Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Zinal

64 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 8,4
Informaţii despre domeniul schiabil
Grimentz - Zinal
Cel mai înalt punct: 2.900 m
Cel mai jos punct: 1.570 m
Cota staţiune: 1.675 m
Instalaţii pe cablu: 19
Teleschiuri: 11
Telescaune: 5
Telecabine: 3
Total pârtii: 100 km
Pârtii:
27 km
Pârtii:
43 km
Pârtii:
30 km
Rute de schi: 15 km

Oferte ski Zinal - satul fermecător de la poalele masivului Kaiserkrone!

Zinal

Mărginit de peisajul montan impresionat al Munţilor Kaiserkrone, destinaţia turistică Zinal este situată la ieşirea din Val d'Anniviers, în regiunea franţuzească a Wallis-ului. La o primă vedere nu se observă deosebita Maiensäss - păşune alpină cu cabane şi grajduri specifice care îi conferă un şarm deosebit. Turiştii găsesc aici nu numai refugii de primă clasă, dar şi restaurante şi baruri care invită la socializare şi relaxare după o zi petrecută pe pârtii.

Aşezarea localităţii în inima munţilor face din Zinal un punct ideal pentru sporturile de iarnă. Schi, drumeţii, schi fond şi multe altele - oferta variantă este pe placul fiecărui sportiv dornic de un sejur în satul fermecător.

Val d'Anniviers

Valea alpină Val d'Anniviers, (ger. Eifischtal) este străjuită de giganţii masivi de peste 4000 m altitudine din partea elveţiană a Wallis şi străbătută de apele turcoaz a lacului de acumulare Moiry. Se prelungeşte în Valea Ronului, de la binecunoscutul oraş viticol Sierre-Sider, peste destinaţia de vacanţă excelentă Zinal şi până la masivii impunători "Grande Couronne" (marea coroană) – care cuprinde printre alaţii şi uriaşul Matterhorn (4.478 m) şi Weisshorn (4.505 m).

Valea pune la dispoziţia tuturor diverse posibilităţi de petrecere a timpului liber. Printre iubitorii sporturiloe de iarnă foarte îndrăgite sunt localităţile Vercorin (1.330 m), Grimentz (1.553 m), Zinal (1.675 m), St-Luc (1.655 m) şi Chandolin (1.936 m) care formează o mare regiune a sporturilor de iarnă. De la 1.340 până la 3.026 m schiorii şi snowboarder-ii găsesc aproape 200 km de pârtii pe care se pot desfăta, la care se adaugă şi variantele de freeride şi snowpark-urile. Distracţia însă nu se opreşte aici: şi în afara pârtiei sunt suficiente posibilităţi, de la patinaj pe gheaţă, derdeluş, paragliding până la căţărări pe pereţi de gheaţă ori drumeţii. Acestora li se alătură şi oferta de relaxare la piscina din Zinal, cu saună şi jacuzzi. Sau de ce nu o experienţă interesantă pentru familii, în Escape-Room din Grimentz? Toate acestea sunt posibile!

De neuitat este şi tradiţionala raclette Walliser, cu aşa-numitul "vin-gheţar", un vin alb deosebit care are un gust asemănător cu sherry: vinul este conservat la peste 1.200 m altitudine, răcit în apropierea gheţarului şi păstrat în butoaie de zadă mai mulţi ani.

Drum Zinal

  • Tren: Zinal, Saint-Luc (cca. 15 km), Sitten (cca. 45 km), Brig (cca. 65 km), Freiburg (cca. 170 km)
  • Avion: Sitten (cca. 45 km), Berna (cca. 125 km), Lausanne (cca. 140 km), Aosta (cca. 150 km)

Cazare în Zinal

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Zinal

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex