Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

La Plagne

489 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,3
Planul pârtiilor
Informaţii despre domeniul schiabil
La Plagne
Cel mai înalt punct: 3.250 m
Cel mai jos punct: 1.207 m
Cota staţiune: 1.970 m
Instalaţii pe cablu: 98
Teleschiuri: 55
Telescaune: 31
Telecabine: 12
Total pârtii: 225 km
Pârtii:
139 km
Pârtii:
59 km
Pârtii:
27 km

Oferte ski La Plagne – Un vis în alb!

La Plagne

În 1960 a început construirea domeniului schiabil din jurul La Plagne, între Valea Isère şi vârful de peste 3.400 m Dôme de Bellecôte, şi deja un an mai târziu se puteau folosi primele instalaţii pe cablu - între timp s-au format aici "sătuce" dedicate exclusiv sporturilor de iarnă în jurul Plagne Centre. Iniţial arhitectura a fost mai degrabă în direcţia construirii a clădiri înalte şi impersonale pentru ca apoi să se orienteze către mici aşezări cu clădiri de apartamente. Astăzi resortul are mai multe staţiuni, cu diferite faţete astfel veţi găsi aici câte ceva pentru fiecare gust. Aceeaşi afirmaţie este valabilă şi pentru seara, când puteţi încerca specialităţi tipice din Savoia şi apoi vă bucura de viaţa de noapte în baruri şi discoteci. Între staţiuni legătura este stabilită de-a lungul întregii zile până la miezul nopţii de un autobuz gratuit şi în parte de gondole.

Farmecul deosebit şi versatilitatea fac din staţiunea franceză o destinaţie predilectă pentru grupuri. Pe cei care vor acţiune şi seară îi aşteaptă cu numeroase baruri, discoteci şi un cazinou. Numeroasele trasee de drumeţii sunt şi ele foarte îndrăgite şi o alternativă pentru schi. Atât grupurile de turişti cât şi cei care călătoresc în doi sunt bineveniţi la relaxare, cu diversele oferte de SPA.

Paradiski

În mijlocul Alpilor Savoiei, deasupra văii Tarentaise şi cu vedere la Mont Blanc, veţi găsi zona de schi gigantică Paradiski. Prin asocierea domeniilor schiabile din jurul gheţarului Bellecote (3417 m) şi Aiguille Rouge (3226 m) şi prin legătura garantată de cabina Vanoise-Express - cea mai mare şi mai rapidă cu două etaje din lume - s-a creat un domeniu schiabil care se numără printre cele mai mari şi mai variate din lume! Unul din principalele avantaje este faptul că pârtiile se află în marea majoritate a cazurilor chiar în faţa unităţilor hoteliere. Localităţile fermecătoare s-au modernizat din ce în ce mai mult în ultimii ani şi cu chaleturile în stil tradiţional local vă aşteaptă cu o atmosferă foarte plăcută. În plus oferă oaspeţilor cu numeroase magazine, restaurante, baruri si largi oportunităţi de petrecere a timpului liber tot ceea ce este necesar pentru o vacanta de iarna reuşită!

Drum La Plagne

  • Tren: Aime (cca. 19 km), Bourg-St-Maurice (cca. 27 km), Moutiers (cca. 33 km), Albertville (cca. 61 km)
  • Avion: Chambéry La Motte (cca. 120 km), Grenoble (cca. 191 km), Geneva (cca. 200 km), Lyon-Saint Exupéry (cca. 195 km)

Cazare în La Plagne

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski La Plagne

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex