Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Domenii schiabile Suedia

În Suedia veţi găsi domenii schiabile, ca la carte: peisaje albe nesfârşite, natură şi privelişti incredibile de care se poate bucura fiecare schior. Instalaţii pe cablu moderne şi pârtii în condiţii excelente fac din vacanţa dvs. o experienţă de neuitat!

Vorbind despre schi în Suedia este imposibil să nu menţionăm schiul fond, cu care este asociată neapărat - şi cu competiţia "vasaloppet", care are loc din 1922. Dar ţara scandinavă oferă şi multe posibilităţi pentru varianta alpină. Caracterizate de înălţimea redusă, încep deja de la mai puţin de 400 m şi ating o înălţime maximă de 1277 m, în Åre au totuşi zăpadă asigurată şi lungimea sezonului este comparabilă cu cel alpin, începând de la mijlocul lui noiembrie şi mergând până la sfârşitul lui aprilie.

Cele mai renumite şi mai mari regiuni schiabile din Suedia sunt Åre şi Sälen, cu cca. 100 km de pârtii fiecare. Åre se poate mândri şi cu evenimente de vârf cum ar fi Campionatele Internaţionale de schi şi Cupa Mondială de Freestyle FIS. Sälen este un teritoriu de schi variat şi cuprinde domeniile schibile Lindvallen, Högfjället, Tandådalen şi Hundfjället. Fiecare din ele are propriul său farmec, Tandådalen cu unul din cele mai variate SnowPark-uri din Suedia pentru schiori cu experienţă, freeski şi snowboard, Lindvallen cu spaţii pentru copii cu instalaţii proprii şi supraveghere profesională.

Staţiuni Suedia

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Cota staţiune Domeniu schiabil Pârtii Cota domeniu
de lapână la
794 m Idre Fjäll 41 km 588 - 890 m