Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Val d'Isère

43 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,6
Domeniu schiabil 10,0

Domeniu schiabil Tignes - Val d'Isère

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.456 m Telecabine: 11
Cel mai jos punct: 1.550 m Total pârtii: 300 km
Cota staţiune: 1.850 m
Pârtii:
170 km
Instalaţii pe cablu: 86
Pârtii:
78 km
Teleschiuri: 34
Pârtii:
52 km
Telescaune: 41 Rute de schi: 20 km

Domeniu schiabil Tignes - Val d'Isère

În Val d'Isère, locul de origine al triplului campion mondial Jean-Claude Killy aveţi acces direct la domeniul schiabil numit după renumitul sportiv. Skipass-ul "Tignes - Val d'Isère" oferă 300 de km de pârtii, la altitudini între 1550 şi 3456 m şi două domenii schiabile de vară excelente şi multe specials.

Val d'Isère singură oferă 150 km de pârtii şi 37 de instalaţii pe cablu moderne. Pe Bellevard şi Col de Fresse sunt în general largi, ideale pentru începători. Şi cele situate pe platoul gheţarului Pissaillas au un nivel redus de dificultate. Domeniul schiabil a primit sigiliul "Famille Plus", coborârile locale sunt foarte potrivite pentru familii şi oferta pentru copii foarte extinsă, inclusiv de supraveghere .În Tignes cei mici sunt aşteptaţi la Col du Plate sau pe pârtiile albastre şi verzi de mai sus de Tignes-Le Lac. Cei cu pretenţii mai ridicate găsesc în schimb oferta pe inima lor mai degrabă la domeniul schiabil glaciar de la Grande Motte, la altitudinea ameţitoare de 2456 m, cu vedere incredibilă şi coborâri abrupte. Coborâri asigurate şi controlate pe zăpadă adâncă la Vallon de la Sache fac din domeniul schiabil un paradis şi pentru freerideri şi iubitorii de variante. Pârtia de aici acoperă o diferenţă de altitudine de 1198 m, cu o lungime de 2,8 km.

Pentru snowboarderi şi free-skier există diferite snowpark-uri în domeniu şi o half-pipe la staţia de vale din Tignes (v. snowpark) şi direct un pic mai sus regiunea uriaşă de schi "Le Spot", cu printre altele, cu boardecross. Deja de la staţia de vale puteţi admira vârful gheţarului Grande Motte (3656) şi abruptele lui pârtii. Cei cu ceva mai multă experienţă se vor îndrăgosti de coborârea "La Face de Bellevard": această cea mai grea pârtie duce are aproape 3 km lungime pentru 959 m adâncime! Schi mai domol vă aşteaptă pe pârtiile de la Tovière, de la Col de Fresse înspre La Daille şi pe coborârea "Santons-Abfahrt", care duce până în centrul staţiunii. Atât pe gheţarul "La Grande Motte" la Tignes precum şi la "Pointe du Montet" la Val d'Isère aveţi condiţii excelente de zăpadă şi din iunie până în septembrie.

Exact la început de sezon 2016/2017 va intra în funcțiune noul funicular de 10 locuri „Solaise“, care înlocuiește Solaise-Express. Astfel se reduc timpii de așteptare considerabil, iar capacitatea de transport crește cu 40 %. Acesta pune la dispoziția călătorilr Wi-Fi gratuit și scaune încălzite.

Din buna infrastructură fac parte şi numeroase hot-spots Wi-Fi gratuite de la staţiile de munte şi de vale.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Val d'Isère

Cu restaurante, baruri, discoteci, pub-uri, cafenele şi tot ceea ce-şi poate dori un schior pentru Après-Ski, Val d'Isère este cât se poate de bine dotată. Când se închid ultimele instalaţii - încep primele petreceri, care de multe ori se prelungesc până târziu în noapte. Astfel puteţi începe cu un pahar la "Boubou-Bar" sau la moderna "Cafe Face". Dacă nu vreţi să vă retrageţi încă puteţi continua la cluburi cum ar fi "Le Graal" sau "Dicks Tea Bar" care nu se grăbesc să-şi închidă porţile. Dacă pe de altă parte vreţi să continuaţi cu activităţi sportive vă aşteaptă un patinoar şi o sală multi-funcţională (cu perete de căţărări. O atracţie specială pentru familiile cu copii este derdeluşul cu 2 km lungime de la instalaţia Savonnette.

Snowpark: Val d'Isere Snowpark, Gliss'Park, Gletscher Park, Swatch Snowpark, Acticross Val d'Isère

Cu skipass-ul "Tignes - Val d´Isere" aveţi acces la o ofertă foarte largă pe tema snowpark. Primul de pe listă este "Val d'Isere Snowpark". Situat la 2300 m altitudine între Val d'Isère şi Tignes, în apropiere de telescaunele "Montblanc" de la Bellevarde. Aici vă aşteaptă 4 lines, una albastră, una verde, una roşie şi una neagră cu rails, kikere şi boxe pe toate gusturile. În plus vă aşteaptă la instalaţia pe cablu Borsat din Val d’Isère şi o porţiune de boardercross cu elemente fun-slope. "Acticross" are mai multe obstacole, cum ar fi un super-tunel. Cine îţi doreşte o masă consistentă după o zi plină în "parc" este aşteptat cu drag la "Chill Chalet" la grătar.

Mai departe mergem în domeniul schiabil Tignes, şi el inclus în skipass. Aici puteţi alege din 3 snowpark-uri diferite: unul mare, la 2400 m – 2600 m altitudine, numit "Swatch Snowpark", cel mai mic, chiar lângă staţiune - "Gliss'Park" - precum şi glaciarul Tignes "Gletscher-Snowpark". La Swatch Snowpark vă aşteaptă un total de 16 kickere şi diferite rails, cu diverse grade de dificultate, unde vă puteţi pune la încercare abilităţile. Fie că sunteţi amatori sau "profesionişti" nu veţi ducec lipsă de obstacole. O atracţie deosebită este funcţia Swatch "Shoot my Ride"- vă puteţi filma salturile personale, de exemplu la Big Airbag şi apoi le analiza pe ecranul gigant de la "Swatch Cool Zone".

"Micul" Gliss Park din staţiunea Tignes oferă şi el destule posibilităţi de exersare, nu doar pentru începători. Vă stau la dispoziţie diferite parcursuri, cum ar fi boardercross, parcurs de obstacole şi un slalom paralel. Că acest parc nu este de neglijat este clar când vedeţi airbag-ul. Între ianuarie şi aprilie se pregăteşte în Tignes şi o Monster-Halfpipe, pentru competiţii internaţionale.

Pe gheţarul "Grande Motte" se află, la 3456 m deasupra nivelului mării, "Tignes-Snowpark" cu diferite kickere, rails şi boxen sau Woops, în culisă impresionantă, pentru începători şi experţi. Parcul îţi deschide porţile şi pe drum de vară şi în plus line-urile se schimbă constant şi astfel nu e risc de plictiseală!
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Tignes - Val d'Isère nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Tignes - Val d'Isère

Raportul pentru Tignes - Val d'Isère este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Val d'Isère

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Val d'Isère

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex