Christan Neureuther - Sugestiile lui Christian pentru familii

Trexexpertul nostru Christian Neureuther este de 13 ori campion german la schi alpin, de 6 ori câștigător al Cupei Mondiale de slalom și de 2 ori vicecampion la Cupa Mondială de slalom.

„Ce înseamnă exact o vacanţă la schi "potrivită pentru familii"? Din punctul nostru de vedere trebuie luaţi în considerare diverşi factori.
  • Domeniul schiabil: Nu este indicat un domeniu schiabil doar cu pârtii uşoare sau doar cu pârtii grele. Pentru o familie este important amestecul între diferitele grade de dificultate, pentru începători, avansaţi şi experţi pentru a asigura că fiecare membru al familiei are la dispoziţie pârtiile ideale.
  • Cazare: Cel mai bine ceva aproape de pârtie. Nu este deloc plăcut să trebuiască să mergeţi cu copii cu skibus-ul sau maşina având în vedere că trebuie să transportaţi şi echipamentul. În plus este important să puteţi ajunge repede la cazare, de exemplu pentru un pic de căldură sau o pauză.
  • Cost: Pentru ca o vacanţă la schi cu copii să se merite şi din punct de vedere financiar vă recomandăm să căutaţi ţintit fie hoteluri cu reduceri foarte mari de vârstă fie să alegeţi apartamente cu tarife foarte reduse - fără serviciu de masă inclus.”

cazări Sugerate de Christian pentru familii

Harta Măreşte

Caută…
 cazări: Sugerate de Christian pentru familii

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter