Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Informaţii despre domeniul schiabil
Les Menuires/Saint Martin
Cel mai înalt punct: 2.850 m
Cel mai jos punct: 1.450 m
Cota staţiune: 1.850 m
Instalaţii pe cablu: 34
Teleschiuri: 13
Telescaune: 13
Telecabine: 8
Total pârtii: 160 km
Pârtii:
77 km
Pârtii:
67 km
Pârtii:
16 km
Evaluările turiştilor

Résidence Aconit

16 Nr. evaluări:

94 % Rată recomandări:

Cazare 7,9
Staţiune 9,5
Domeniu schiabil 9,7

Domeniu schiabil Les Menuires/Saint Martin

Domeniu schiabil Les Menuires/Saint Martin

Skipass-ul "Les Menuires - Saint Martin" vă permite acces la 160 km de pârtii şi 34 de instalaţii pe cablu în jurul Les Menuires şi Saint Martin. Domeniul schiabil este foarte bariat şi oferă atât începătorilor precum şi celor ceva mai avansaţi destulă varietate. Există şi câteva pante de zăpadă adâncă, care abia îţi aşteaptă fanii iar panorama este cu adevărat incredibilă - domeniul schiabil include câteva vârfuri în jur de 3000 m altitudine, cum ar fi de exemplu Le Mont de la Chambre (2850 m) sau Le Roc des 3 Marches (2704 m).

Pe Point de la Masse (2804 m) vă aşteaptă şi ceva coborâri dificile, cum ar fi "Dame Blanche", dar şi pârtii liniştite cum at fi coborârea de vale la St. Martin. Datorită pârtiei albastre "La Bouquetin" care a intrat în funcţiune în iarna 2015/201 se poate bucura toată lumea de coborârile de aici. Şi cea mai lungă coborâre din Les 3 Vallées, Cime de Caron cu 12 km, se fală îm Les Menuires.<

Pe boarderi Les Menuires îi aşteaptă cu condiţii excelente. Între cartierele La Croisette şi Les Bruyères găsiţi o halfpipe, quarters şi piramidă. Există şi o porţiune de boardercross la Le Becca. Pentru cei mai mici dintre începători condiţiile sunt excelente la "Piou Piou", la La Croisette şi Les Bruyères.

Din iarna 2018/19 domeniul vă aşteaptă cu diverse noutăţi. Pe 08.12.2018 are loc prima "Les Menuires 24 ore", ca eveniment de bun venit. Aici au loc festivităţi pentru toate vârstele şi toate nivelele de cunoştinţe 24 de ore. În plus se organizează excursii cu maşinile de zăpadă la lumina lunii şi drumeţii la lumina torţelor pentru copii de la 3 ani şi se deschide labirintul "Arena de Zăpadă". Şi pentru schi de tură vă puteţi bucura de noutăţi, se adaugă câteva trasee foarte interesante. În plus în domeniu sunt montate camere de luat vederi, care înregistrează coborârile. Această posibilitate o aveţi de exemplu la noua Pixel Area în Snowpark. Dacă vreţi o fotografie cu voi în instalaţie o puteţi primi la Saint Martin Express. Vă puteţi fotografia pe drumul de urcare, şi da frâu liber creativităţii. Performanţa instalaţiilor pe cablu a fost mărită cu investiţii în valoare de 9,5 milioane de euro, şi permit acum atât drumuri mai rapide cât şi reducerea consumului de energie.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Les Menuires

În Les Menuires sunteţi invitaţi în numeroasele restaurante şi baruri la Après-Ski, un pahar sau mai multe. Unele dintre ele sunt aşezate foarte atractiv la altitudine, cu vedere fermecătoare la munţi. În total oferta de activităţi de timp liber în afara agitaţiei de pe pârtii este considerabilă: de la plimbări cu săniile trase de cai la snowtubing totul este posibil! domeniul schiabil are în rest 2 derdeluşuri de oferit cu distracţie pentru toată familia.

Şi oferta de Wellness şi Fitness este pe măsură, cu un centru de Sport şi Spa pe 4500 m² care oferă diferite activităţi. piscină, saună, hidro-gimnastică, fitness, tenis, squash sau voleibal: greu e doar de ales.

Snowpark: Snowpark BK Park Les Menuires

Snowpark Les Menuires vă aşteaptă chiar la telescaunul "La Becca"-la 2.500 m altitudine. "BK Park" oferă multe plăcute ore şi pentru familii, căci aici există oferte modulare pentru mic şi mare.

La amenajarea acestui park a participat şi echipa - o garanţie recunoscută de calitate. Aici vă stau la dispoziţie zone boardercross şi fresstyl cu 2 grade de dificultate. Pe linia albastră sunt 2 kikere şi 4 rails (Flat Descent, Rainbow, 2 Boxen) iar pe linia roşie un kiker şi 4 rails (S shaped, Flat Descent, Wave şi C shaped). Pe porţiunea de boarder-cross pentru "amatori" - "The Toboggan" - aveţi un început excelent la combinaţia dintre Speed şi Freestyle-Fun.

Îniarna 2018/2019 există pentru freestyleri, iubitorii de parcourslu skicross o nouă arie, Pixel Area cu rails, kicks şi moguls. Aici vă puteţi arăta cele mai bune trucuri şi vă puteţi înregistra. Video-ul vă este trimis direct prin mesaj. Dacă vreţi să faceţi o pauză vă puteţi relaxa pe terasa panoramică şi doar observa alţi riderii.

Cine caută şi mai multe aventuri de Freestyle, este numai bine în Les 3 Vallées cu diversele sale park-uri, multe alternative şi posibilităţi!
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Les Menuires/Saint Martin nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa