Evaluările turiştilor

Anterselva

129 Nr. evaluări:

98 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,5

Schi fond Anterselva

Pentru schi fond

60 km km schi fond:

Plan de Corones are în total 116 km de pârtii pentru stilul clasic şi skating. Cu 42 km lungime pârtia de la Valle di Casies este cea mai lungă din regiune, aici are loc şi competiţia internaţională anuală cu acelaşi nume, cel mai mare eveniment sportiv al Tirolului de Sud şi o experienţă specială pentru orice pasionat al disciplinelor nordice.

Valea Anterselva este cunoscută mult peste graniţele Italiei ca o Mecca a schiului fond şi biatlonului, peste 60 km de pârtii cât se poate de bine pregătite şi cât se poate de diversificaţi vă stau la dispoziţie în această vale idilică unde în fiecare an are loc cupa mondialo de biatlon. La stadionul "Südtirol Arena", situat lângă lac, a avut loc deja de mai multe ori campionatul mondial de biatlon, ultima oară în 2007. Pârtiile se află în marea lor majoritate la o altitudine de 1.600 m şi astfel existenţa zăpezii este foarte sigură.

Pârtia la altitudine "Staller Sattel" se află chiar la 2000 m altitudine şi are o lungime de 10 km oferă o vedere minunată asupra lacului îngheţat. Şi chiar pe lac se află câteva circuite, dacă condiţiile meteo o permit. Pentru cei care îşi doresc un prim contact cu modalitatea sunt oferite diverse cursuri de biatlon şi schi fond.
Click aici pentru harta schi fond mărită

Cazare în Anterselva

Harta Măreşte

Caută…

: Schi fond Anterselva

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter