Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Saint Sorlin (Les Sybelles)

1.908 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 8,6
Domeniu schiabil 8,7

Domeniu schiabil Les Sybelles

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.620 m Telecabine: 0
Cel mai jos punct: 1.100 m Total pârtii: 310 km
Cota staţiune: 1.600 m
Pârtii:
71 km
Instalaţii pe cablu: 68
Pârtii:
217 km
Teleschiuri: 39
Pârtii:
22 km
Telescaune: 29

Domeniu schiabil Les Sybelles

"Les Sybelles" (1100 m - 2620 m) este una din cele mai mari regiuni de schi din Franţa şi oferă peste 310 km de pârtii de dificultate medie şi 72 de instalaţii pe cablu în şase diverse domenii schiabile. Le Corbier, Saint Sorlin d’Arves, St. Jean d’Arves, La Toussuire, Les Bottières şi St. Colomban des Villards sunt numele acestor domenii, care se disting datorită versatilităţii şi dispun de legături perfecte prin l’Ouillon (2431 m).

Pe lângă cei 200 km de pârtii roşii - condiţiile sunt ideale şi pentru începători şi familii cu copii. Regiunea este cunoscută datorită ofertei largi de pârtii albastre de calitate, care asigură diversitate şi pentru primele dăţi pe plăci.

În plus faţă de ofertele pentru familii Les Sybelles oferă condiţii foarte bune de zăpadă adâncă de exemplu la l’Ouillon, Bellard şi Grand Truc. Cei cărora le place rapid pe pante pregătite se pot distra pe neagra "Casse pipe". Pe freestyleri îi aşteaptă un snowpark-ul, iar pentru schi în nocturnă vă stau la dispoziţie 2 pârtii.

În iarna 2016/17 domeniul s-a îmbogăţit cu o nouă pârtie roşie de pe L’Ouillon (2431 m) şi 2 telescaune noi nouţe. Atât telescaunul de 4 persoane Ourson cât şi cel de 6 Voie Lactée uşurează sensibil munca pentru Sybelles-Express de pe Pointe du Corbier. În plus Crozat-Zone a fost nou amenajată, iar teritoriul pentru începători de la Le Corbier a fost dotat cu 2 noi benzi rulante.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Saint Sorlin (Les Sybelles)

Nu numai că Saint Sorlin pare să nu fie în pas cu marile stațiuni de schi din cauza clădirilor sale din lemn, dar schiul de noapte este, de asemenea, mai orientat spre familie aici. Când se schiază noaptea în stațiunea franceză de schi, este rândul celor mici. Micii iepurași care urmează un curs de schi la școala de schi locală pot transforma "noaptea" în zi după lăsarea întunericului: Apoi, zona de schi pe timp de noapte vă invită să coborâți pe pârtie cu lanternele și să arătați ce ați învățat. Schiul de noapte cu greu îi poate face pe tineri și pe bătrâni mai mândri. Toți ceilalți pasionați de sporturi de iarnă ar trebui să se bucure și ei de banii lor în Saint Sorlin după schi: Cu lanterne, ei urcă pe înălțimi pentru o drumeție pe timp de noapte. Sunt incluse vederi panoramice ale văii, adesea chiar și cu focuri de artificii.

Après-Ski Saint Sorlin (Les Sybelles)

Après-ski în Saint Sorlin decurge mai degrabă liniştit. După o zi plină pe pârtii aveţi posibilitatea a vă relaxa seara la o masă cu specialităţi locale, cum ar fi fondue de brânză şi raclette. Cine nu este încă prea obosit, poate merge mai departe la pub-ul "L'Avalanche", juca biliard sau darts - cei mai rezistenţi chiar la discoteca "D'Sybell Club" unde pe lângă cocktail-uri delicioase vă aşteaptă şi un ring de dans.

Cine vrea să petreacă o zi în afara pârtiilor găseşte în Saint Sorlin d’Arves numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber. De la snow-shoeing şi sănii trase de câini, tururi razante cu Quad sau parapantă - nu e loc de plictiseală!

Snowpark: Snowpark Arvapark Saint Sorlin (Les Sybelles)

În "Les Sybelles", numele celui mai mare funpark care îi aşteaptă cu porţile deschise pe toate tipurile de freestyleri este "Arvapark". Situat în L'Ouillon în La Toussiere la 2100 - 2370 m deasupra nivelului mării îi aşteaptă cu module roşii şi negre rezervate avansaţilor şi experţilor în ale freestyle. Boxe mari, table şi kicker inspiră creativitate şi dezvoltă abilităţile vizitatorilor. În plus există şi un "Easy Park" cu module albastre şi verzi perfecte pentru începători. De asemenea domeniul schiabil oferă un boardercross sofisticat. Aici vă puteţi întrece pe 14 obstacole integrate de-a lungul a 1,5 km.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Les Sybelles nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Les Sybelles

Raportul pentru Les Sybelles este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Saint Sorlin (Les Sybelles)

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Saint Sorlin (Les Sybelles)

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex