandvalira nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Andorra

Raportul experţilor Grandvalira

Raportul pentru Grandvalira este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Canillo

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Canillo

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter