Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Les Arcs

24 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 8,7
Planul pârtiilor
Les Arcs/Peisey-Vallandry
Informaţii despre domeniul schiabil
Les Arcs/Peisey-Vallandry
Cel mai înalt punct: 3.226 m
Cel mai jos punct: 1.200 m
Cota staţiune: 810 m
Instalaţii pe cablu: 52
Teleschiuri: 17
Telescaune: 27
Telecabine: 8
Total pârtii: 200 km
Pârtii:
104 km
Pârtii:
70 km
Pârtii:
26 km

Oferte ski Les Arcs - un vis în alb!

Les Arcs

Les Arcs este compusă din 5 cartiere, toate situate la înălţimi diferite între 810 şi 2000 m. Cel mai vechi şi mai jos din ele, Arc 1600, atrage în special familii şi începători. Arc 1800 în schimb este considerată un bastion pentru snowboarderi şi freerideri şi oferă o vedere panoramică inimitabilă la Mont Blanc. Aici se află numeroase baruri şi cluburi, unde puteţi petrece după plac.

Mezinul - şi în acelaşi timp cel mai atractiv - este Arc 1950. În mod paradoxal îţi datorează farmecul clădirilor cu mult lemn în stil tipic pentru regiune, aici modernitatea şi tradiţia sunt foarte frumos îmbinate. La Arc 2000 se află cele mai provocante dintre pârtii, pentru profesioniştii curajoşi, precum și o tiroliană care se va deschide pentru prima dată în 2021, cu o viteză maximă de până la 130 km/h, un solar panoramic și o cafenea în cel mai înalt punct din Les Arcs. Şi cartierul Bourg Saint Maurice situat în vale aparţine de Les Arcs. Vă aşteaptă cu multe magazine şi legătura la Arc 1600 este asigurată cu o telecabină. De altfel între toate puteţi circula fie cu cabine sau shuttle gratuite.

În plus, Les Arcs a fost distinsă cu sigiliul "Famille Plus Montagne" - părinţii care bor să petreacă aici o zi în doi, vor găsi infrastructura necesară pentru supravegherea copiilor de peste 9 luni.

Paradiski

În mijlocul Alpilor Savoiei, deasupra văii Tarentaise şi cu vedere la Mont Blanc, veţi găsi zona de schi gigantică Paradiski. Prin asocierea domeniilor schiabile din jurul gheţarului Bellecote (3417 m) şi Aiguille Rouge (3226 m) şi prin legătura garantată de cabina Vanoise-Express - cea mai mare şi mai rapidă cu două etaje din lume - s-a creat un domeniu schiabil care se numără printre cele mai mari şi mai variate din lume! Unul din principalele avantaje este faptul că pârtiile se află în marea majoritate a cazurilor chiar în faţa unităţilor hoteliere. Localităţile fermecătoare s-au modernizat din ce în ce mai mult în ultimii ani şi cu chaleturile în stil tradiţional local vă aşteaptă cu o atmosferă foarte plăcută. În plus oferă oaspeţilor cu numeroase magazine, restaurante, baruri si largi oportunităţi de petrecere a timpului liber tot ceea ce este necesar pentru o vacanta de iarna reuşită!

Drum Les Arcs

  • Tren: Bourg Saint-Maurice (cca. 15 km)
  • Avion: Chambéry (cca. 130 km), Geneva (cca. 165 km), Grenoble (cca. 200 km), Lyon-Saint Exupéry (cca. 210 km)

Cazare în Les Arcs

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Les Arcs

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex