Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Idre Fjäll

8 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,5
Domeniu schiabil 9,5

Domeniu schiabil Idre Fjäll

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 890 m Telecabine: 0
Cel mai jos punct: 588 m Total pârtii: 41 km
Cota staţiune: 794 m
Pârtii:
17 km
Instalaţii pe cablu: 25
Pârtii:
22 km
Teleschiuri: 21
Pârtii:
2 km
Telescaune: 4 Rute de schi: 10 km

Domeniu schiabil Idre Fjäll

În domeniul schiabil "Idre Fjäll" vă stau la dispoziţie un total de 41 de kilometri de pârtie şi 25 de instalaţii pe cablu. Domeniul punctează în special datorită acestor 2 caracteristici: varietate şi întindere. De pe vârful Gränjesvålen puteţi lasă nu doar privirea să se plimbe în poate direcţiile, puteţi face acelaşi lucru şi pe schiuri şi astfel alege mereu pârtiile însorite.

Multe unităţi de cazare în Idre Fjäll sunt situate chiar la poalele pârtiilor, care sunt foarte variate. Găsiţi numeroase porţiuni albastre pentru începători şi copii - cei din urmă se pot da şi juca după plac şi în cele 4 zone diferite dedicate lor care sunt distribuite în domeniul schiabil. Pârtia Askestigen duce prin pădure şi pe parcursul ei cei mici vor întâlni creaturi fantastice de poveste.

O provocare o constituie în schimb porţiunile cu nume pe măsură: "Toker" (Nebunul) sau "Ravinen" (Canionul) şi cu siguranţă "Chocken" (Şocul)! Cea din urmă este cea mai abruptă pârtie din toată Dalarna – cu o înclinare de 45 grade. Cea mai lungă pârtie, cu 2,8 km lungime, se numeşte chiar aşa: "Dalarnas längsta". Pentru schi în nocturnă vă stă la dispoziţie de luni până vineri pârtia "Västbacken". Pe freestyleri îi aşteaptă chiar şi un fun park.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Idre Fjäll

Schiul pe timp de noapte este o caracteristică obișnuită a zonei de schi Idre Fjäll. La periferia orașului Idre există un mic domeniu schiabil de noapte, unde se distrează atât localnicii, cât și turiştii din Suedia și din întreaga Europă. Schiul de noapte are loc în secțiunea inferioară a pârtiei Västbacken. Această secțiune este deservită de trei teleschiuri: Västliften 1 și 2 și Västtansporten. De două ori pe săptămână, în fiecare zi de luni și vineri, există un program prelungit de funcționare până la ora 19.00. Pârtia iluminată este o pârtie verde pentru începători și are o lungime de aproximativ 1 km. Atât la marginea pârtiei, cât și în vale, mai multe cabane de schi oferă o oprire confortabilă. Schiul de noapte este inclus în abonamentele de schi de mai multe zile. Biletele de seară pot fi achiziționate la fața locului până la ora 16:00 în ziua în care se schiază.

Après-Ski Idre Fjäll

În idilica Idre Fjäll accentul se pune mai degrabă pe activităţile sportive, decât pe petrecere. Familiile se întâlnesc încă în domeniul schiabil, la Charlies, pentru Après-Ski familiar. La restaurantul "Värdshuset" au loc seri tematice, cum ar fi seară Steakhouse sau cu preparate tradiţionale suedeze şi multe altele. Sau vă bucuraţi pur şi simplu de admosfera specială, cu o băutură caldă în mâini: Vildmarksnästet cu aerul său rustic şi şemineu are un farmec deosebit. Şi în staţiune însăşi există numeroase posibilităţi de a încheia ziua cu o masă delicioasă. Specialităţi cum ar fi filet de ren puteţi de xemplu încerca la PW kök & bar - pereţii acestul local sunt acoperiţi de medaliile legendei schiului Pernilla Wiberg - de două ori campioană olimpică, de 4 ori campioană mondială.

Peisajul din jurul Idre Fjäll este prea frumos, ca să petreceţi după-amiaza la cazare! Legaţi-vă mai bine bocancii şi faceţi o drumeţie la una din locuinţele tipice sub formă de cupolă ale poporului Sami. Tururile organizate vă permit să luaţi şi o masă tradiţională şi ascultaşi câteva din poveştile acestui popor. Faceţi o plimbare cu snow-mobilul, conduceţi singuri sania trasă de cai sau de ce nu un vehicul de preparare de pârtii! Învăţaţi tehnici corectă de aruncare a lasso-ului pentru a prinde un ren - operatorii locali vă pun toate acestea la dispoziţie!

Bineînţeles că nici cei mici nu au fost uitaţi. Pentru ei există un program special cu evenimente de Après-Ski, mini-disco, ore de poveste şi după-amieze de bricolaj.

Nici cine preferă modalităţile mai clasice nu va duce lipsă de nimic la Centrul Sporturilor din Idre Fjäll. Pe lângă ă piscină cu zonă de saună există aici şi o pistă de bowling, un perete de căţărări şi terenuri pentru - printre altele - fotbal, baschet, badminton şi tenis. Last but not least Idre Fjäll se ocupă şi de iubitorii de muzică: cine face o excursie la Älvdalen poate face o vizită şi muzeului producătorului de chitare Hagström - creaţiile sale au fost folosite de nume cum ar Elvis Presley şi Frank Zappa.

Snowpark: Snowpark Idre Fjäll

Snowpark-ul domeniului schiabil al Idre Fjäll se află la instalaţiile Askeliften, înconjurat de pădure. Pe 4 lines diferite - de la verzi la negre, adică de la uşoare până la provocare - se pot da toţi freestylerii, independent de nivel. De asta au grijă diverse jumps, rails, boxe şi alte elemente Jib.

Park-ul are distincţia "Dreampark", ceea ce înseamnă că îndeplineşte criteriile Asociaţiei de Schi Suedeze şi ale SLAO, asociaţia suedeză a administratorilor de instalaţii pe cablu - este bineînţeles "adus în formă" în fiecare zi!

Domeniul schiabil Idre Fjäll nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Suedia

Raportul experţilor Idre Fjäll

Raportul pentru Idre Fjäll este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,9 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Idre Fjäll

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Idre Fjäll

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex