Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Domenii schiabile Slovenia

Domenii schiabile Slovenia

În Slovenia sunt o duzină de domenii schiabile mari şi câteva mai micuţe, care însumează peste 270 km de pârtii şi 190 instalaţii pe cablu. Domeniile schiabile ajung până la o altitudine de 2292 m şi oferă preponderent pârtii de cu dificultate uşoară şi medie, potrivite pentru familii şi cei începători. Dar în centrele de schi sunt şi câteva rute de schi şi pârtii negre, mai dificle, pentru profesionişti. Cele mai multe domenii schiabile se află în partea estică a munţilor Pohorje (germ. Bachergebirge) cât şi în Alpii Iulieni din nord-vestul ţării. Printre cele mai cunoscute sunt Maribor în Ştiria de Jos şi Kranjska Gora în regiunea Gorenjska, ambele recunoscute ca staţiuni alpine de top.

Printre domeniile schiabile cu peste 20 km de pârtii sunt şi regiunile bogate în zăpadă Vogel-Bohinj şi Kobla-Bohinj din regiunea Gorenjska. Distribuite în sudul Sloveniei se regăsesc şi alte domenii schiabile mai mici cu maxim câte 8 km de pârtii.

Après-Ski Slovenia

Domeniile schiabile din Slovenia sunt din perspectiva mărimii şi a structurii, foarte potrivite pentru cei care savurează schiatul şi pentru familii. Clasica distracţie la barurile cu umbreluţe se găseşte aici doar în proporţii mici în centrele de schi. În domeniul schiabil Maribor, spre exemplu, refugiile de pe munte şi din vale pun la dispoziţie muzică şi băutură pentru o întrunire de socializare. Pe lângă schi, aveţi şi alte activităţi de a vă petrece timpul liber de exemplu: săniuş, schi fond, drumeţie cu rachetele de zăpadă, plimbări cu trăsura şi drumeţii de iarnă, spre a descoperi peisajul împădurit a regiunii de vacanţă de vis.

Pentru un sejur relaxant, în Slovenia sunt 14 staţiuni balneare naturale certificate, unde sunt diverse băi termale şi centre de wellness. Tradiţii şi tratamente medicale cu vechime sunt aici puse în aplicare în băi moderne. O mare parte din serviciile de wellness la preţuri accesibile vă completează concediul de iarnă în Slovenia în mod plăcut.

Excursii Slovenia

În Slovenie este o multitudine de obiective turistice, oraşe istorice şi peisaje naturale idilice de descoperit. Datorită istoriei schimbătoare a ţării ca parte a Imperiului Austro-Ungar şi mai târziu al Iugoslaviei, Slovenia are o cultură istorică cum puţine state cunosc. Slovenia este singura ţară din lume unde există o zi naţională a culturii (8 februarie)! Doar în cele mai mari două oraşe, capitala Ljubljana şi metropolă din Ştiria de Jos, Maribor sunt numeroase clădiri istorice şi obiective culturale de vizitat: de la opere şi case de balet, Filarmonia Slovenă, Teatrul Naţional şi Galeria Naţională, până la diversitatea evenimentelor culturale. Arta, cultura şi istoria sunt omniprezente.

Pentru prietenii naturii şi ai munţilor, Slovenia oferă multe destinaţii de excursii. Slovenia este a treia ţară din Europa în ceea ce priveşte multitudinea pădurilor, oferind astfel o reţea extinsă de cărări pentru drumeţii, pe lângă care se pot face excelent drumeţii cu rachetele de zăpadă şi tururi de schi.

Staţiuni Slovenia

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Cota staţiune Domeniu schiabil Pârtii Cota domeniu
de lapână la
Kranjska Gora
806 m Kranjska Gora 20 km 800 - 1.215 m

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex