Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

La Plagne

489 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,3

Domeniu schiabil La Plagne

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.250 m Telecabine: 12
Cel mai jos punct: 1.207 m Total pârtii: 225 km
Cota staţiune: 1.970 m
Pârtii:
139 km
Instalaţii pe cablu: 98
Pârtii:
59 km
Teleschiuri: 55
Pârtii:
27 km
Telescaune: 31

Domeniu schiabil La Plagne

Cu skipass-ul "Domaine La Plagne" aveţi acces la 135 de pârtii cu peste 225 kilometri şi 94 instalaţii pe cablu între 1207 şi 3250 m altitudine, cu legături excelente. Aici se termină toate coborârile importante de pe cele 4 vârfuri principale Roche de Mio (2700 m), La Grande Rochette (2505 m), Les Verdons (2500 m) şi Le Biolley (2350 m), în largul semicerc al căldării La Plagne. Astfel accesul de oriunde la la domeniul schiabil este foarte comod!

Punct culminant necontestat este coborârea de 15 km de la gheţarul Bellecôte la Montchavin – acoperind incredibili 2.000 m de diferenţă de altitudine! Telescaunul cu 2 locuri "Traversée", care funcţiona deja de 35 de ani a fost înlocuit cu un telescaun de 4 locuri care vă duce în siguranţă la coborârile mai exigente de la Bellecôte. Arii Snowboard cu Halfpipe, Boardercross şi multe altele completează oferta ... În La Plagne se află chiar cea mai lungă Fun Slope din Europa!

Pe lângă coborârile line pentru începători care vă stau la dispoziţie la toate staţiile - în special cele fără vegetaţie de la Belle Plagne sunt ideale pentru primele alunecări. În centrul La Plagne accesul la domeniul schiabil a fost modificat: s-au creat o zonă pentru începători şi o nouă pârtie verde iar telescaunul de 4 locuri "Bécoin" a fost înlocuit cu un telescaun de 6 locuri, rapid şi decuplabil.

O delicatesă pentru fanii Off-Piste v-o promit nenumăratele domenii de zăpadă adâncă. În schimb la "Face Nord", versantul nordic al gheţarului Bellecôte îi aşteaptă o adevărată provocare chiar şi pe cei cu multă experienţă în free-ride - nu se recomandă o coborâre fără ghid.

Prin extinderea skipass-ului la "Paradiski Illimité" (vezi regiunea de schi) vă stau la dispoziţie zilnic toţi cei 425 km de pârtii ai Les Arcs şi La Plagne, cu legături exemplare datorită modernei cabine "Vanoise Express"!

Din 16.12.2017 până pe 20.04.2018 skipass-ul "Domaine La Plagne" valabil 3+ zile poate fi folosit 1 zi şi pentru regiunea "Paradiski Illimité". Mai mult, cu skipass-ul "Paradiski Illimité" de la 6 zile, puteţi profita de multe alte beneficii, de exemplu puteţi schia în după-amiaza sosirii, o intrarea gratuită la peştera de gheaţă de la Village Igloo Arc 2000 şi multe altele (vezi detalii la destinaţie).
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă La Plagne

Regiunea de schi Paradiski este, de asemenea, un adevărat paradis în ceea ce privește schiul de noapte. Schiul de noapte se concentrează în zona de pârtii Les Arcs. Popularul schi de noapte are loc aici în mod regulat pe trei pârtii de schi de noapte, la altitudini diferite: În Les Arcs 1600, pista albastră de aproximativ 1 km de la telescaunul de 3 locuri Combettes este iluminată. La altitudinea mai mare de Les Arcs 1800, există, de asemenea, o pârtie iluminată. Telescaunul cu 6 locuri Marmottes vă duce pe o pistă albastră de aproximativ 1 km. Ambele piste sunt de un nivel ușor și pot fi stăpânite de tineri și bătrâni, chiar și la lumina reflectoarelor de seară.

În noul "Mille 8" din cartierul Chantel din Les Arcs, un punct culminant al schiului de noapte îi așteaptă pe snowboarderi și freestyleri: zona de distracție de boardercross "Les Bosses" este iluminată cu lumini LED în fiecare săptămână, joia, până la ora 20:30. La snowpark se poate ajunge prin telecabina Villard. Din La Plagne, se poate ajunge la zonele de schi de noapte cu Vanoise Express.

Après-Ski La Plagne

Când ziua se apropie de sfârşit - anumite activităţi abia acum încep! Pentru distracţie după schi nu vă vor lipsi posibilităţile în La Plagne: diverse baruri şi discoteci diferite vă aşteptă la un pahar, un dans sau un flirt. Îndrăgit punct de întâlnire în Belle Plagne sunt "Cheyenne" sau "La Tête Inn". Şi "Spitting Feathers Ski Bar" în Plagne Bellecote cu proprietar englez este foarte îndrăgit datorită transmisiilor sportive şi extinselor Happy Hour. Autocarul circulă între staţii până la 12 noaptea şi este gratuit. Dacă preferaţi ceva mai liniştit nu pierdeţi ocazia de a încerca gastronomia excelentă a restaurantelor - specialităţi locale veţi găsi însă şi la refugiile de la staţiile instalaţiilor pe cablu. Autobuzul între staţii circula până la ora unu noaptea şi este gratuit!Şi de-a lungul zilei puteţi alege din multe oferte pentru un program diversificat de agrement: zbor cu elicopterul, căţărări pe gheaţă pe perete artificial sau pe cascadele îngheţate, o călătorie razantă cu snowscooter-ul sau bob pe pistele olimpice (Olimpiada din 1992), care se află în La Plagne, fantazia dvs. nu are limite! Şi activităţi mai liniştite cum ar fi plimbări pe zăpadă şi drumeţii, patinaj, sau o plimbare de relaxare cu sania trasă de cai sunt aici posibile fără probleme.

Snowpark: Snowpark La Plagne

În La Plagne se întinde pe 2,5 ha snowpark-ul cu cea mai lungă Fun Slope din Europa!. După snowpark-ul din Les Arcs acest funpark este al doilea ca dimensiuni în regiunea Paradiski Illimitè Skigebiets.

Park-ul oferă o half-pipe, o porţiune de boardercross şi diferite lines cu diferite grade de dificultate. Indiferent de "culoare" însă, albastru, verde, roşu sau negru, pe toate lines se află rails, kicker, boxe şi butter boxe şi nimeni nu este astfel exclus de la a-şi îmbunătăţi tehnica cu vedere la unul din cele mai mari domenii schiabile din Europa. Cine are curaj să treacă la nivelul următor este aşteptat pe marele Air Bag din park.

Cine are chef sa dezlege pentru un timp placa sau plăcile, poate să se dea pe derdeluşul profesionist din Colorado Park.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil La Plagne nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor La Plagne

Raportul pentru La Plagne este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în La Plagne

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil La Plagne

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex