Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Domenii schiabile SUA

Domenii schiabile SUA

Statele Unite oferă numeroase oportunităţi de a practica sporturi de iarna. În special statele Colorado, Nevada, Utah şi California vă pun la dispoziţie numeroase domenii schi în Munţii Stâncoşi şi Sierra Nevada.Zăpada Champagne-Powder a Rocky Mountains este celebră în întreaga lume. Datorită aerului uscat aici este zăpadă foarte prăfoasă şi permite chiar şi începătorilor coborâri perfecte. Condiţiile climatice speciale ale Munţilor Stâncoşi permit florei să vegeteze în altitudini înalte. Limita de vegetaţie este aici la 3750 m deasupra nivelului mării. Cele mai mari domenii schiabile ale Muntii Stancosi se întind asupra numeroase vârfuri şi dispun de peste 100 instalaţii pe cablu şi 4.000 de hectare de pârtii, printre acestea regiuni bine-cunoscute cum ar fi Vail, Summit Area , Aspen-Snowmass, Lake Tahoe şi multe altele. În plus faţă de pârtiile de schi, uneori foarte dificile cele mai multe zone de schi cu Bowls, trasee care nu sunt pregătite. Multe domenii schiabile americane sunt regulat gazde ale Cupelor Mondiale şi Campionate Mondiale de curse alpine. În domenii cum ar fi Vail/Beaver Creek şi Aspen-Snowmass puteţi întâlni în plus şi mulţi membri jet-set-ului, este posibil ca George Clooney sau Arnold Schwarzenegger să stea alături de dvs. în telecabină. Serviciul este destul de mare in statiuni de schi american. Nu există cozile la staţiile instalaţiilor, personalul de serviciu oferă schiorilor apă şi crema de soare iar în zilele reci primiţi şi pături de lână pentru a vă încălzi.

Après-Ski SUA

Keep the party going! Aceasta este de asemenea motto-ul après-ski-ului în SUA. Fie că e vorba de Colorado, California sau alte domenii schiabile: Pretutindeni exista o mulţime de baruri après-ski, care nu se bucură numai de o mare popularitate nu doar în rândul publicului tânăr. Dacă preferaţi o seară confortabilă, o puteţi petrece în faţa focului, în unul dintre cele mai bune restaurante. Pentru acestea în mod normal nu se pot face rezervări, se aşteaptă în hol sau la bar până când este liberă o masă. Gastronomia americană este cunoscut pentru pregătirea vitei la grătar. În nici o altă ţară nu sunt atât de bineveniţi iubitorii de iubitorii de carne, fie că e vorba de Filet mignon, New York Steak, T-Bone-Steak, Burgeri - puteţi mânca în fiecare zi un alt fel de mâncare din carne. Chelnerii primesc aici doar un salariu de bază redus, find astfel dependenţi de de generozitatea oaspeţilor săi, prin urmare, ai sunt foarte prietenoşi amabili şi amabil, dar se aşteaptă la cca. 20% de bacşiş. Selecţia de activităţi sportive după-schi este ca toat în Statele Unite mare: excursii snowshoeing, snowmobile, plimbări cu sania trasă de câini sau cai sunt doar câteva exemple.

Excursii SUA

"Țara tuturor posibilităţilor": porecla Statelor Unite spune totul, o enumerare a tuturor atracţiilor turistice sale ar lua ore! Ceea ce citiţi mai jos este doar o mică selecţie:

Mai mare, mai colorat, mai zgomotos - aceste atribute descriu Las Vegas probabil cel mai bine. La o plimbare pe celebrul Strip numeroasele şi imensele Hoteluri-Casino se întrec pentru a atrage atenţia vizitatorilor. Pe dinafară "Venetian", de exemplu, cu imitaţii ale canalelor din oraşul italian sau "Luxor", cu o piramidă de 30 m înălţime, iar înăuntru cu spectacole excelente, cum ar fi Cirque du Soleil sau al magician David Copperfield. Un singur lucru veţi căuta aici în în zadar: linişte. San Francisco convinge prin imaginile sale ideale de carte poştală cum ar fi vederea de la Alamo Square asupra caselor victoriene sau asupra Lombard Street, care urcă pe munte cu curbe strâmte sau asupra celebrului Golden Gate Bridge. Golden Gate Recreation Area, unde găsiţi atât dune cât şi plaje şi păduri şi chiar şi insula-închisoare Alcatraz este cu ai săi 300 de kilometri pătrați, cel mai mare parc urban din întreaga lume. Un alt punct obligatoriu în program este aici o plimbare pe telecabina. Un alt oraş pe listă este în sfârșit Los Angeles, orașul celebrităţilor, unde oaspeţii pot face tururi ghidate sau conduce Hollywood, merge pe aici renumita Walk of Fame, cu ale sale peste 2300 de stele sau cunoaşte mai îndeaproape lumea filmului la Universal Studios.

Imagini de neuitat oferă călătorilor în Statele Unite şi Marele Canion. Râul Colorado a săpat acest canion de 450 km lungime şi 1,6 km adâncime în stânca platoului Colorado şi vă aşteaptă cu o priveliște spectaculoasă, care poate fi savurată în special de la punctele de observație de-a lungul marginii de sud. Cei curajoşi se încumetă pe Skywalk, un balcon de sticlă de 22 m. Un peisaj selenar se arată în schimb la craterele Moon National Monument în Idaho, unde fluxuri de lavă au lăsat în urmă o imensă zonă cu stânci accidentate si puţină vegetatie în centrul platoului Snake River. Nu natura, dar sculptorul american Gutzon Borglum a creat pe de altă parte capetelor celor 4 președinților, sculptate în piatră de pe Muntele Rushmore: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt și Abraham Lincoln sunt imortalizaţi aici pe o înălţime de 18 de metri de stâncă.

Merită în cele din urmă o vizită şi diversele Parcurile Naționale. Cei mai vechi este Parcul Național Yellowstone, a cărui suprafață este împânzită de o cantitate impresionanta de gheizere, în jur de 250. Parcul National Yosemite este renumit pentru rocile de granit."El Capitan" este de exemplu cu 2307 de metri înălţime unul dintre cele mai mari monolite de pe pământ.

Staţiuni SUA

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Cota staţiune Domeniu schiabil Pârtii Cota domeniu
de lapână la
Winter Park
2.765 m Winter Park 143 km 2.743 - 3.676 m

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex