Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Anterselva

103 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,9

Domeniu schiabil Plan de Corones

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.275 m Telecabine: 22
Cel mai jos punct: 973 m Total pârtii: 119 km
Cota staţiune: 1.241 m
Pârtii:
52 km
Instalaţii pe cablu: 32
Pârtii:
42 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
25 km
Telescaune: 4

Domeniu schiabil Plan de Corones

Domeniul schiabil din jurul Plan de Corones (2.275 m), muntele cel mai important al Tirolului de Sud în ceea ce priveşte practica schiului, cu skipass-ul "Plan de Corones" vă pune la dispoziţie numeroase posibilităţi. Cu numeroasele instalaţii de producere artificială a zăpezii vă aşteaptă la schi din decembrie până în aprilie, 119 km pârtii şi 32 instalaţii pe cablu între 973 şi 2 275 m asigurându-vă astfel un concediu la schi de vis pentru mic şi mare.

Pentru începători, copii şi familii "CroniExpress" este foarte bun, cu gondola sa de 8 persoane. Aici vă stă la dispoziţie o pârtie cu o lărgime de 100 m şi 160 m diferenţă de altitudine. Pe vârful Plan de Corones se află "Croniworld", unde părinţii pot observa progresul pe care îl fac cei mici pe pârtii şi se bucura în acelaşi timp de o panoramă de 360 grade.

Cele două coborâri de vale "Sylvester" şi "Herrnegg" în schimb constituie o adevărată provocare chiar şi pentru cei cu multă experienţă, snowboarderilor le stau la dispoziţie parcurile "Easy Park" şi "Jib Park". Pentru nocturnă vă aşteaptă 2 pârtii. Nici un alt domeniu schiabil nu este atât de variat şi diversificat ca Plan de Corones! Cunoscut este domeniul şi datorită diverselor evenimente sportive, cum ar fi de exemplu cupa mondială de Snowboard.

În sezonul trecut Plan de Corones s-a înnoit: îndrăgitul Sonnenlift a fost complet schimbat, fiindu-i adăugate încălzire a scaunelor și acoperiș de protecție. În cabina Miara este Wi-Fi gratuit, iar instalațiile de înzăpezire au fost îmbunătățite.

Pentru o gama şi mai largă vă puteţi decide pentru extinderea skipass-ului la "Dolomiti Superski" şi vă asigura astfel accesul la 1200 km de pârtii, 450 instalaţii pe cablu şi 30 de snowpark-uri.

În domeniul schiabil "Plan de Corones" aveţi acces gratuit Wi-Fi la multe din punctele de vânzare de skipass. În plus în cazul în care v-aţi hotărât pentru extinderea la "Dolomiti Superski" vă aşteaptă alte hotspot la instalaţiile pe cablu şi în localurile gastronomice din diversele domenii schiabile.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Anterselva

Atenție fani ai schiului de noapte! O destinație atractivă pentru schiul de noapte este pârtia Korer din Reischach. Cu o lungime de aproximativ 1,7 km, distracția pe pârtii pe timp de noapte nu are limite. În fiecare sâmbătă aveți posibilitatea de a schia pe pârtie sub lumina reflectoarelor, între orele 19:30 și 22:00. De asemenea, pe pârtiile pentru profesionişti este permis săniuşul.

În San Vigilio puteți lua cu asalt pârtiile și pe timp de noapte. Pârtia Cianross, cu o lungime de aproximativ 700 m, organizează o tură specială pentru schiori și iubitorii de săniuş în zilele de marți și joi, între orele 20:00 și 22:00.

În Terenten se găsește o altă pârtie de schi nocturnă, lungă de aproximativ 1,3 km. Aici aveți ocazia, miercurea și vinerea, între orele 19:00 și 21:30 să încheiați ziua cu o tură de nocturnă pe pârtia iluminată.

Nu în ultimul rând, în Taisten există o pârtie de schi nocturn. Cu telescaunul Guggenberg/Taisten puteți schia pe o pârtie de aproximativ 1,5 km în fiecare vineri, de la 19:30 la 22:00.

Après-Ski Anterselva

În timpul Cupei Mondiale de Biatlon, care se organizează în fiecare an în luna ianurie, va fi din nou turbulent în Anterselva! Publicul Internaţional va sărbători la diversele evenimente de Après-Ski, unde puteţi să faceţi din noapte. În restul anului staţiunea este potrivită în special pentru familii şi cei care caută relaxare. Casele de oaspeţi tipice şi restaurantele din diferitele cartiere vă vor răsfăţa cu feluri de mâncare naţionale şi internaţionale. Dacă vreţi ceva mai degrabă în direcţia de distracţie - vă aşteaptă cu drag alăturatul Plan de Corones: în special la staţia de vale la Riscone dar şi în Olang şi St. Vigil barurile de Après-Ski vă aşteaptă la petrecere. Şi în timpul zilei Anterselva pune la dispoziţie alternative interesante. Cine doreşte poate să se dea cu sania pe derdeluş la lac sau cunoaşte mai de îndeaproape împrejurimile la o plimbare cu rachetele de zăpadă prin peisajul înzăpezit. Fanii patinajului vor găsi şi ei ceea ce caută, în timp ce pentru refacere şi relaxare puteţi profita de piscinele şi saunele diverselor hoteluri sau la complexul "Erlebnisbad Cron4", la învecinatul Riscone.

Snowpark: Snowpark Plan de Corones Anterselva

Cel mai mare şi mai modern domeniu schiabil din Tirolul Oriental, "Plan de Corones" nu lasă nimic de dorit, nici în ceea ce priveşte panorama, nici în ceea ce priveşte condiţiile pe pârtii. Vă întrebaţi ce se oferă freestylerilor pentru o vacanţă completă? Răspunsul se găseşte fără probleme la cele două snowpark-uri, pregătite pentru toate tipurile de vizitatori.

Mai jos de staţia de munte "Belvedere" găsiţi "Easy Park", cu o ofertă potrivită numelui. Pe o lungime de 800 m şi la o altitudine de 2230 m deasupra nivelului mării se află o line cu nivel redus de dificultate, care permite accesul la lumea freestyler. Kickere, boxe, rails, un Truck Tire şi o half-pipe de 130 m asigură înălţimea necesară.

O altă aventură este posibilă la "Korer Park", de la pârtia cu acelaşi nume, de lângă staţia de vale a instalaţiei de vale "Brunico/Risconne". Pe o lungime de 300 m se succed diverse obstacole, numai bune ca prime provocări pentru începători.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Plan de Corones nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Plan de Corones

Raportul pentru Plan de Corones este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Anterselva

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Anterselva

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex