Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Veysonnaz

69 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 10,0
Domeniu schiabil 9,0

Domeniu schiabil Printse

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.700 m Telecabine: 5
Cel mai jos punct: 1.400 m Total pârtii: 220 km
Cota staţiune: 1.233 m
Pârtii:
43 km
Instalaţii pe cablu: 44
Pârtii:
159 km
Teleschiuri: 32
Pârtii:
18 km
Telescaune: 7

Domeniu schiabil Printse

Skipass-ul „Printse“ este valabil pentru zonele Nendaz, Siviez (fără Mont Fort), Veysonnaz şi Thyon, oferind acces la în total 220 km de pârtii şi 44 instalaţii pe cablu. Domeniul schiabil oferă tot ceea ce face inima unui pasionat al sporturilor de iarnă să bată mai tare: nesfârşite versante cu zăpadă adâncă, Boardercross şi numeroase parcuri de distracție. "Trei seri pe sezon au loc coborârile de "Lună plină" pe „Piste de Tracouet“ şi „Piste de la Dent“ – un highlight pentru toţi pasionaţii!

Și dacă toate acestea nu sunt de ajuns, aveţi acces la cele mai importante domenii schiabile, o bucurie la schi fără sfârșit! Legătura la leagănul mare de schi este în plus practic perfectă! Prin asocierea domeniilor schiabile Nendaz, Veysonnaz, Thyon şi Verbier - a fost creat un veritabil Circ de Schi, cu peste 412 km pârtii, care se întinde pe trei munţi şi patru văi. Celor cu multă experienţă le recomandăm o extindere a skipass-ului la Verbier şi Mont Fort, deoarece acestea sunt delicatese care nu trebuie pierdute!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Veysonnaz

Foc şi zăpadă, asta face fascinaţia schiului după apusul soarelui la Veysonnaz. În Elveţia schiul pe timp de seară nu este strict în nocturnă, deoarece instalaţiile nu au program prelungit şi nu există instalaţii de iluminare artificială. Schiorii în schimb aşteaptă împreună sus şi când se lasă seara primesc o torţă. Această experienţă este una cu adevărat deosebită pentru mic şi mare şi chiar şi cei care nu schiază pot participa pe jos. În vale îi aţteaptă apoi o băutură caldă.

Après-Ski Veysonnaz

Dacă mişcarea v-a făcut poftă de mâncare, puteţi alege dintre diversele restaurante din Veysonnaz. Acestea vă răsfaţă cu specialităţi locale, dintre care nu poate lipsi bineînţeles un fondue de brânză de casă, pe care îl puteţi savora cu vedere la panorama unică. Apoi aveţi şi câteva baruri de explorat şi o bibliotecă.

Şi de-a lungul zilei aveţi multe posibilităţi în afara pârtiilor. Relaxaţi-vă de exemplu la generosul centru Wellness, cu piscină şi zonă de saună sau vizitaţi muzeele din zonă. La vecina Nendaz, unde ajungeţi cu skibus-ul gratuit, există în plus un derdeluş de 3 km şi un patinoar.

Snowpark: Snowpark Centralpark Veysonnaz

Freestylerii şi boarderii care iubesc riscul se vor simţi excelent la snowpark-urile din 4 Vallées . Nu mai puţin de 3 arii deosebite aşteaptă aici să fie descoperite şi atrag vizitatorii cu diferite obstacole. "Centralpark" din Thyon şi "Snowpark La Chaux" în Verbier sunt potrivite atât pentru începători cât şi pentru avansaţi. Se alătură Woodpark, de la pârtia La Jean-Pierre din Nendaz, cu o gamă largă de obstacole - cum trădează deja numele, construite complet din lemn: slides, kickere, rails şi boxes pentru freestyle ecologic!

Cine pe lângă risc îşi doreşte şi competiţie este aşteptat cu drag la "AudiQuattro" Skicross. Până la 4 persoane se pot întrece în a cuceri diversele obstacolele de pe pârtia Fontanet. Merită!

Domeniul schiabil Printse nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia

Raportul experţilor Printse

Raportul pentru Printse este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Veysonnaz

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Veysonnaz

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex