Evaluările turiştilor

Avoriaz

137 Nr. evaluări:

94 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,4
Informaţii despre domeniul schiabil
Avoriaz
Cel mai înalt punct: 2.460 m
Cel mai jos punct: 1.100 m
Cota staţiune: 1.800 m
Instalaţii pe cablu: 35
Teleschiuri: 14
Telescaune: 18
Telecabine: 3
Total pârtii: 53 km
Pârtii:
30 km
Pârtii:
16 km
Pârtii:
7 km

Vacanță ski Avoriaz - Armonie invernală perfectă!

Avoriaz

Aşezarea Avoriaz este situată la cota 1800 m, pe partea franceză chiar în centrul regiunii de schi Les Portes du Soleil. Satul montan complet fără trafic auto a fost construit în 1960 pe o păşune, automobilele au fost înlocuite cu trăsuri. Arhitectura şi design-ul modern sunt armonios integrate în natură şi asigură o atmosferă primitoare. Avoriaz este unul din cele mai sigure domenii din Franţa în ceea ce priveşte existenţa zăpezii. Un alt avantaj este accesul rapid şi uşor la pârtii - practic de la oricare din apartamente ajungeţi - după o mică coborâre prin centru - direct la instalaţiile domeniului schiabil. De aici ajungeţi la pârtiile largi, care promit coborâri plăcute.

Şi în afara pârtiilor veţi găsi destule de făcut în Avoriaz: parcul de distracţii acvatic "Aquariaz" din 2012 este unul din cele mai mari şi mai elevate din lume şi oferă zone pentru toate vârstele, jacuzzi, un tobogan halfpipe, un perete de căţărări deasupra apei şi multe altele. Atrage în plus şi cu o floră unică şi vederea panoramică superbă asupra munţilor înconjurători. Avoriaz este o destinaţie potrivită şi pentru turiştii mai tineri, cu o ofertă excelentă de pub-uri, baruri şi o discotecă.

Portes du Soleil

Regiunea Portes du Soleil este situată la graniţa dintre Franţa şi Elveţia, la sud de lacul Geneva. În unele zile se poate vedea de aici Mont Blanc (4807 m), lacul Geneva şi învecinatul lanţ Dents du Midi. Această regiune deosebit de variată în mijlocul masivilor cu profi accidentat cuprinde 12 staţiuni de schi, dintre care 8 se află în Savoia franceză şi 4 în cantonul elveţian Valais. De la staţiuni liniştite pentru familii până la zone de petrecere există câte ceva pentru fiecare tip de turist. Oferta este uriaşă, cu 580 km de pârtii! Mai sus zăpada e asigurată, mai jos sunt multe tunuri de zăpadă.

Drum Avoriaz

  • Tren: Thonon-Les-Bains (cca. 45 km)
  • Avion: Geneva (cca. 85 km), Chambéry (cca. 145 km), Lyon-Saint-Exupery (cca. 220 km)

Cazare în Avoriaz

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Avoriaz

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter