Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Résidence La Turra [Preţ economic]

1.025 Nr. evaluări:

85 % Rată recomandări:

Cazare 7,4
Staţiune 8,2
Domeniu schiabil 7,7

Domeniu schiabil Valfréjus & La Norma

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.750 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 1.350 m Total pârtii: 135 km
Cota staţiune: 1.550 m
Pârtii:
57 km
Instalaţii pe cablu: 22
Pârtii:
63 km
Teleschiuri: 11
Pârtii:
15 km
Telescaune: 9

Domeniu schiabil Valfréjus & La Norma

În La Norma & Valfréjus oaspeţii au parte de distracţie pe zăpadă în stadiu pur. Domeniile schiabile farmecă cu pârtii incredibile şi vederi panoramice în Alpii Savoiei. La o altitudine între 1350 și 2750 m altitudine fanii schiatului și iubitorii de snowboard pot folosi 22 de instalații pe cablu pentru a se bucura de 135 km de distracție pură pe pârtii.

Valfréjus însuși este cunoscut pentru nenumăratele zone cu zăpadă adâncă, care îi încântă pe schiori și snowboarderi deopotrivă. Aici puteți învăța și îmbunătăți câteva trucuri în "Boarder Cross Park". Pista idilică din pădure, care trece prin natura frumoasă și se termină în mijlocul centrului satului, este, de asemenea, foarte populară printre turiști. În plus, numeroasele instalații moderne de producere a zăpezii asigură o fiabilitate suplimentară a zăpezii în sezonul de iarnă.

Cu skipass-ul „ESKI-MO”, pasionații de sporturi de iarnă au acces și la 347 km de pârtii variate într-un total de cinci domenii schiabile extrem de interesante. Toți oaspeții care au rezervat un skipass pentru cel puțin 6 zile pot folosi zilnic pe lângă pârtiile din Valfréjus și domeniul schiabil La Norma și pentru o zi de fiecare, și zonele de zăpadă Aussois, Val Cenis Vanoise, Bessans și Bonneval sur Arc. Aceste domenii schiabile sunt predominant caracterizate de pante ușoare spre moderate. Cu toate acestea, există și câteva piste negre. Un serviciu gratuit de skibus asigură o conexiune confortabilă între domeniile schiabile individuale.

Localitatea Orelle, situată la numai 18 km depărtare de Valfréjus este, de asemenea, un punct de pornire perfect pentru domeniul schiabil Val Thorens, cel mai înalt loc din „Les 3 Vallées”. Nu rataţi posibilitatea de a schia în cel mai mare domeniu schiabil din lume! Posesorii unui skipass ESKI-MO primesc la fața locului un skipass de o zi pentru Val Thorenssau pentru toate cele 3 Vallées.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Valfréjus

În simpatica Valfréjus există mai multe baruri cei pasionaţi de Après-Ski pot petrece după lăsarea nopţii. La Disco "K2 Club" vă aşteaptă zilnic DJ populari.

Diverse restaurante cu gastronomie franceză şi alte bucătării tradiţionale stau la dispoziţia celor care îşi doresc o seară mai liniştită. Centrul Valfréjus, cu pasajul său comercial, nu lasă loc de plictiseală. La fel și diverse evenimente de agrement și sportive.

Dacă doriți să petreceți o zi fără schiuri, vă puteți bucura de o drumeție cu rachete de zăpadă sau de patinaj, de exemplu. Seara ar trebui testat și „Bob Park”, palpitanta pârtie de săniuș cu o lungime de aproximativ 2 km care este, desigur, luminată!

Snowpark: Snowpark Valfréjus

În domeniul schiabil al Valfréjus nu există nici un snowpark propriu, dar accesul la 3 Vallées prin Orelle este posibil la doar 18 km depărtare. Cu skipass-ul dvs. "ESKI-MO" primiţi aici reducere la biletul de o zi. Cel mai mare domeniu schiabil al Europei a le oferă pasionaților de sporturi de iarnă o mulțime de oportunități de freestyle în trei parcuri de clasă superioară.

În Val Thorens, vizitatorii se pot bucura de "Val Thorens Snowpark", la o altitudine cuprinsă între 2.500 și 2.600 m, cu o lungime de 600 m și aproape 70.000 de metri pătrați, în sectorul "Plateaux", în apropiere de gondola "Gand Fond". În Méribel-Mottaret, puteți folosi, de asemenea, "Moon Park" creat de Ho5Park, care le oferă și celor mici mari oportunități de a se antrena cu traseul său "Mini Moon".

În același loc vă așteaptă și o experiență unică: "DC Area 43 Snowpark", care a fost creat special de brandul DC Shoes Europe. Compania a fost ajutată de nimeni altcineva decât echipa Hill Technics, din care face parte și Benjamin Ravanel, Shaperul european de superpipe de la X-Games. Rezultatul acestei colaborări experte este uns nowpark cu caracteristici extravagante și echipamente de top.

Domeniul schiabil Valfréjus & La Norma nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Valfréjus & La Norma

Raportul pentru Valfréjus & La Norma este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri

Alte criterii

Après-Ski

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex