Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Les Arcs

24 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 8,7

Domeniu schiabil Les Arcs/Peisey-Vallandry

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.226 m Telecabine: 8
Cel mai jos punct: 1.200 m Total pârtii: 200 km
Cota staţiune: 810 m
Pârtii:
104 km
Instalaţii pe cablu: 52
Pârtii:
70 km
Teleschiuri: 17
Pârtii:
26 km
Telescaune: 27

Domeniu schiabil Les Arcs/Peisey-Vallandry

Cu skipass-ul "Les Arcs/Peisey-Vallandry" aveţi la dispoziţie un total de 200 de km de pârtii - 130 de pârtii şi peste 50 de instalaţii pe cablu, printre care se numără şi o foarte modernă telecabină cu 8 locuri, în domeniul schiabil al Les Arcs şi Peisey. Domeniul schiabil are o foarte mare siguranţă de zăpadă, deoarece majoritatea pârtiilor sunt situate peste cota 1800. Datorită pârtiilor foarte variate, Les Arcs are câte ceva pe toate gusturile! Teritorii impresionante de zăpadă adâncă găsiţi în principal la Grand Col, în timp ce freestylerii sunt aşteptaţi cu drag la Apocalypse Snowpark în Arc 1800. Începătorilor le recomandăm în special pârtiile din Arcs 1600 şi 1800.

O provocare obligatorie pentru toţi cei n formă este pârtia renumită internaţional "Aiguille Rouge", la muntele cu acelaşi nume: pe o diferenţă de altitudine de 2026 m vă duce 7 km de la vârf (3.226 m), de-a lungul versanţilor stâncoşi, până jos la Villaroger. Este vorba la urma urmei de pârtia cu cea mai mare diferenţă de altitudine acoperită din Europa.

Pentru boarderi domeniul este echivalentul unui paradis: pante cu zăpadă prăfoasă. o half-pipe şi 2 funpark-uri promit distracţie divină! Şi pentru copii există 3 zone speciale: la Les Arcs 1800 şi 2000 precum şi unul chiar mai mare la Peisey-Vallandry, unde se află pârtia "de la Forêt" - una din cele mai lungi din Europa pentru începători, cu nu mai puţin de 7 km lungime.

Prin extinderea skipass-ului la "Paradiski Illimité" aveţi acces în plus la domeniul schiabil La Plagne şi astfel la 425 km de pârtii şi 131 instalaţii pe cablu. Telecabina cu 2 etaje Vanoise Express asigură legătura între Les Arcs şi La Plagne. Puteţi schimba astfel domeniul schiabil şi aveţi acces la un total de 60 de WIFI Spots gratuite. Skipass-urile "Paradiski Illimité" cu mai mult de 6 zile oferă şi alte avantaje, cum ar fi posibilitatea de a schia deja din ziua de check-in, după-amiaza, o intrare la peştera de gheaţă de la Village Igloo Arc 2000 şi multe altele (detalii la destinaţie).

Începând cu sezonul 2019/20 în Bourg Saint-Maurice o nouă telecabină a intrat în funcţiune, cu pereţii din sticlă, pentru o privelişte panoramică inedită.

Nou deschise în 2021 sunt două terase panoramice cu vedere la Mont Blanc: Le Vallandry, la 2.138 de metri altitudine, cu facilități de antrenament pentru începători și un muzeu al faunei locale, și Belvédère the Carreley, la 2.300 de metri altitudine. Aici veți găsi 2 terase cu mai multe locuri pentru fotografii și Wi-Fi gratuit.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Les Arcs

Regiunea de schi Paradiski este, de asemenea, un adevărat paradis în ceea ce privește schiul nocturn. Centrul schiului de noapte se află în zona de pârtii Les Arcs. Popularul schi de noapte este posibil pe trei pârtii de schi de noapte la altitudini diferite. O pistă albastră de aproximativ 1 km este iluminată la Les Arcs 1600. Telescaunul cu 3 locuri Combettes vă duce pe pârtia iluminată în timpul orelor de funcționare prelungite. O pistă iluminată este disponibilă și la Les Arcs 1800, care se află puțin mai sus. Telescaunul de 6 locuri Marmottes vă duce la pârtia albastră de acolo, care măsoară, de asemenea, aproximativ 1 km. Ambele pârtii sunt de un nivel ușor și pot fi parcurse cu ușurință de toată lumea, chiar și seara, la lumina reflectoarelor.

Un punct culminant al schiului de noapte pentru snowboarderi și freestyleri este situat în "Mille 8", în cartierul Chantel din Les Arcs. Aici, în fiecare joi, zona de distracție de boardercross "Les Bosses" este iluminată cu lumini LED până la ora 20:30. Acesta este situat la stația superioară a telecabinei Villard.

Après-Ski Les Arcs

Après-Ski în Les Arcs se concentrează mai ales în Arc 1800, unde numeroase discoteci, cafenele, baruri și pub-uri asigură atmosfera serii. Cei care vor să transforme noaptea în zi vor găsi oameni cu aceleași vederi în "Apokalypse" sau "Le J.O.". oameni cu aceleași idei.

O gamă largă de activități de agrement vă tentează să petreceți o zi în afara pârtiilor în Les Arcs! De la săniuș cu câini și cai, snow tubing, heliski, drumeții de iarnă, escaladă pe gheață sau bowling până la parapantă și o sală de jocuri cu laser - nimeni nu se va plictisi aici. Cei care doresc să trăiască o experiență specială nu trebuie să rateze un tur de descoperire a grotei de gheață de la Col de la Chal, cu sculpturile sale de gheață.

Dar chiar și cei care caută varietate direct în zona de schi își vor primi banii aici. Cu o gondolă, chiar și cei care nu schiază pot ajunge cu ușurință la o pistă de tobogan sau la centrul Aqua Fun Center de 3.800 m², care, pe lângă tobogane și piscine, are un lift de sticlă care oferă o vedere directă la Mont Blanc.

Snowpark: Snowpark Les Arcs

În Les Arcs veți găsi un parc de zăpadă care chiar merită văzut. Este situat între Arc 1600 și Arc 1800 și se poate ajunge la el, printre altele, cu telescaunul Clair Blanc. În plus față de cele 14 kicker-uri diferite, care sunt împărțite în diferite niveluri de dificultate, parcul are 9 șine și 2 jibs. Un airbag mare este disponibil pentru toți temerarii, astfel încât vă puteți duce trucurile la nivelul următor. În zona de relaxare, călăreții se pot relaxa și îi pot privi pe ceilalți cum își fac trucurile și magia. Diverse piste de boardercross, distribuite în toată zona Les Arcs, completează oferta de freestyle.

Freestylerii vor găsi în La Plagne un alt parc atât pentru începători, cât și pentru schiorii avansați, precum și o pistă de boardercross și un airbag mare.

Domeniul schiabil Les Arcs/Peisey-Vallandry nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Les Arcs/Peisey-Vallandry

Raportul pentru Les Arcs/Peisey-Vallandry este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,1 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Les Arcs

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Les Arcs

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex