Award
Evaluările turiştilor

Monte Bondone

238 Nr. evaluări:

92 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,5
Domeniu schiabil 8,3

Domeniu schiabil Monte Bondone

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.090 m Telecabine: 0
Cel mai jos punct: 1.184 m Total pârtii: 19 km
Cota staţiune: 1.425 m
Pârtii:
6 km
Instalaţii pe cablu: 4
Pârtii:
13 km
Teleschiuri: 0
Pârtii:
0 km
Telescaune: 4 Rute de schi: 2 km

Domeniu schiabil Monte Bondone

Cu skipass-ul "Monte Bondone" aveţi acces la cei cca. 19 km de pârtii ai acestui minunat domeniu schiabil, acoperiţi de instalaţii pe cablu şi suficiente instalaţii de producere artificială a zăpezii. Cu skipass-ul Paganella de 6 zile puteți schia o zi în domeniul schiabil Folgaria-Lavarone și o zi în domeniul schiabil Bondone (nu este valabil în perioada 23.12.2023 și 7.01.2024). Monte Bondone (1184 - 2090 m) se transformă în fiecare iarnă în un fermecător centru de schi. Impresionanta vedere panoramică de 360° asupra munţilor Trentino, a Dolomiţilor Brenta până la Val di Fassa, face inima oricărui vizitator să bată mai tare.

Coborâri variate oferă atât începătorilor cât şi avansaţilor multă distracţie pe zăpadă. Cei care caută o provocare o vor găsi cu prisosinţă pe pârtia cu 3,5 km lungime "Gran Pista", care acoperă cca. 800 m diferenţă de altitudine! Pe snowboarder îi aşteaptă la Snow-Park Boarder-Cross, Half-Pipe, Jumps precum şi o Super-Pipe (120 m).

Dacă ziua nu v-a ajuns puteţi profita de domeniul schiabil şi pe seară pe coborârea cu nocturnă - 3 pârtii deschise joia şi sâmbăta.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Hartă a pârtiilor Monte Bondone
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Monte Bondone

La fel ca în multe stațiuni de schi din Italia, există mai multe regiuni din Trentino care oferă popularul schi de noapte. Acest lucru este valabil și pentru Monte Bondone, unde în timpul sezonului de vârf, din decembrie până în martie, este operată o zonă respectabilă de schi de noapte. Sub deviza "Monte Bondone Night & Day", schiul nocturn are loc de două ori pe săptămână cu telescaunul cu 6 locuri Montesel. Mai multe pante sunt iluminate în același timp: Pârtiile albastre "Diagonale Montesel" și "Cordela", precum și pârtia roșie "Lavaman", ceva mai dificilă, însumează aproximativ 5,5 km de schi alpin. Pe ultima pârtie se află și snowpark-ul de 600 m lungime, care este iluminat, cu kickeri și superpipe, și care invită astfel freestylerii să se distreze și noaptea. Oferta de schi de noapte din Monte Bondone poate fi descrisă pe bună dreptate ca fiind extinsă și atractivă. Se pot achiziționa abonamente speciale de schi pe timp de seară pentru a schia pe timp de noapte.

Après-Ski Monte Bondone

Chiar de pe pârtie puteţi trece la Après-Ski şi distracţie în companie bună. Dar şi restaurante şi pizzerii vă invită să petreceţi o seară plăcută, bucurându-vă de renumita gastronomie italiană. Pe lângă distracţia pe pârtie regiunea din jurul Monte Bondone are multe altele de oferit pentru trecerea timpului. Doar două exemple sunt patinoarul sau derdeluşele pentru sănii şi pârtii de bob. Trient, capitala Trentino se află la doar 15 km depărtare. Centrul său istoric, diferite muzee şi posibilităţi de cumpărături vă aşteaptă la o vizită plină de noi experienţe. Ca să nu mai vorbim că este şi o destinaţie ideală pentru cei care îşi doresc un Après-Ski mai animat.

Snowpark: Snowpark Monte Bondone

Vă place să asumaţi riscul şi doriţi să faceţi faţă la noi provocări? În Monte Bondone aveţi posibilitatea să faceţi aceste lucruri indiferent de nivelul de cunoştinţe! Ca primul şi până acuma singurul snowpark, Italia oferă un adevărat paradis freestyle "Monte Bondone" şi oferă posibilitatea pentru fiecare ce iubeşte altitudinea să exercite salturi îndrăzneţe sau să îşi îmbunătăţească salturile. Într-o zonă separată la o înălţime de 1460 - 1600 m cei mici de vârsta 6 - 14 ani fără să fie deranjaţi să practice posibil hobby pentru viitor pe o varietate de obstacole. Sistemul de zăpadă proprie asigură condiţiile perfecte.

Cu aceste condiţii şi pentru avansaţi şi experţi merită toţi banii, parcul dispune atât de o zonă de snowcross cât şi de încă două rail şi jump. Diferite obstacole cum sunt woops, parabolics, slopes şi la fel şi un superpipe sunt garanţia absolută de adrenalină, al est de pârtia "Lavaman". La Afterhour "meet and greet" în plus sunt caravane care asigură muzica bună. Aici nu rămâne nici o aşteptare neîndeplinită!

Domeniul schiabil Monte Bondone nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Monte Bondone

Raportul pentru Monte Bondone este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri

Alte criterii

Après-Ski

Cazare în Monte Bondone

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Monte Bondone

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter