Evaluările turiştilor

Méribel

148 Nr. evaluări:

97 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 9,7

Domeniu schiabil Méribel

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.952 m Telecabine: 14
Cel mai jos punct: 1.450 m Total pârtii: 150 km
Cota staţiune: 1.450 m
Pârtii:
85 km
Instalaţii pe cablu: 46
Pârtii:
47 km
Teleschiuri: 16
Pârtii:
18 km
Telescaune: 16

Domeniu schiabil Méribel

Domeniul schiabil "Vallée de Méribel" - unde în 1992, în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă Albertville s-au desfăşurat competiţiile doamnelor - oferă 150 de km de pârtii şi 46 instalaţii pe cablu. Cabina "Saulire Express" din 2012 vă duce acum în doar 12 minute (înainte 22) pe vârful Saulire la 2738 m altitudine. La fel instalaţia de legătură centrală în 3 Vallées Les Plattières" vă ajută să economisiţi: acum aveţi nevoie de doar 9 minute - în loc de 22 - în confortabila cabimă cu 10 locuri pentru a ajunge la staţia de munte. De aici puteţi merge fie înapoi spre Méribel sau către Les Menuires.

Ca unul din cele mai la altitudine domenii schiabile din Alpi, regiunea se mândreşte cu siguranţă de zăpadă exemplară - nici la începutul lui mai nu aveţi probleme să vă daţi, fie pe schiuri, fie pe board. Coborârea cu 1 km de lungime "Les Bosses" din Méribel este una din cele mai grele din întreaga regiune şi o autentică provocare chiar şi pentru cei cu multă experienţă şi curaj. Multe porţiuni atractive pornesc şi de la cea mai înaltă staţie de multe din domeniul de pe Mont du Vallon - atât bătute cât şi de zăpadă adâncă.

Schiorilor cu experienţă şi avansaţi pot extinde skipass-ul la "Les 3 Vallées" (v. regiunea de schi). Peste 600 km de pârtii bătute, acoperite de 166 de instalaţii pe cablu vă stau sub plăci prin intermediul acestui skipass.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Méribel

Schiatul pe timp de noapte este o experiență pe care fiecare schior sau snowboarder ar trebui să o trăiască cel puțin o dată. Și în Franța există mai multe zone de schi de noapte sau pârtii parțiale care continuă să funcționeze după ora obișnuită de închidere a telescaunelor. În cea mai mare zonă de schi din lume, 3 Vallées, cei care nu se culcă noaptea se pot da pe pârtii seara. Stațiunea de schi Courchevel amână în fiecare miercuri ora de închidere a telecabinei cu 8 locuri "Verdons" pentru a oferi oaspeților săi posibilitatea de a schia pe timp de noapte. Aici, pista de coborâre "Verdons" și Familypark sunt iluminate. În Familypark, virajele de pe pârtie sunt însoțite chiar și de muzică. Restaurantul "Les Verdons" își adaptează, de asemenea, programul de funcționare la funcționarea prelungită a telescaunului și oferă oaspeților mâncare și băuturi până seara târziu.

Après-Ski Méribel

Şi după o zi plină pe pârtie puteţi experimenta încă multe în Méribel. Vă aşteaptă buticuri elegante la cumpărături şi plimbări, cafenele şi restaurante sunt un punct de pornire pentru seri minunate de Après-Ski, continuat la cinematograf sau la bowling şi apoi la baruri şi discoteci din staţiune. Se recomandă în mod special barul "Le Poste de Secours" - un local modern cu preţuri convenabile. Cui nu-i ajunge această ofertă, poate face şi o excursie la Val Thorens - aici petrecerea nu se opreşte până de dimineaţă.

Bineînţeles că puteţi rămâne în mişcare şi în afara pârtiilor, de exemplu la parapantă, căţărări pe gheaţă sau în sania trasă de câini. În Méribel puteţi în plus face drumeţii cu rachetele de zăpadă, patina, face bowling, merge cu snowmobilul şi multe altele.

O experienţă deosebită pentru întreaga familie poate fi şi o vizită la derdeluşul nocturn "Himalaya By Night", în fiecare joi începând cu data de 26.12.19, unde veţi fi întâmpinaţi cu băuturi calde şi bezele şi vă îndeamnă la distracţie pârtia de aproape 2 km.

Snowpark: DC Area 43 Snowpark Méribel

Skipass-ul rezervat vă permite acces şi la snowpark-ul unicat oferit de Méribel. La "Elements Park", shaped de Ho5Park, vă aşteaptă diferite lines, pentur toate nivelele de dificultate. În special începătorii se bucură de diferitele obstacole cum ar fi boxe, rails şi jibs precum şi porţiuni de boarder-cross.

Chiar la instalaţia pe cablu "Plattiere 2" este situată în schimb o atracţie specială a regiunii. DC Shoes Europe a hotărât să instaleze şi în Méribel un "DC Area 43 Snowpark". Au fost ajutaţi şi de Hill Technics Team, din care face parte printre altele şi Benjamin Ravanel, shaper-ul European X-Games Superpipe. La o altitudine de 2300 m, cu o lungime de 1200 m park-ul oferă 40 rails şi 45 de kikere diferite, verzi, albastre, roşii şi negre. În plus există şi o zonă jib specială, un Bag Jump, o porţiune de boardercross şi 2 half-pipes, dintre care una este rezervată experţilor. Cu funcţia "DC Live Park" vă puteţi chiar şi înregistra şi admira (sau analiza greşelile) mai târziu. La Chill Zone coloana sonoră este pe măsură.

Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Méribel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Méribel

Raportul pentru Méribel este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Méribel

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Méribel

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter