Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Mai multe informaţii de călătorie

Skipass

Skipass

Toate sejururile includ - în măsura în care nu este indicat altceva - un skipass valabil începând cu a doua zi după intrarea în sejur şi până în ziua anterioară plecării. Acesta poate fi prelungit în mod normal în procesul de rezervare pentru ziua plecării. Dacă doriţi să schiaţi în ziua sosirii, puteţi achiziţiona la casele de bilete ale instalaţiilor pe cablu la faţa locului, un skipass valabil o zi sau o jumătate de zi.

La unele din destinaţii este posibilă o extindere la un skipass care acoperă o suprafaţă mai mare şi mai multe instalaţii pe cablu, în general pentru întreaga regiune, astfel puteţi profita de întreaga zonă.

În multe localităţi skipass-ul este înmânat sub forma unui keycard (skipass electronic). Pentru aceasta există o mică taxă, care în mod normal vă este restituită la predarea card-ului la instalaţia pe cablu.

În cazul în care nu doriţi skipass-ul aveţi posibilitatea de a selecţiona în procesul de rezervare opţiunea "fără skipass" şi valoarea acestuia va fi retrasă din preţ. La unele din oferte nu este posibilă renunţarea la skipass.