Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Schi fond Slovenia

Practicanţii de schi fond îşi găsesc locul practic în toate regiunile de iarnă ale Sloveniei. Regiunile de schi fond nu sunt uriaşe, dar tocmai de aceea nu sunt aglomerate şi sunt situate chiar în inima naturii. În apropierea tuturor centrelor de schi, cât şi în zona marilor destinaţii de vacanţă este acces la pârtie de schi fond. În faimosul domeniu schiabil Kranjska Gora sunt de exemplu cca. 40 km pârtii de schi fond, care sunt îngrijite în mod regulat. Pârtiile traversează văile Zgornjesavska şi Tamar.

Unul dintre cele mai cunoscute locuri cu pârtii de schi fond este centrul biatlon din Pokjulka în staţiunea Bled, în extensia estică a munţilor Triglav. La cca. 70 km nord de capitala Ljubljana este regiunea Solčava, unde se desfăşoară un circuit închis de 13 km de-a lungul văii neatinse Logarska dolina.

Pârtiile din munţii sloveni se desfăşoară ba prin poieni desprinse din tablouri, ba prin păduri desprinse parcă din cărţile de poveşti sau la înălţimi, de unde oferă privelişti uimitoare asupra lanţului muntos. Pârtiile de schi fond din Slovenia sunt potrivite atât pentru începători, cât şi pentru avansaţi şi de cele mai multe ori vă stau gratuit la dispoziţie.

Destinaţii de schi fond Slovenia

Harta Măreşte

staţiune Pârtii fond Cota staţiune
40 km 806 m

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex