Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Schi fond Suedia

Scandinavia este considerată leagănul schiului fond. Sportivii care îndrăgesc această modalitate vor găsi aici condiţii ideale, şi privelişti superbe pe deasupra, pârtiile duc prin păduri dese, peste lacuri îngheţate şi prin munţi de vis - Suedia a fost din acest motiv gazda a numeroase campionate ale disciplinei nordice. Renumită este în special "vasaloppet, unul din cele mai mari evenimente de schi fond din lume. Pe 90 km lungime îşi duce participanţii de la Sälen la Mora.

Tot aici veţi găsi şi cel mai lung sistem de pârtii de schi fond din lume, mai exact în şi în jurul Funäsdalen. Vă stau la dispoziţie 300 km de pârtii, la centrul de Nordic Ski îi aşteaptă chiar şi pe experţi o infrastructură perfectă - care este şi folosită pe măsură: echipele naţionale ale Suediei şi Norvegiei se antrenează des aici. Sezonul este deosebit de lung pentru modalitate: de la mijlocul lui noiembrie până la sfârşitul lui mai.

Åsarna este cunoscută şi ca "Guldbyn" (Satul de Aur) - staţiunea situată la doar 40 km de Åre, a dat naştere multor nume răsunătoare în ceea ce priveşte schiul fond - ceea ce nu este neapărat de mirare având în vedere reţeaua de pârtii de 72 km.

Chiar 89 km vă aşteaptă doar la stadionul modern de la Östersund, şi nu orice fel de pârtii: pe lângă cele clasice sunt prezente porţiuni de competiţie, porţiuni pentru schi cu câinii şi bineînţeles şi cu nocturnă. Cursurile sunt atât de schi cât şi de ceruit.

Aproape de graniţa cu Norvegia se află domeniul schiabil mic dar impresionant Idre Fjäll, care este şi staţiunea de cantonament oficială a echipei naţionale suedeze, cu 62 km de pârtii de schi fond.

Destinaţii de schi fond Suedia

Harta Măreşte

staţiune Pârtii fond Cota staţiune
82 km 794 m

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex