Trexperts: Echipa de experţi a SnowTrex

SnowTrex a adus întăriri. De acum înainte, clienții noștri se pot bucura de evaluările unora din marile nume din schi şi snowboard, aşa numiţii "Trexperts". Denumirea este alcătuită din alăturarea numelui de marcă "SnowTrex" cuvântului "expert". Ei şi-au meritat pe deplin numele de Trexperts şi o pot dovedi cu nenumărate succese şi sprijini cu o mulțime de experiență.

Felix Neureuther – Trexpert pentru domenii schiabile

SnowTrex a reușit să recruteze pe nimeni altul decât pe fostul schior profesionist Felix Neureuther pentru echipa sa de experți în ale schiatului. Ca fiu al lui Christian Neureuther & "Gold-Rosi" Mittermaier, dragostea lui Felix pentru schi a fost insuflată de cele două legende ale sporturilor de iarnă. Astăzi are în palmares 9 campionate germane de schi alpin și 13 victorii în Cupa Mondială.

Cine poate aşadar fi mai calificat să ofere o opinie despre domeniile schiabile decât el? Printre recomandările lui Felix pentru domeniile schiabile se numără câteva din cele care îndeplinesc toate condiţiile pentru a garanta distracţie la maxim. Mai mult

Christian Neureuther – Trexpertul nostru pentru pachetele de familie

Christian Neureuther este unul dintre cei mai de succes schiori profesioniști din Germania, la fel ca și fiul său Felix și soția sa "Gold-Rosi" Mittermaier, care, din păcate, s-a stins din viață mult prea devreme. Specialist în disciplinele tehnice de schi, a câștigat 13 campionate germane, a obținut, de asemenea, 6 victorii în Cupa Mondială la slalom și a terminat de două ori pe locul 2 în Cupa Mondială de slalom.

Ca tată a doi schiori pasionați este alegerea ideală pentru a ne ajuta la alegerea unui domeniul schiabil pentru o vacanţă cu copii. Sfaturile acestei legende a sporturilor de iarnă merită cu siguranţă luate în considerare. Sugestiile lui Christian pentru familii includ oferte unde atât domeniul schiabil cât şi cazarea vă aşteaptă cu infrastructura potrivită. Mai mult

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter