Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Christan Neureuther şi Rosi Mittermaier - Sugestiile lui Christian şi ale Rosi pentru familii

Trexperta noastră "de aur" Rosi Mittermaier a obţinut de 2 ori medalia olimpică de aur şi argint, a câştigat cupa mondială şi a fost desemnată ca Personalitatea Sportiva a Anului în Germania. Trexpertul Christian Neureuther a fost de 13 ori campionul naţional al Germaniei, de 6 ori a câştigat Cupa Mondială la Slalom şi Slalom Gigant şi a fost de 2 ori vicecampion în clasamentul general de Cupe Mondiale Slalom.

„Ce înseamnă exact o vacanţă la schi "potrivită pentru familii"? Din punctul nostru de vedere trebuie luaţi în considerare diverşi factori.
  • Domeniul schiabil: Nu este indicat un domeniu schiabil doar cu pârtii uşoare sau doar cu pârtii grele. Pentru o familie este important amestecul între diferitele grade de dificultate, pentru începători, avansaţi şi experţi pentru a asigura că fiecare membru al familiei are la dispoziţie pârtiile ideale.
  • Cazare: Cel mai bine ceva aproape de pârtie. Nu este deloc plăcut să trebuiască să mergeţi cu copii cu skibus-ul sau maşina având în vedere că trebuie să transportaţi şi echipamentul. În plus este important să puteţi ajunge repede la cazare, de exemplu pentru un pic de căldură sau o pauză.
  • Cost: Pentru ca o vacanţă la schi cu copii să se merite şi din punct de vedere financiar vă recomandăm să căutaţi ţintit fie hoteluri cu reduceri foarte mari de vârstă fie să alegeţi apartamente cu tarife foarte reduse - fără serviciu de masă inclus.”

cazări Sugerate de Christian şi Rosi pentru familii

Harta Măreşte

Caută…
 cazări: Sugerate de Christian şi Rosi pentru familii

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex