Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

La Joue du Loup

1.314 Nr. evaluări:

94 % Rată recomandări:

Staţiune 8,6
Domeniu schiabil 8,6

Domeniu schiabil SuperDévoluy & La Joue du Loup

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.450 m Telecabine: 1
Cel mai jos punct: 1.450 m Total pârtii: 100 km
Cota staţiune: 1.470 m
Pârtii:
60 km
Instalaţii pe cablu: 24
Pârtii:
30 km
Teleschiuri: 18
Pârtii:
10 km
Telescaune: 5

Domeniu schiabil SuperDévoluy & La Joue du Loup

Cu skipass-ul "La Joue du Loup & SuperDévoluy" în domeniul SuperDévoluy & La Joue du Loup vă stau la dispoziţie în total 100 km de pârtii. Reţeaua este una dintre cele mai mari din Alpi şi vă permite explorarea pârtiilor din domeniile schiabile din SuperDévoluy şi La Joue du Loup. Pe acest domeniu extins aveţi acces la 24 de instalaţii de transport pe cablu, cu o diferenţă de altitudine de 1000 m. Domeniul schiabil este ideal pentru familii şi începători, în apropierea staţiunii veţi găsi pante line pentru exerciţii al şcolilor de schi cu instalaţii pe cablu şi "covor magic" (benzi rulante).

Cu instalaţia pe cablu tele-mix, telescaune şi gondole, vă duce la pârtiile însorite pe Le-Pierra (2500 m) cu pârtii late albastre. La altitudini mai mari pe cei cu experienţă la schi îi aşteaptă pârtiile roşi, iar sub Gipfelplateaus veţi găsi pârtiile cele mai abrupte din acest domeniu schiabil cu marcaj negru. Telescaunul de mare viteză cu 6 locuri "Le Sommarel" vă duce în cele mai ridicate regiuni ale domeniului schiabil, unde se găsesc piste cu nume promiţătoare cum ar fi "Le Mur" (Zidul). Freeriderii sunt aşteptaţi în special la Combe Ratin sau la Tête de la Cluse cu posibilităţi excelente.

De notat pentru părinţi: domeniul schiabil este "Famille Plus Montagne" însemnând că are infrastructura potrivită pentru familii. Copiii începând de la vârstă de 15 luni pot fi lăsaţi la grădiniţa de schi pentru o jumătate de zi sau o zi întreagă. De asemenea părinţii au posibilitatea de a închiria un pătuţ de copil sau un cărucior. Lângă pârtii sunt amenajate derdeluşuri pentru sanie şi locuri de joacă.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski La Joue du Loup

În Joue du Loup aveţi multe posibilităţi de a termina o zi la schi liniştit sau sportiv. Profitaţi de o seară frumoasă la cinematograful "La Tanière“, cu floricele şi o cola, degustaţi diverse specialităţi locale la unul din restaurante sau bucuraţi-vă de liniştea serii la o drumeţie pe zăpadă.

Pentru mai multă adrenalină vă aşteaptă Scooterele de zăpadă şi rute cu diverse grade de dificultate în peisajul de vis.

Dar şi pentru petrecăreţi se găseşte câte ceva, în pub-urile confortabile sau la discotecă. Pentru mai multă varietate vă recomandăm o excursie la învecinata staţiune SuperDévoluy.

Snowpark: Snowpark Mushroom's Park La Joue du Loup

Cu skipass ajungeţi până la park-ul situat la cota 2000 - "Mushroom's Park", pe care şi-l împart şi Joue du Loup şi Super Dévoluy. Pe o suprafaţă de 2 ha park-ul oferă tot ce îşi poate dori un freestyler. Cu lines cu toate gradele de dificultate este bine pregătit cu distracţie pentru toate tipurile de rideri. Atât la Chill Zone cât şi în restul teritoriului se aude muzica potrivită locului. Pe lângă rails-urile şi kickerele obişnuite, se află aici şi un Big Airbag pe care puteţi exersa ultimele tricks şi o porţiune de Boardercross. Park-ul este pregătit şi shaped zilnic, aşa vizitatorii se pot da în orice moment în siguranţă.

Domeniul schiabil SuperDévoluy & La Joue du Loup nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor SuperDévoluy & La Joue du Loup

Raportul pentru SuperDévoluy & La Joue du Loup este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri

Alte criterii

Après-Ski

Cazare în La Joue du Loup

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil La Joue du Loup

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex