Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Mürren

10 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 10,0
Domeniu schiabil 10,0
Informaţii despre domeniul schiabil
Mürren-Schilthorn
Cel mai înalt punct: 2.970 m
Cel mai jos punct: 796 m
Cota staţiune: 1.650 m
Instalaţii pe cablu: 16
Teleschiuri: 3
Telescaune: 7
Telecabine: 6
Total pârtii: 51 km
Pârtii:
19 km
Pârtii:
23 km
Pârtii:
9 km
Rute de schi: 3 km

Oferte ski Mürren - Satul panoramic din regiunea Jungfrau!

Mürren

Satul montan Mürren din Oberlandul Bernese se află deasupra văii Lauterbrunnen, pe un platou la o altitudine de 1650 m, fiind astfel cea mai înaltă așezare locuită permanent din cantonul Berna. Datorită locației sale, satul este caracterizat de o priveliște care îți taie răsuflarea, deoarece faimosul lanț muntos Eiger, Mönch și Jungfrau te întâmpină chiar vizavi de terasa de stâncă. Puteți ajunge la această locație de vârf doar cu trenul de munte - din Lauterbrunnen cu trenul sau gondola și din satul vecin Stechelberg cu Schilthornbahn.

Mürren în sine nu are mașini și, odată ajuns în vârf, vă puteți deplasa doar pe jos. Dar nu vă faceți griji: drumurile din Mürren sunt scurte. Așezarea Walser, cu cabanele sale clasice, emană farmecul unui sat de munte nealterat și deși aici locuiesc mai puțin de 500 de localnici există o viață de sat plină de viață, cu festivaluri și evenimente sportive, cum ar fi faimosul concurs de schi Inferno.

Cei mai activi vor găsi o mulțime de activități de agrement pe lângă schiatul pe Schilthorn. La Centrul de sport alpin din Mürren, de exemplu, puteți să faceți sport sau să vă relaxați, să patinați pe patinoarul artificial în aer liber sau să explorați zona înconjurătoare pe derdeluş și pe traseele de drumeție de iarnă.

Regiunea Jungfrau

Eiger, Mönch și Jungfrau sunt împreună cu peretele nordic al Eiger-ului simbolurile Regiunii Jungfrau. Situat în inima Alpilor Bernezi, arealul se întinde între Interlaken și vârfurile Masivului Jungfrau. Panorama impresionantă a munților și lacurile glaciare cristaline întâmpină anual mii de turiști ce poposesc în renumitele stațiuni montane. Regiunea deține câteva recorduri, cum este spre exemplu limba glaciară de 23 km lungime "Jungfrau-Aletsch-Bietschhorn", cea mai lungă din Alpi încadrată în patrimoniul UNESCO. Impresionant este și binecunoscutul restaurant "Piz Gloria" de pe Vf. Schilthorn (2970 m), folosit drept culisă pentru filmul James Bond "În slujba Majestății Sale". Un alt superlativ este gara "Top of Europe" la 3454 m înălțime, la cea mai înaltă altitudine din Europa. Regiunea Jungfrau este cunoscută de fanii sporturilor de iarnă ca Eldorado.

Drum Mürren

  • Tren: Stechelberg (cca. 6 km), Lauterbrunnen (cca. 10 km)
  • Avion: Berna (cca. 70 km), Zürich (cca. 150 km), Geneva (cca. 195 km)

Cazare în Mürren

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Mürren

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex