Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Madonna di Campiglio

13 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 8,4
Domeniu schiabil 8,0

Domeniu schiabil Madonna di Campiglio

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.580 m Telecabine: 5
Cel mai jos punct: 852 m Total pârtii: 60 km
Cota staţiune: 1.550 m
Pârtii:
27 km
Instalaţii pe cablu: 20
Pârtii:
25 km
Teleschiuri: 0
Pârtii:
8 km
Telescaune: 15

Domeniu schiabil Madonna di Campiglio

Skipass-ul "SkiArea Campiglio Dolomiti di Brenta" este valabil pentru un total de 150 km pârtii, acoperite de 72 de instalaţii pe cablu, până la la 2.550 m altitudine în domeniile schiabile Madonna di Campiglio, Pinzolo şi Folgarida - Marilleva (svezi regiune de schi).

Domeniul schiabil Madonna di Campiglio dispune de peste 60 km de pârtii şi 20 de instalaţii pe cablu. Pârtiile în marea lor majoritate cu grad de dificultate redus sau mediu sunt foarte potrivite pentru începători şi cei care care caută o experienţă liniştită la schi. Dar şi pentru experţi există posibilităţi: renumita pârtie FIS „3-Tre“, unde se desfăşoară competiţia mondială de slalom bărbaţi, precum şi „Spinale Direttissima“, la Monte Spinale vor face nivelul de adrenalină să crească garantat! Pârtia cu nocturnă "Canalone Miramonti" asigură distracţia pe zăpadă pentru seara, numeroase zone de Free-ride şi zăpadă adânca vă invită să trasaţi urme pe zăpada strălucitoare în timp ce boarderii se pot da la două snow-park-uri: la Grostè, multe obstacole şi lines, plus Quarterpipe şi Boardercross şi la învecinatul Pinzolo un snow-park suplimentar, cu half-pipe.

Cu extinderea skipass-ul la "Superskirama" aveţi acces şi la domeniile schiabile dimprejurul domeniului Madonna di Campiglio: Folgarida-Marilleva, Pinzolo, Pejo, Tonale-Ponte di Legno, Andalo-Paganella, Monte Bondone şi Folgaria-Lavarone. Skipass-ul este valabil o zi în aceste domenii schiabile. Astfel vă aşteaptă 380 km de pârtii, dintre care 340 km cu înzăpezire artificială şi 150 instalaţii pe cablu în 8 regiuni de schi. Domeniile schaibil din "Superskirama" nu sunt legate prin intermediul unui skibus, astfel că pot fi accesate doar cu automobilul.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Madonna di Campiglio

Pe lângă binecunoscuta îngheţată şi dolce vita, Italia mai are ceva de oferit: schi la nocturnă. Nu departe de Madonna di Campiglio, în domeniul cu nocturnă Folgarida Marilleva iubitorii de schi au şansa să se distreze pe pârtie şi după lăsarea serii. De mai multe ori pe săptămână, pârtiile perfect preparate se deschid pentru aceştia şi învită la voie bună. De la mic la mare, toţi sunt aşteptaţi să se bucure de priveliştea oferită de valea luminată, odată cu căderea întunericului. De aceasta nu se bucură numai schiorii ci şi turiştii care vor să mai stea pe afară, să se bucure de atmosferă şi la diversele restaurante şi căbănuţe care îmbie cu vin fiert, punsch sau ceai la destindere.

Après-Ski Madonna di Campiglio

Vezi şi fi văzut - aceasta este motto-ul staţiunii Madonna di Campiglio! Din acest motiv o ocupaţie foarte îndrăgită în afara pârtiilor o constituie plimbările prin zona pietonală şi magazinele de lux sau un capuccino în una din cafenelele elegante. Seara vă puteţi bucura de excelenta gastronomie locală, cu un pahar de vin şi apoi un cocktail la un bar! Urmează adevărata petrecere, câteodată cu DJ live – în baruri şi cluburi cum ar fi "Cliffhanger" sau "Des Alpes". Vă recomandăm în mod special refugiul Cinque Laghi la 2.064 m. Prăjituri de casă şi o panoramă de vis sunt garantate. Ca activităţi mai sportive vă stau la dispoziţie o piscină acoperită şi un patinoar, pe lângă posibilităţile de drumeţii sau o plimbare romantică cu sania trasă de câini prin peisajul înzăpezit. La centrul de echitaţie din Pinzolo vă puteţi bucura de peisaj şi călare - în timp ce cei mai aventuroşi sunt aşteptaţi la parcul natural Adamello-Brenta, pentru o noapte în Iglu!

Snowpark: Ursus Snowpark, Brenta Park Madonna di Campiglio

În domeniul schiabil Madonna di Campiglio există două snowpark-uri: Ursus Snowpark este unul dintre cele mai bune snowpark-uri din Europa! Renumita zonă este situată în apropierea stației de vârf a telecabinei Grostè, la 2500 m, unde boarderi și freestyleri din întreaga lume se distrează din anul 2000. Piesa de rezistență a shaperilor este un parc XL cu 50.000 m² și aproximativ 40 de obstacole, care sunt împărțite în trei zone: S, M și L. De la cutii și șine la trepte, trepte de coborâre, cutii de distracție și coloane până la kickeri, toate formele imaginabile de joc sunt disponibile în diferite modele. Din iarna 2015/2016, parcul Mini Ursus se află la Zeledria Express. Aici, cutiile mici și șinele ușoare îi așteaptă pe cei mai tineri jibbers

Parcul Brenta de lângă Pinzolo nu este mai puțin impresionant. Acesta este situat în domeniul schiabil învecinat Pinzolo, la aproximativ 1900 m sub pârtia neagră Grual. Diferite obstacole pentru fiecare nivel oferă un teren de joacă mare pentru toată lumea. Cele două boxe de distracție ușoare și mini-șenile sunt cele mai potrivite pentru începători și copii, în timp ce șinele mari și curcubeele de până la 9 m sunt rezervate riderilor avansați.

Domeniul schiabil Madonna di Campiglio nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Madonna di Campiglio

Raportul pentru Madonna di Campiglio este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Madonna di Campiglio

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Madonna di Campiglio

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex