Schi fond SUA

În Statele Unite schiul fond nu este la fel de răspândit ca în Europa, dar datorită turismului din Europa devine din ce în ce mai popular.În mijlocul Munţilor Stâncoşi găsiţi staţiunea de schi Breckenridge. Fanii schiului fond se pot aştepta la aici peste 32 de km de trasee - şi acestea în impresionantul peisaj al White River National Forest.
Pentru mai multe informaţii despre schi fond în Breckenridge.Încă relativ necunoscut este staţiunea Copper Mountain. Aici puteţi folosi aprox. 25 km de trasee prin frumosul National Park. Datorită condiţiilor geografice diferite în Parcul Naţional acest domeniu este potrivit atât pentru începători şi avansaţi. Cei care nu vor să petreacă noaptea doar la hotel vor aprecia viaţa de noapte cu diverse posibilităţi. Aici, ca şi în alte domenii de activităţi de agrement, regula este: "Clientul este rege"!
Pentru mai multe informaţii despre schi fond la Copper Mountain.De asemenea, recomandate sunt trasee din jurul Vail/Beaver Creek, cu o lungime totală de 35 km. Pentru pasionaţii de schi fond există aici şi un Centrul de schi Fond la Beaver Creek, care merită cu siguranţă o vizită. Este situat mai sus de instalaţiile Strawberry ParkExpress.
Pentru mai multe informaţii despre schi fond în Vail / Beaver Creek.

Destinaţii de schi fond SUA

Harta Măreşte

staţiune Pârtii fond Cota staţiune
125 km 2.765 m

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter