Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Alpe d'Huez

51 Nr. evaluări:

92 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,6

Domeniu schiabil Alpe d'Huez grand domaine Ski

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.330 m Telecabine: 18
Cel mai jos punct: 1.125 m Total pârtii: 250 km
Cota staţiune: 1.860 m
Pârtii:
70 km
Instalaţii pe cablu: 67
Pârtii:
130 km
Teleschiuri: 27
Pârtii:
50 km
Telescaune: 22

Domeniu schiabil Alpe d'Huez grand domaine Ski

Cu skipass-ul "Grand Domaine Ski" aveţi acces la domeniile schiabile din Alpe d'Huez, situate în principal pe partea de sud/sud-vest şi astfel în marea lor majoritate foarte însorite. De la Vaujany ajungeţi la pârtii cu foarte modernele cabine Vaujany-Alpette Vajany-Villette în doar câteva minute. Domeniul schiabil (1125 - 3330 m), cu 249 de km de pârtii şi 67 instalaţii pe cablu este considerat ca fiind deosebit de sigur în ceea ce priveşte existenţa zăpezii: 80% din pârtii sunt mai sus de 1.800 m!

Pârtia cea mai spectaculoasă, "La Sarenne" începe de la gheţarul Sarenne şi coboară pe partea anterioară a Blanc Pic până în vale. Cu 16 km lungime şi o diferenţă de altitudine de 1730 m este una dintre cele mai lungi pârtii din Europa! Pentru "experţi" este rezervată abrupta pârtie neagră "Le Tunnel" care duce de la Blanc Pic printr-un tunel pe un teren mogul de-a lungul a 3 km. Nu la fel de dificile, dar totuşi constituind o provocare vă aşteaptă pârtiile roşii de la Dôme Petits Rousses. În special coborârea "Bartavelles" oferă des condiţii de zăpadă excelente, pe lângă pereţi de stâncă cu vedere uimitoare asupra văilor înconjurătoare. Începători vor găsii pârtii pe măsura la marginea Alpe d'Huez şi Vaujany. Condiţiile pentru snowboard sunt şi ele ideale aici: Fun-park-ul de la telescaunul Le Lac Blanc îl recomandăm doar celor cu multă experienţă, alternativ recomandăm park-ul "Montfrais", mai simplu şi foarte potrivit pentru primele salturi şi tricks.

Din sezonul 2016/2017 instalaţia pe cablu Signal a fost transformată în una combi formată din telegondolă cu 10 locuri şi telescaun cu 8 locuri, având astfel o capacitatea de a transporta 3370 de sportivi pe oră.

Doritorilor de schi la nocturnă le stă la dispoziţie această posibilitate în mod gratuit atât în Alpe d'Huez, precum şi Auris en Oisans cu skipass-ul Grand Domaine Ski. Din 21.12.2019 până la 13.03.2020 şi 21.03. - 10.04.2020 aveţi posibilitatea cu skipass-ul de 6 zile de a folosi domeniile schiabile din Grande Galaxie: 2 zile la Les 2 Alpes (225 km) şi câte o zi la Serre Chevalier (250 km), Puy St. Vincent (75 km) şi în domeniile schiabile Sestrières şi Montgenèvre din Via Lattea (Italia, 400 km). Pentru utilizarea ambelor domenii schiabile din Via Lattea, vă rugăm să cereţi bonul fiscul în schimbul voucher-urului prezentat de dvs., la casa de bilete.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Alpe d'Huez

O atracţie deosebită în domeniul schiabil Alpe d'Huez Grand Domaine Ski în Franţa este schiul în nocturnă. Toţi cei pentru care ziua nu este îndeajuns o pot prelungi sub lumina reflectoarelor. Iluminaţi sunt nu mai puţin de 3 km de pârtie, zăpadă strălucind frumos şi pe timp de seară. Domeniul schiabil cu nocturnă poate fi accesat fără probleme de la Alpe d’Huez. Atât începătorii cât şi avansaţii pot face aici din noapte zi şi se bucura de schi sau snowboard sub cerul înstelat. Aşa că rezervaţi ceva forţa şi pentru seara pentru zilele cu nocturnă!

Après-Ski Alpe d'Huez

În Alpe d'Huez câteva discoteci şi numeroase baruri si cafenele asigură varietatea necesară în ceea ce priveşte viaţa de noapte. Distracţie vă aşteaptă şi la "Avalanche Bar" sau "Taverna", unde au loc des spectacole cu muzică live, pe când pentru dans vă stau la dispoziţie cluburile la modă "L'Igloo" si "The Stage One". O varietate de activităţi posibile, cum ar fi Eisrallye, Skidooing, Snowshoe şi drumeţii de iarnă, derdeluş şi diferite sporturi de interior la Palais des Sports la Alpe d'Huez face şi din ziua "în afara pârtiilor" o adevărată aventură! O sugestie specială pentru toţi prietenii adrenalinei acţiune este alpinismul pe peretele de 200 m de la cheile Sarenne. În plus, în staţiune vă stau la dispoziţie diverse magazine pentru pasionaţii de shopping.

Snowpark: Snowpark Alpe d'Huez

În domeniul schiabil al Alpe d'Huez găsiţi 2 snowpark-uri diferite. Park-ul pentru începători oferă boxes, rails, slides şi Woops. Aici se pot da după plac începătorii, dar şi avansaţii.

Al doilea park din domeniul schiabil este mai degrabă potrivit pentru experţi. Se află în apropiere de instalaţia "Troncon". Aici vă aşteaptă Big Air kickere lungi şi dispune în plus de diverse Slide Bars, un Wave Rail, Street Rail, C-Box, Hip, 2 totems, o porţiune de boarder cross, o Halfpipe (care depinde însă de stratul de zăpadă). Kickerele şi rails-urile au marcaj verde, albastru, roşu sau negru - cele din urmă fiind în majoritate.

Vă aşteaptă şi 2 porţiuni diferite de boardercross, un Airbag mare, pe care vă puteţi da cu un cauciuc.

Domeniul schiabil Alpe d'Huez grand domaine Ski nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Alpe d'Huez grand domaine Ski

Raportul pentru Alpe d'Huez grand domaine Ski este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Alpe d'Huez

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Alpe d'Huez

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex