Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

St. Martin

NOU!

Nu există încă evaluări.

Domeniu schiabil Les Menuires - St. Martin

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.850 m Telecabine: 7
Cel mai jos punct: 1.450 m Total pârtii: 160 km
Cota staţiune: 1.450 m
Pârtii:
104 km
Instalaţii pe cablu: 26
Pârtii:
41 km
Teleschiuri: 5
Pârtii:
15 km
Telescaune: 14 Rute de schi: 12 km

Domeniu schiabil Les Menuires - St. Martin

Skipass-ul "Les Menuires - St. Martin" vă permite accesul la 160 de kilometri de pârtii și 33 de instalaţii pe cablu împrejurul Saint Martin și Les Menuires. Domeniul schiabil oferă o mulțime de varietăți atât pentru începători, cât și pentru schiori ușor avansați, fiind foarte diversă. Există, de asemenea, unele pârtii cu zăpadă adâncă care își așteaptă fanii. Panorama poate fi admirată constant, deoarece domeniul schiabil include câteva vârfuri de montane aproape de 3000 m, cum sunt de exemplu Le Mont de la Chambre (2850 m) sau Le Roc des 3 Marches (2704 m).

La Point de la Masse (2804 m) există câteva coborâri dificile precum „Dame Blanche”, dar și pârtii line precum valea care se îndreaptă spre St. Martin. Începând cu iarna anului 2015/2016, distracția de coborâre de la stația de munte până la vale se potriveşte tuturor schiorilor, căci este traversată doar de pârtia albastră „La Bouquetin”. Traseul Cime de Caron cu 12 km lungime are și cea mai lungă pârtie din regiunea de schi Les 3 Vallées în Les Menuires.

Les Menuires are condiții excelente pentru boarderi. Între cartierele La Croisette și Les Bruyères este o half-pipe, quarters şi o piramidă. Există, de asemenea şi un traseu pentru boarderi la Le Becca. Celor mici le stau la dispoziţie satele pentru copii Piou Piou din La Croisette și Les Bruyères cu cele mai bune condiții pentru a învăța să schieze.

Domeniul schiabil a oferit o serie de inovații încă din sezonul de iarnă 2018/19. Pe 8 decembrie 2018, de ex. „Les Menuires 24 de ore” s-a desfăşurat pentru prima dată ca eveniment de bun venit. Există activități festive non-stope pentru toate vârstele și nivelurile de abilități. În plus, excursiile cu groomer-ul de zăpadă sunt oferite de lumina lunii și o coborâre pe schiuri cu torțe pentru copiii de la 3 ani, iar labirintul „Arena de zăpadă” este deschis de asemenea. Domeniul schaibil este echipat cu câteva camere de vedere care vă pot înregistra coborârile pe diferite rute. De această opțiune puteţi beneficia de exemplu în Snowpark-ul Pixel Area. Dacă doriți un selfie pe telescaun, îl puteți obține cu ușurință la Saint Martin Express Chairlift. Aici veți fi fotografiat pe drum și vă puteți lăsa creativitatea să curgă liber. În plus, performanța instalaţiilor pe cablu a fost crescută în ultimii ani prin investiții de aproximativ 9,5 milioane de euro, realizând astfel un transport mai scurt cu instalaţiile pe cablu și o reducere a consumului de energie.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski St. Martin

Cafenele cu terase la soare în centrul vechi al satului, seri romantice sau rock & roll în Piano Bar, muzică live și evenimente de petrecere în Brewski's Music Pub sau în Salle De Fêtes, un bar de zăpadă, întâlniri cu vin fiert, seri de cabană cu coborâri la lumina torțelor sau drumeții cu rachete de zăpadă.

Snowpark: Pixel Area St. Martin

Snowboarderii și schiorii dornici de aventură își merită banii și în zona de schi Saint Martin de Belleville, la 2.500 m deasupra nivelului mării. Domeniul schiabil are un half pipe, un traseu de boardercross captivant, o pârtie de distracție și un parc de distracție captivant cu sărituri, boxe, șine și valuri. Fie că este mare sau mic, începător sau profesionist - zona de schi, cu obstacolele sale versatile și modulele sale de toate nivelurile de dificultate, este bine pregătită pentru fiecare pasionat al sporturilor de iarnă.

Pentru cei care nu se mai satură de adrenalină, există acțiune la nesfârșit în numeroasele parcuri de distracție și de zăpadă multifațetate din regiunea de schi Les 3 Vallées.

Domeniul schiabil Les Menuires - St. Martin nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Les Menuires - St. Martin

Raportul pentru Les Menuires - St. Martin este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în St. Martin

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil St. Martin

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex